➜ BudaKlíma ➜ A legjobb klímák nagykereskedelmi áron: az Ön igényeire szabva!

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma, klimatizálás, klíma szerelés árak

Klíma árak

AKCIÓ! 

Klíma beszerelés Bruttó 90.000Ft-ért!

Május 31-ig történő megrendelés esetén

(2 méter csövezésig)!

 

Mennyibe kerül a klímaszerelés az akciónk keretében, ha a csövezés 2 méter feletti? 

 

Csövezés mérete

Klímaszerelés ára (bruttó)

2,0 méterig

90.000 Ft

2,5 méterig

95.000 Ft

3,0 méterig 

100.000 Ft

3,5 méterig

105.000 Ft

4,0 méterig 

110.000 Ft

4,5 méterig

115.000 Ft

5,0 méterig

120.000 Ft

5,5 méterig 

125.000 Ft

6,0 méterig

130.000 Ft

 

2 méter szerelési távolságig bruttó 90.000,- Ft, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 

Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek. Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

 

Kérje ingyenes felmérésünket, mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és elkészítjük árajánlatát!


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként).

Csak az általunk forgalmazott klímák szerelését vállaljuk.

 

 

Miért éppen 2 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 10.000Ft/ méter a csövezés költésége a 2 méteren felüli szakaszra számolva.

 

A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter, kizárólag elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését a munka időigényessége miatt.

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Felhasznált anyagok

 • 10mm/1mm-es klímatechnikai rézcső
 • 6mm/1mm-es klímatechnikai rézcső
 • 50x60mm-es kábelcsatorna, idomokkal, végzáróval.
 • 3/1,5-ös MTK kábel
 • 5/1,5mm-es MTK kábel
 • 16mm-es cseppvízcső
 • 450mm-es felületkezelt konzol.
 • rögzítő csavarok, sziloplaszt, érvéghüvely, kábelkötegelők, villásdugó.

 

 

Kiterjesztett 5 éves teljes körű garancia- csak a Budaklímánál!

A BudaKlíma ebben az évben egy teljesen új és a piacon egyedülálló ajánlattal igyekszik a vásárlóink bizalmát megerősíteni.

Mindegyik általunk ajánlott klímaberendezéshez 5 éves teljes körű garanciát biztosítunk, ami azt jelenti, hogy a felszereléstől számított 5 évig a klíma bármilyen jellegű meghibásodása esetén ingyenesen elvégezzük a klíma javítását és biztosítjuk a szükséges alkatrészt is költségmentesen.

Az ügyfeleinknek így teljesen gondtalan és problémamentes használatot garantálunk a klímaberendezésükre, olyan típusok ajánlásával, amelyekről évtizedes tapasztalataink alapján jól szerepeltek a megbízhatóság és a tartósság terén is. Közös érdekünk, hogy minden ügyfelünknél kizárólag olyan gyártók típusait szereljük fel, amelyek stabil és megbízható márkák a piacon, magyarországi garanciális háttérrel és komoly gyártói tapasztalattal.

Az 5 éves garancia egyben szavatosságot jelent cégünk részéről arra is, hogy nem forgalmazunk kétes hírű és beszerzési forrású, szürke importból beszerzett, számla nélküli klímaberendezéseket, kizárólag megbízható és törvényes forrásból származó, igazolt hátterű klímákat, regisztrált szerelők által és szakszerűen beüzemelve.

Az 5 éves garanciának egyetlen feltétele- ami mindegyik gyártónál és felszerelő cégnél szintén követelmény- az évente legalább egy alkalommal cégünk által elvégzett karbantartás. A karbantartás célja, hogy ellenőrizzük a kánikulai időszak beköszönte előtt a berendezés üzemszerű működését, megtisztítsuk a hőcserélő elemeit a klímának, illetve megelőzzük a karbantartással a berendezés elszennyeződését, csökkentve ezzel az áramfelvételt is. A karbantartás során vegyszeres kezeléssel kollégáink csíramentesítik a beltéri egység teljes területét, ezáltal garantálva az egészségre ártalmatlan és megbízható működést.

Az első alkalommal bemutatjuk az ügyfélnek, hogy milyen az ipari eszközökkel, vegyszerekkel és módszerrel történő szakszerű klímakarbantartás. Megismerheti ezáltal karbantartó kollégáinkat, akik ezentúl minden évben a megszokott nyár előtti időszakban felkeresik Önt munkahelyén, otthonában, hogy jó kondiban tartsák a légkondicionálót a nyári kánikulára teljes körűen felkészítve.

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot! 
 

Cégünk kizárólag az általunk értékesített klímaberendezések beszerelését végzi, komplex szolgáltatást nyújtva Ügyfeleinek a szereléstől a karbantartásig, szervizelésig.

Ügyfél által beszerzett klímák felszerelését nem vállaljuk el.

 

Klímakarbantartási áraink:

Az általános karbantartást azokra a klímákra javasoljuk amelyeknél rendszeresen megtörténtek az időszakos karbantartások és nem rakódott az egységbe több évnyi piszok, lerakódás.

A karbantartás tartalmazza kültéri egység tisztítását, a szigetelések ellenőrzését, a szűrők kimosását, beltéri egység forró gőzzel tisztítását és végül a vegyszeres fertőtlenítését.

 

 • 1 db split klíma karbantartás – br. 15.000 Ft 
 • 2 db split klíma karbantartás – br. 25.000 Ft
 • 3 db split klíma karbantartás – br. 30.000 Ft
 • Duál gép karbantartás – br. 20.000 Ft

 

 

Nagykarbantartás bruttó 25.000Ft/db

 

A nagykarbantartás mosózsákos forró gőzös vagy magasnyomású mosós tisztítást jelent és azoknak a berendezéseknek a tisztítására szolgál ahol kimaradt több karbantartási ciklus és a beszáradt szennyeződést egy általános karbantartással már nem tudjuk eltávolítani a berendezésből. Mivel jóval időigényesebb mint az általános karbantartás így magasabb a költsége is a szervizelésnek.

 

 • 1 db split klíma karbantartás – br. 25.000 Ft 
 • 2 db split klíma karbantartás – br. 45.000 Ft
 • 3 db split klíma karbantartás – br. 60.000 Ft
 • Duál gép karbantartás – br. 30.000 Ft

 

Az áraink minden esetben tartalmazzák a budapesti kiszállás költségét és minden munkálatunkról számlát adunk, illetve kiszállási garanciát az elvégzett karbantartási évben egy meghibásodás esetén.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok