A BudaKlíma a kezdetektől egészen máig

Kérjen ajánlatot!

×
phone 06 20 KATTINTSON
mail KATTINTSON

Rólunk

A BudaKlíma csapata

Cégünkről
 

Vállalkozásunk 2005-ben kezdte meg klímaszerelési tevékenységét, akkor még betéti társaság formájában. Az évek alatt folyamatosan igyekeztünk alkalmazkodni a változó piachoz és 2011-ben alapítottuk a mai cégformánkat Budai Hűtéstechika és Épületgépészeti Kft. néven. Az elnevezés utalás arra, hogy cégünk telephelye (raktár, iroda, műhely) mindig a budai régióban volt megtalálható (1112 Budapest, Budaörsi u. 152/B) és a munkáink 90%-a Budapesthez kötődik. Jelenlegi alkalmazotti létszámunk 10 fő, 2015-os árbevételünk br. 127 millió forint, 2016-os árbevételünk br. 360 millió forint. Éves szinten nagyságrendileg 1400-1600 klímát telepítünk és 5000 karbantartásra, javításra megyünk ki.

 

A válság utáni években jelentősen bővítettük eszközállományunkat és ami a legfontosabb, a humán tőkét. Magyarán olyan elkötelezett és képzett kollégákkal dolgozunk együtt, akik értik a dolgukat és professzionálisak is benne. Folyamatosan képezzük a szerelőinket és gyakorlatilag a klimatizálás teljes spektrumára, ipari és lakossági munkákra egyaránt vannak specialistáink, akik az adott területen képesek megoldani a feladatot.

 

Közös célunk, hogy valóban egy minőségi kiszolgálást nyújtsunk az ügyfeleinknek, ne csak „felszereljünk egy klímát”. Munkáink nagyobb részét ajánlás után kapjuk vagy a régi ügyfélkörünktől , így valóban fontos a minőségi szolgáltatás folyamatossága és a visszajelzések a tevékenységünkről. Az ügyfélkapcsolattól a szerelésig, a garanciális javításokon és az éves karbantartásokon keresztül a folyamatos elérhetőségre és a megbízható szolgáltatásra helyezzük a hangsúlyt, mert szeretjük a munkánkat és szeretnénk azt a legjobban elvégezni.

 

 

Felelősségbiztosítás


A kivitelezést elvégző cégeknek minden esetben kell(ene) rendelkezniük a tevékenységükhöz kapcsolódó felelősségbiztosítással azokra az esetekre gondolva, amikor véletlen káresemény következik be a munkavégzésük során.

 

Azért is praktikus, ha a szereléssel megbízott cég rendelkezik ezzel, mivel akár az elvégzett munka után is okozhat olyan kárt a klímaberendezés, ami a legnagyobb jó szándékkal sem volt feltételezhető a telepítés alkalmával.

 

Egy példa az előforduló kockázatokra klímaszereléskor: a régi bérházaknál kritikus pont a falazat átfúrása, mivel a vakolat alatt műszeresen ki nem mutatható módon lapulnak mindenféle csövezések, vezetékek. Ezeket elfúrva akár komoly kárt is okozhat a kivitelező a legnagyobb elővigyázatosság mellett is. Az ilyen vétlen balesetek rendkívül kellemetlenek lehetnek a megrendelő-kivitelező viszonylatában. Mindkét részről előfordulhatnak tájékozatlanságból, helytelen információkból adódó anyagi veszteségek, hiszen ki emlékszik arra, hogy a vakolat alatt miként mennek a csövezések, vezetékek - főleg, ha közben gazdát is cserélt a lakás, és az új tulajdonosnak nincsen információja a változtatásokról.

 

Éppen a fentiek miatt a munka során előforduló vétlen balesetek és károkozások elleni biztosításként cégünk 3 millió forint erejéig általános felelősségbiztosítással, szolgáltatás felelősségbiztosítással és üzemi baleseti és egyéb munkaadói felelősségbiztosítással is rendelkezik (az Aegon Magyarország Zrt.-nél a 60983-as kötvényszámon). 

 

Üdvözlettel:

 

Bata József

cégvezető

Budai Hűtéstechnika és Épületgépészeti Kft.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést!

AKCIÓ! Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket online június 1. éjfélig!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.