Szakszerű klíma felmérés klíma szerelés előtt- ingyenes klímafelmérés Budapesten

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma felmérés

Klíma felmérés klíma beszerelés előtt

A BudaKlíma minden egyes klíma telepítése előtt alapos, és szakszerű klíma felmérést végez – erre azért van szükség, hogy ki tudjuk választani az Ön igényeinek, lakásának, vagy irodájának legmegfelelőbb klímaberendezést, illetve módszert. Az előzetes klíma felmérésünk egész Budapest területén ingyenesen vehető igénybe, egészen visszavonásig.

 

Ingyenes klíma felmérés klímatelepítés előtt

Egyre népszerűbbek a különböző klímaberendezések, ennek rendje és módja szerint pedig egyre többféle klímaberendezés jelenik meg a piacon. Vannak olyan klímák, amik csak hűtésre alkalmasak, de a legtöbb modern klíma már a hűtés mellett fűtésre is képes, nagyon hatékonyan. Van többféle energiatakarékos klíma is, de a leginkább akkor lehet energiatakarékos egy berendezés, ha megfelelően be van állítva, ehhez azonban előzetes klíma felmérésre van szükség a klíma telepítése előtt. Egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora helyiségbe, milyen belmagassághoz milyen kapacitású klímát szerelnek fel, és az sem, hogy mennyit. A BudaKlíma csapata már több évtizede foglalkozik klímákkal, klímák telepítésével, karbantartásával, szervízelésével – így jól tudjuk, hogy a klímák kapcsán az egyik legfontosabb a klíma felmérés. Ha van egy jól kiépített rendszer, akkor azzal nincsenek gondok. Kérje ingyenes helyszíni klíma felmérésünket, egyedi klíma telepítési tervünket!

Jelentkezem klíma felmérésre

 

Hogyan zajlik a klíma felmérés?

Szakértő csapatunk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, és alapos klíma felmérést végez. A klíma felmérés során alaposan tanulmányozzák a klimatizálni kívánt lakást, irodát, vagy egyéb épületet, többek között felmérésre kerül az alapterület, a helyiségek száma, ezek egymáshoz mért elhelyezkedése, a belmagasság, a falazat, az áramellátottság, az ablakok, ajtók elhelyezkedése, és megtervezésre kerül a külső, valamint belső egység elhelyezése, a kondenzvíz helyes elvezetése. 

 

A klíma felmérés után a legjobb klímát fogja kapni

A klíma felmérés alkalmával modern berendezésekkel dolgozunk, hogy pontos eredményeket kapjunk. Nemcsak műszaki adatokat jegyzetelünk, hanem az Ön igényit, egyedi kéréseit is feljegyezzük. A klíma felmérést követően hamarosan egyénre szabott klíma telepítési tervet, és ehhez tartozó árajánlatot küldünk Önnek, a megbeszéltek, és felmértek alapján. Garantáltan nem éri majd meglepetés, hiszen azt is megbeszéljük a klíma felmérés során, milyen árfekvésben szeretne klímát telepíteni. Rengeteg márkával dolgozunk együtt, de egyikkel sincsen kizárólagos szerződésünk, így valóban az Önnek leginkább ideális klíma berendezést fogjuk ajánlani a klíma felmérést követően, ami tökéletes hatékonysággal működik, és minden olyan funkcióra képes, amire Önnek szüksége lehet.

 

Miért fontos a klíma felmérés?

Sok klímaszereplő cég nem végez előzetes klíma felmérést, azonban ezzel hatalmas hibát követnek el. Vannak olyan klímaszerelők, akik csak telefonon egyeztetnek, majd a helyszínre kivonulva azt látják, nem tudják elvégezni a feladatot, és egyszerűen csak nem csinálják meg, vagy teljesen rosszul csinálják meg. A klíma felmérés nemcsak azért fontos, mert így lehet a leghatékonyabb, legoptimálisabb klímát megtalálni, hanem azért is, hogy az egész rendszer jól legyen kiépítve:

  • Veszélyes munka esetében ipari alpinista bevonására van szükség.
  • Hol lehet parkolni, hogyan lehet a klímaszereléshez szükséges eszközöket, gépeket eljuttatni a helyszínre. Szűkös lakások esetében ez valós probléma lehet, amit előre meg kell tervezni a klíma felmérés során.
  • Műszaki kivitelezés megtervezése: kell hornyot vésni? Milyen kábelek, kémények, cirkóelvezetés, gázcső, vízcső esik útba, ezeket hogyan lehet kikerülni a klíma szerelésénél?
  • Klímaberendezés elektromos betáplálásához szükség van hálózati bővítésre, villanyszerelőre?
  • Hogyan lehet elvezetni megfelelően a kondenzvizet? Jogszabály tiltja, hogy az utcára csöpögjön!

Kérj időpontot ingyenes klíma felmérésünkre! IDE kattintva!  

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok