➜ BudaKlíma a kezdetektől egészen máig

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Rólunk

A BudaKlíma csapata

Cégünkről
 

Jelenleg cégünk, a Budai Hűtéstechnikai és Épületgépészeti Kft a legnagyobb ügyfélszámmal rendelkező és árbevételű lakossági klímaszerelő cég, a legtöbb fővárosi szereléssel és karbantartással a piacon. Ügyfeleink jelentős része visszatérő vásárló, illetve nagyon sok munkánkat ajánlás alapján kapjuk, a korábban elvégzett szereléseink és elégedett ügyfeleink által. Folyamatos törekvésünk a szolgáltatásunk fejlesztése, az ügyfélszolgálati és a szerelési oldalon egyaránt, hogy vásárlóink jó érzéssel forduljanak a jövőben is cégünkhöz klímaszereléssel kapcsolatos elképzeléseikkel.

 

Vállalkozásunk 20 éve kezdte meg klímaszerelési tevékenységét, akkor még betéti társaság formájában. Az évek alatt folyamatosan igyekeztünk alkalmazkodni a változó piachoz és 2011-ben alapítottuk a mai cégformánkat Budai Hűtéstechika és Épületgépészeti Kft. néven. Az elnevezés utalás arra, hogy cégünk telephelye (raktár, iroda, műhely) mindig a budai régióban volt megtalálható (1112 Budapest, Budaörsi u. 152/B) és a munkáink 90%-a Budapesthez kötődik.

 

Jelenlegi alkalmazotti létszámunk 32 fő, 2019-es árbevételünk br. 820 millió forint. Éves szinten nagyságrendileg 3.500 db klímát telepítünk lakásokba, irodákba, intézményekbe és 12.000 karbantartásra, javításra megyünk ki szolgáltatni. Budán és Pesten is üzemeltetünk telephelyet a gyorsabb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálás miatt (11 és 15. kerületben)

 

Az első cég voltunk akik már tizenéve is 5 év garanciát adtak a szerelési munkálatokra, minden alkalommal ingyenesen és kötelezettségmentesen végezzük el a felmérést. Nincsenek rejtett költségek, áttekinthető az árajánlatunk, nincsen áfás- nettós trükközés a számlával, és csak hivatalos értékesítési forrásból szerezzük be az eszközeinket, magyarországi regisztrációval és garanciával.

 

A válság utáni években jelentősen bővítettük eszközállományunkat, és ami a legfontosabb, a humán tőkét. Elkötelezett és képzett kollégákkal dolgozunk együtt, akik értik a dolgukat és professzionálisak is benne. Folyamatosan képezzük a szerelőinket és gyakorlatilag a klimatizálás teljes spektrumára, ipari és lakossági munkákra egyaránt vannak specialistáink, akik az adott területen képesek megoldani a feladatot.

 

A cégünknél az egyik legfontosabb érték a jó közösség és igyekeztem olyan vállalkozást építeni ahol a kollégák szeretnek bejárni dolgozni, egy kicsit a családjuknak is tekinthetik a céget, az ügyfeleink pedig jó döntésnek érzik, hogy minket kértek fel a munkára.

Nem vállalunk el minden munkát, nyakra-főre, de amit elvállaltunk azt garantáltan végig fogjuk vinni és sikeresen be is fejezzük.

 

Munkáink után felmérjük mennyire volt elégedett a megbízó az elvégzett munkával, és amíg ezt el nem értük addig folyamatosan javítunk a szolgáltatásaink színvonalán. Sokan mondják ezt? Lehet, de mi teszünk is érte. Személyes kudarcként élem meg, amikor nem érzem, hogy jól teljesítettünk és igyekszem a rossz tapasztalatokból tanulni a jövőre nézve. 

 

Ezt a céget azért hoztam létre, hogy alkothassunk és jó hírünket, megbízhatóságunkat keltse a világban, így vegyék majd át a gyerekeim tőlem, akik már velem együtt dolgoznak a cégben, és ők is ezen az úton járjanak tovább.

 

Köszöntöm oldalunkon a Kollégáim és magam nevében is!

 

Üdvözlettel,

 

Bata József

cégvezető/ tulajdonos

Budai Hűtéstechnika és Épületgépészeti Kft.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS