Gree Konzol klíma GEH12AA

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Gree Konzol klíma GEH12AA

Gree Konzol klíma GEH12AA

WIFI

Extra szűrő

Hűtési teljesítmény


3,5 kW

Fűtési teljesítmény


3,7 kW
Ár:
450 000 Ft

Kérje ajánlatunkat
KódnévGree Konzol klíma GEH12AA
TeljesítményHűtéskW3,5
TeljesítményFűtéskW3,7
Üzemi áramfelvételHűtés200-1400
Üzemi áramfelvételFűtés200-1580
SEERHűtésW/W6,1
ZajszintBeltéridb(A)26/ 32/ 35/ 37/ 38/ 40/ 42
ZajszintKültéridb(A)54
Hűtőközeg töltet típusR32
Méretek (szél x mag x mély)Beltérimm700x600x215
Méretek (szél x mag x mély)Kültérimm848x540x320
Nettó tömegBeltérikg15
Nettó tömegKültérikg33
A jellemzők modellenként változhatnak. Célunk a folyamatos fejlesztés, ezért a kialakítás és a műszaki jellemzők területén végbement módosítások külön figyelemfelhívás nélkül történnek.


Gyártó:
Gree
Kategória:
Leírás

Wifi vezérlés
Programozható
Hibakód memória
Vezetékes vagy infra távirnyító
Hűtés -15°C külső hőmérsékletig
Fűtés -20°C külső hőmérsékletig


 A szerelés díja bruttó 90.000,- Ft, 2 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek. Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

 

Kérje ingyenes felmérésünket, mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és elkészítjük árajánlatát!


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként).

 

Miért éppen 2 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 10.000Ft/ méter a csövezés költésége a 2 méteren felüli szakaszra számolva.

 

Felhasznált anyagok»

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Klímaszerelési munkáinkra mindegyik általunk felszerelt klímára 5 év teljes körű garanciát adunk, évente egyszer elvégzett karbantartás esetén!

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot!