➜ BudaKlíma a kezdetektől egészen máig

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Rólunk

A BudaKlíma csapata

Cégünkről
 

Vállalkozásunk 2005-ben kezdte meg klímaszerelési tevékenységét, akkor még betéti társaság formájában. Az évek alatt folyamatosan igyekeztünk alkalmazkodni a változó piachoz és 2011-ben alapítottuk a mai cégformánkat Budai Hűtéstechika és Épületgépészeti Kft. néven. Az elnevezés utalás arra, hogy cégünk telephelye (raktár, iroda, műhely) mindig a budai régióban volt megtalálható (1112 Budapest, Budaörsi u. 152/B) és a munkáink 90%-a Budapesthez kötődik.

Jelenlegi alkalmazotti létszámunk 25 fő, 2018-as árbevételünk br. 600 millió forint. Éves szinten nagyságrendileg 3000 klímát telepítünk lakásokba, irodákba, intézményekbe és 8.000 karbantartásra, javításra megyünk ki.

 

A válság utáni években jelentősen bővítettük eszközállományunkat és ami a legfontosabb, a humán tőkét. Elkötelezett és képzett kollégákkal dolgozunk együtt, akik értik a dolgukat és professzionálisak is benne. Folyamatosan képezzük a szerelőinket és gyakorlatilag a klimatizálás teljes spektrumára, ipari és lakossági munkákra egyaránt vannak specialistáink, akik az adott területen képesek megoldani a feladatot.

A cégünknél az egyik legfontosabb érték a jó közösség és igyekeztem olyan céget építeni ahol a kollégák szeretnek bejárni dolgozni, az ügyfeleink pedig jó döntésnek érzik, hogy minket választottak ki a munkára.

 

Közös célunk, hogy valóban egy minőségi kiszolgálást nyújtsunk az ügyfeleinknek, ne csak „felszereljünk egy klímát”. Munkáink nagyobb részét ajánlás után kapjuk vagy a régi ügyfélkörünktől , így valóban fontos a minőségi szolgáltatás folyamatossága és a visszajelzések a tevékenységünkről. Az ügyfélkapcsolattól a szerelésig, a garanciális javításokon és az éves karbantartásokon keresztül a folyamatos elérhetőségre és a megbízható szolgáltatásra helyezzük a hangsúlyt, mert szeretjük a munkánkat és szeretnénk azt a legjobban elvégezni.

Munkáink után felmérjük mennyire volt elégedett a megbízó az elvégzett munkával és amíg ezt el nem értük addig folyamatosan javítunk a szolgáltatásaink színvonalán. Sokan mondják ezt? Lehet, de mi teszünk is érte.

Ezt a céget azért hoztam létre, hogy alkothassunk és jó hírünket, megbízhatóságunkat keltse a világban, így vegyék majd át a gyerekeim tőlem és ők is ezen az úton járjanak tovább.

 

Üdvözlettel:

 

Bata József

cégvezető/ tulajdonos

Budai Hűtéstechnika és Épületgépészeti Kft.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat előzetes helyszíni felméréssel! 

Január 31-ig CSAK MOST AKCIÓS 60 000 Forintos beszereléssel!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.