Klímabeszerelési tudnivalók: minden, amiről tudnia kell a felszereléssel kapcsolatban!

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON
Klímaszerelési tudnivalók
Az előcsövezéssel elkészült klímaszerelés esztétikai előnye a kábelcsatornával szemben, hogy a falfelületen csak a klímaberendezés beltéri egysége látszódik, egységes képet alkotva a lakással, nincsenek hozzá vezetők kábelek, kábelcsatorna amiben a vezetékezés van elrejtve. 
Tovább
A klímaberendezések működtetése során tapasztalhattuk már, hogy folyik egy csőből valamilyen folyadék. Rosszabb esetben a belvárosban sétálva a nyakunkba, jobbik esetben zöld területre vagy nyaralásaink alkalmával egy gyűjtőedénybe folyt a klímából a víz.
Tovább
A legjobban előkészített munka során is előfordulhatnak kényes szituációk, félreértések és hibák, erről is szeretnék pár gondolatot megosztani Önnel.
Tovább
Milyen tényezőket veszünk figyelembe árkalkulációink és szerelési költségeink során? Összefoglaltuk, hogy ne érje Ön se meglepetés az árajánlatunkat illetően klímaszerelés során.  
Tovább
A garancia az a tétel, ami nem látszik kívülről egy klíma megvásárlása során és csak akkor kerül a reflektorfénybe amikor meghibásodott a berendezés. A lelkiismertes forgalmazó cégeknek nagyon fontos, hogy az ügyfélnek felszerelt klímaberendezés mögött rendben legyen a...
Tovább
A szakszerű szerelés egyik fontos kitételei a megfelelő kivitelezési körülmények, ahol a munkálatok során kizárható a baleset és a vétlen károkozás egyaránt. A szerelés helyén általában a szekrények, vázák, virágok, televíziók, bútorok találhatóak, melyeket a...
Tovább
Gyakran megkérdezik az érdeklődők, hogy vidéken is vállalunk-e klímaszerelést, mert nem találnak a környékükön klímást
Tovább
Május-június hónapokban folyamatosan érdeklődnek az ügyfelek, akik meglepődnek, hogy másfél hónapra előre minden szabad kapacitásunk lefoglalva. Ez évről évre ismétlődő jelenség. Gyakran elhangzó mondat, hogy már tavaly tervezték a nagy kánikulában, februárban gondolkodtak...
Tovább
A cseppvíz elvezetése minden klímaszerelés alkalmával egy nagyon fontos tényező. Szigorúan tilos az utcára, járdára kivezetni, így ennek a megoldására minden esetben a felméréskor adunk javaslatot a helyi adottságok figyelembevételével. 
Tovább
A klíma kültéri egységében felszerelése sok mindentől függ. Az első és legfontosabb, hogy milyen házba, házra szerelünk fel klímaberendezést. Lehet ez panel lakás, műemlék, tetőtéri lakás, gyárépület, iroda. 
Tovább
Mennyi áramot fogyaszt egy klímaberendezés? Az több mindentől is függ, de általánosságban elmondható, hogy a legújabb modellek egyáltalán nem fogyasztanak sokkal több áramot, mint az sokan gondolják. 
Tovább
A klímás cégek oldalain gyakran találni négyzetméter alapú számológépet, amivel akár kalkulálható is a szükséges teljesítmény, de ennél azért egy kicsit bonyolultabb, ill. más szempontokból egyszerűbb is a kiválasztás. Ezekről a szempontokról szeretnék egy kicsit...
Tovább
A lakásfelújítás alkalmával gyakran a klíma lesz az a tétel, ami már nem fér bele a mindig elszaladó költségvetésbe. Érdemes már ilyenkor előrelátóan betervezni a lakásba és kialakítani a nyomvonalat, akár több szakma összefogásával, hogy tökéletes legyen a végeredmény.
Tovább
Milyen árajánlatot adunk mi a BudaKlímánál? Adunk-e számlát? Hogyan történik a kifizetés? Van-e előleg? Ezekre mind választ adunk az alábbiakban új klímavásárlás és beszerelés kapcsán. 
Tovább
Mindig a legmelegebb szobában, a nagy ablakokkal, napsütötte falakkal rendelkező lakrészben (jellemzően a nappaliban), nyugati fekvésű szobákban, közvetlenül az ablaknál, és a Naptól felmelegedő falfelületeknél hűtsünk és fogjuk meg a hőséget a klímával.
Tovább
A felmérés egy nagyon fontos eleme a munka megkezdésének, mivel ezen a helyszíni megbeszélésen kell az ügyfél igényeit és a lakásának az adottságait feltérképezve a legjobb ajánlást tenni a munka elvégzésére. Nincsen két egyforma lakás és nincsen két egyforma ügyféligény,...
Tovább
A rengeteg hirdetés, klíma, szerelési ár között nem egyszerű eligazodni és megtalálni egy szolgáltatás valós árát, amiért reálisan jó minőségű munkát fognak kapni garanciával és egy jól működő, szervizháttérrel is rendelkező klímaberendezést.
Tovább
Minden építőipari munkálat előtt számos kérdés, bizonytalanság és tévhit felmerülhet a megrendelőben amikor tárcsázza egy kivitelező telefonszámát. Milyen embereket engedek be a lakásomba? Milyen állapotban lesz a lakás amikor elkészül a szerelés? Korrekt munkát kapok a...
Tovább
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.