➜ BudaKlíma a kezdetektől egészen máig

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Rólunk

A BudaKlíma csapata

Cégünkről
 

Vállalkozásunk 2005-ben kezdte meg klímaszerelési tevékenységét, akkor még betéti társaság formájában. Az évek alatt folyamatosan igyekeztünk alkalmazkodni a változó piachoz és 2011-ben alapítottuk a mai cégformánkat Budai Hűtéstechika és Épületgépészeti Kft. néven. Az elnevezés utalás arra, hogy cégünk telephelye (raktár, iroda, műhely) mindig a budai régióban volt megtalálható (1112 Budapest, Budaörsi u. 152/B) és a munkáink 90%-a Budapesthez kötődik.

Jelenlegi alkalmazotti létszámunk 25 fő, 2018-as árbevételünk br. 600 millió forint. Éves szinten nagyságrendileg 3000 klímát telepítünk lakásokba, irodákba, intézményekbe és 8.000 karbantartásra, javításra megyünk ki.

 

A válság utáni években jelentősen bővítettük eszközállományunkat és ami a legfontosabb, a humán tőkét. Elkötelezett és képzett kollégákkal dolgozunk együtt, akik értik a dolgukat és professzionálisak is benne. Folyamatosan képezzük a szerelőinket és gyakorlatilag a klimatizálás teljes spektrumára, ipari és lakossági munkákra egyaránt vannak specialistáink, akik az adott területen képesek megoldani a feladatot.

A cégünknél az egyik legfontosabb érték a jó közösség és igyekeztem olyan céget építeni ahol a kollégák szeretnek bejárni dolgozni, az ügyfeleink pedig jó döntésnek érzik, hogy minket választottak ki a munkára.

 

Közös célunk, hogy valóban egy minőségi kiszolgálást nyújtsunk az ügyfeleinknek, ne csak „felszereljünk egy klímát”. Munkáink nagyobb részét ajánlás után kapjuk vagy a régi ügyfélkörünktől , így valóban fontos a minőségi szolgáltatás folyamatossága és a visszajelzések a tevékenységünkről. Az ügyfélkapcsolattól a szerelésig, a garanciális javításokon és az éves karbantartásokon keresztül a folyamatos elérhetőségre és a megbízható szolgáltatásra helyezzük a hangsúlyt, mert szeretjük a munkánkat és szeretnénk azt a legjobban elvégezni.

Munkáink után felmérjük mennyire volt elégedett a megbízó az elvégzett munkával és amíg ezt el nem értük addig folyamatosan javítunk a szolgáltatásaink színvonalán. Sokan mondják ezt? Lehet, de mi teszünk is érte.

Ezt a céget azért hoztam létre, hogy alkothassunk és jó hírünket, megbízhatóságunkat keltse a világban, így vegyék majd át a gyerekeim tőlem és ők is ezen az úton járjanak tovább.

 

Üdvözlettel:

 

Bata József

cégvezető/ tulajdonos

Budai Hűtéstechnika és Épületgépészeti Kft.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat előzetes helyszíni felméréssel! 

Június 1-ig CSAK MOST AKCIÓS 70 000 Forintos beszereléssel!

(3 méter csövezésig, felmérés alapján) 

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.