A BudaKlíma a kezdetektől egészen máig

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Rólunk

A BudaKlíma csapata

Cégünkről
 

Vállalkozásunk 2005-ben kezdte meg klímaszerelési tevékenységét, akkor még betéti társaság formájában. Az évek alatt folyamatosan igyekeztünk alkalmazkodni a változó piachoz és 2011-ben alapítottuk a mai cégformánkat Budai Hűtéstechika és Épületgépészeti Kft. néven. Az elnevezés utalás arra, hogy cégünk telephelye (raktár, iroda, műhely) mindig a budai régióban volt megtalálható (1112 Budapest, Budaörsi u. 152/B) és a munkáink 90%-a Budapesthez kötődik. Jelenlegi alkalmazotti létszámunk 10 fő, 2015-os árbevételünk br. 127 millió forint, 2016-os árbevételünk br. 360 millió forint. Éves szinten nagyságrendileg 1400-1600 klímát telepítünk és 5000 karbantartásra, javításra megyünk ki.

 

A válság utáni években jelentősen bővítettük eszközállományunkat és ami a legfontosabb, a humán tőkét. Magyarán olyan elkötelezett és képzett kollégákkal dolgozunk együtt, akik értik a dolgukat és professzionálisak is benne. Folyamatosan képezzük a szerelőinket és gyakorlatilag a klimatizálás teljes spektrumára, ipari és lakossági munkákra egyaránt vannak specialistáink, akik az adott területen képesek megoldani a feladatot.

 

Közös célunk, hogy valóban egy minőségi kiszolgálást nyújtsunk az ügyfeleinknek, ne csak „felszereljünk egy klímát”. Munkáink nagyobb részét ajánlás után kapjuk vagy a régi ügyfélkörünktől , így valóban fontos a minőségi szolgáltatás folyamatossága és a visszajelzések a tevékenységünkről. Az ügyfélkapcsolattól a szerelésig, a garanciális javításokon és az éves karbantartásokon keresztül a folyamatos elérhetőségre és a megbízható szolgáltatásra helyezzük a hangsúlyt, mert szeretjük a munkánkat és szeretnénk azt a legjobban elvégezni.

 

 

Felelősségbiztosítás


A kivitelezést elvégző cégeknek minden esetben kell(ene) rendelkezniük a tevékenységükhöz kapcsolódó felelősségbiztosítással azokra az esetekre gondolva, amikor véletlen káresemény következik be a munkavégzésük során.

 

Azért is praktikus, ha a szereléssel megbízott cég rendelkezik ezzel, mivel akár az elvégzett munka után is okozhat olyan kárt a klímaberendezés, ami a legnagyobb jó szándékkal sem volt feltételezhető a telepítés alkalmával.

 

Egy példa az előforduló kockázatokra klímaszereléskor: a régi bérházaknál kritikus pont a falazat átfúrása, mivel a vakolat alatt műszeresen ki nem mutatható módon lapulnak mindenféle csövezések, vezetékek. Ezeket elfúrva akár komoly kárt is okozhat a kivitelező a legnagyobb elővigyázatosság mellett is. Az ilyen vétlen balesetek rendkívül kellemetlenek lehetnek a megrendelő-kivitelező viszonylatában. Mindkét részről előfordulhatnak tájékozatlanságból, helytelen információkból adódó anyagi veszteségek, hiszen ki emlékszik arra, hogy a vakolat alatt miként mennek a csövezések, vezetékek - főleg, ha közben gazdát is cserélt a lakás, és az új tulajdonosnak nincsen információja a változtatásokról.

 

Éppen a fentiek miatt a munka során előforduló vétlen balesetek és károkozások elleni biztosításként cégünk 3 millió forint erejéig általános felelősségbiztosítással, szolgáltatás felelősségbiztosítással és üzemi baleseti és egyéb munkaadói felelősségbiztosítással is rendelkezik (az Aegon Magyarország Zrt.-nél a 60983-as kötvényszámon). 

 

Üdvözlettel:

 

Bata József

cégvezető

Budai Hűtéstechnika és Épületgépészeti Kft.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat előzetes helyszíni felméréssel! 

Szeptember 30-ig CSAK MOST AKCIÓS 60 000 Forintos beszereléssel!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.