Eddigi munkáink, referenicáink ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON
Galéria

20 éve foglalkozunk klímaszereléssel, egy évben nagyságrendileg 3.500- 4.000 db klímát telepítünk, házakba, lakásokba, irodákba, üzemekbe, üzlethelyiségekbe, nyaralókba stb. Szervizeljük, karbantartjuk és javítjuk az általunk szerelt klímákat, folyamatos szolgáltatást és elérhetőséget biztosítva az ügyfeleink számára akár a legnagyobb kánikulában is.

 

Budán és Pesten egyaránt rendelkezünk képviselettel, a hatékonyabb és egyszerűbb logisztika miatt , 32 fős dolgozói gárdánk egyetlen célja, hogy rendben elvégezzük a vállalásainkat. Minden munkát ingyenesen felmérünk, árajánlatot készítünk a megbeszéltek alapján. Galériánkban, amely csekély töredéke az elvégzett telepítéseinknek, szeretnénk pár tipikus szerelést bemutatni, ezzel is segítve az  érdeklődőknek, megmutatva milyen lesz majd az elkészült munka a lakásban.

 

 

BudaKlíma videók klíma beépítésekről

 

 

Albumok
A Lovag utcai társasház lakásaiban végzett klíma telepítéseket a Budaklíma csapata. Ezekből a munkákból láthat ízelítőt.    
Tovább
A Raday utcai társasház lakásaiban végzett klíma telepítéseket a Budaklíma csapata. Ezekből a munkákból láthat ízelítőt.
Tovább