➜ BudaKlíma a kezdetektől egészen máig

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Rólunk

A BudaKlíma csapata

Cégünkről
 

Jelenleg cégünk- Budai Hűtéstechnikai és Épületgépészeti Kft- a legnagyobb ügyfélszámmal rendelkező és árbevételű lakossági klímaszerelő cég, a legtöbb fővárosi szereléssel és karbantartással a piacon. Ügyfeleink jelentős része visszatérő vásárló, illetve nagyon sok munkánkat ajánlás alapján kapjuk, a korábban elvégzett szereléseink és elégedett ügyfeleink által. Folyamatos törekvésünk a szolgáltatásunk fejlesztése, az ügyfélszolgálati és a szerelési oldalon egyaránt, hogy vásárlóink jó érzéssel forduljanak a jövőben is cégünköz klímaszereléssel kapcsolatos elképzeléseikkel.

 

Vállalkozásunk 2004-ben kezdte meg klímaszerelési tevékenységét, akkor még betéti társaság formájában. Az évek alatt folyamatosan igyekeztünk alkalmazkodni a változó piachoz és 2011-ben alapítottuk a mai cégformánkat Budai Hűtéstechika és Épületgépészeti Kft. néven. Az elnevezés utalás arra, hogy cégünk telephelye (raktár, iroda, műhely) mindig a budai régióban volt megtalálható (1112 Budapest, Budaörsi u. 152/B) és a munkáink 90%-a Budapesthez kötődik.

 

Jelenlegi alkalmazotti létszámunk 25 fő, 2019-es árbevételünk br. 820 millió forint. Éves szinten nagyságrendileg 3.500 db klímát telepítünk lakásokba, irodákba, intézményekbe és 12.000 karbantartásra, javításra megyünk ki szolgáltatni.

 

A válság utáni években jelentősen bővítettük eszközállományunkat és ami a legfontosabb, a humán tőkét. Elkötelezett és képzett kollégákkal dolgozunk együtt, akik értik a dolgukat és professzionálisak is benne. Folyamatosan képezzük a szerelőinket és gyakorlatilag a klimatizálás teljes spektrumára, ipari és lakossági munkákra egyaránt vannak specialistáink, akik az adott területen képesek megoldani a feladatot.

 

A cégünknél az egyik legfontosabb érték a jó közösség és igyekeztem olyan vállalkozást építeni ahol a kollégák szeretnek bejárni dolgozni, egy kicsit a családjuknek is tekinthetik a céget, az ügyfeleink pedig jó döntésnek érzik, hogy minket kértek fel a munkára.

Nem vállalunk el minden munkát, nyakra főre, de amit elvállaltunk azt garantáltan végig fogjuk vinni és sikeresen be is fejezzük!

 

Munkáink után felmérjük mennyire volt elégedett a megbízó az elvégzett munkával és amíg ezt el nem értük addig folyamatosan javítunk a szolgáltatásaink színvonalán. Sokan mondják ezt? Lehet, de mi teszünk is érte. Személyes kudarcként élem meg amikor nem érzem, hogy jól teljesítettünk és igyekszem a rossz tapasztalatokból tanulni a jövőre nézve. 

 

Ezt a céget azért hoztam létre, hogy alkothassunk és jó hírünket, megbízhatóságunkat keltse a világban, így vegyék majd át a gyerekeim tőlem, akik már velem együtt dolgoznak a cégben, és ők is ezen az úton járjanak tovább.

 

Köszönöm, hogy ezt elmondhattam Önnek!

 

Üdvözlettel,

 

Bata József

cégvezető/ tulajdonos

Budai Hűtéstechnika és Épületgépészeti Kft.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat előzetes helyszíni felméréssel! 

KLÍMASZERELÉSI AKCIÓ!

November 1-ig  AKCIÓS 50 000 Forintos beszereléssel!

(2 méter csövezésig, felmérés alapján) 

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.