3,5/5/7/12 kw-os klímák

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

3,5/5/7/12 kw-os klímák

3,5/5/7/12 kw-os klímák

WIFI

Extra szűrő

Hűtési teljesítmény


kW

Fűtési teljesítmény


kW
Ár:
629 539 Ft
Ajánlatunk szereléssel:
kérjen ajánlatot

Kérje ajánlatunkat
KódnévKazettás Inverter GUD35T/A-T
A jellemzők modellenként változhatnak. Célunk a folyamatos fejlesztés, ezért a kialakítás és a műszaki jellemzők területén végbement módosítások külön figyelemfelhívás nélkül történnek.


Gyártó:
gree
Kategória:
Leírás

Választható: 3,5 / 5 / 7 / 12 kw-os hűtőteljesítménnyel
Kazettás split
Hűtés -15°C-ig
Elektromos teljesítmény felvétel: 1090/1050 W
Hűtőközeg: R410a
Beltéri egység zajszint: 36-46 dB(A)
Kültéri egység zajszint: 52 dB(A )
Beltéri egység zajszint: 36-46 dB(A)
Kültéri egység zajszint: 52 dB(A)
Beltéri egység súlya: 20 kg
Kültéri egység súlya: 34 kg
Légszállítás: 700 m3/óra
Garanciaidő: 36 hónap teljes körű garancia + a kompresszorra 24 hó


  + 1 BÓNUSZ AJÁNLATUNK! Ingyenesen elvégezzük Önnél az első garanciális karbantartást a következő évben! (10.000Ft-ot spórolunk meg Önnek!)

 

A szerelés díja bruttó 80.000,- Ft, 2 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek. Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

 

Kérje ingyenes felmérésünket, mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és elkészítjük árajánlatát!


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként).

 

Miért éppen 2 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 10.000Ft/ méter a csövezés költésége a 2 méteren felüli szakaszra számolva.

 

Felhasznált anyagok»

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Klímaszerelési munkáinkra mindegyik általunk felszerelt klímára 5 év teljes körű garanciát adunk, évente egyszer elvégzett karbantartás esetén!

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot!