Klímaszerelés Budapesten profi szakemberekkel

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelés Budapest

Klímaszerelés Budapesten

Ahhoz, hogy komfortosan érezhessük magunkat otthonunkban a nyári hőségben vagy akár egészségünk megóvása miatt is, érdemes klímát beszereltetni, hiszen ezzel biztosíthatjuk a kellemes hőmérsékletet. A mai klímaberendezések már számos funkcióval vannak ellátva, amellyel optimalizálhatjuk otthonunkban a megfelelő hőfokot és elkerülhetjük a kánikula okozta álmatlan éjszakákat, kimerültséget, rossz közérzetet. Idősek részére akár életmentő is lehet a nagy melegben ha van a lakásnak egy olyan hűvös pontja ahol átvészelhető a tartós forróság.

 

Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik klímaszereléssel Budapesten, így számos referenciával, több tízezer felszerelt klímaberendezéssel a hátunk mögött tudjuk Ön biztosítani arról, hogy a legjobb szakemberek kezében van. Az évek alatt kitapasztaltuk, hogy melyek azok a klímaberendezések, amelyek mind minőségben, mind élettartamra és szolgáltatásokat tekintve is a megfelelő választásnak bizonyulnak. 

 

De miért minket válasszon, ha klímát szeretne beszereltetni otthonába? 


Klímaszerelés Budapesten egyedi igényekkel 


Az egyik legfontosabb ismérvünk, hogy nem dolgozunk sablonajánlatokkal. Minden otthon és minden ember igénye, komfortérzete más és más. Kollégáink éppen ezért biztosítanak ingyenes helyszíni felmérést a klímaszerelés előtt. Az ingyenes felmérés során figyelembe vesszük, hogy a klímaberendezést pontosan hová szeretnék elhelyezni lakáson belül, ez hogyan kivitelezhető és a kültéri egység ehhez képest milyen távolságra lesz szerelve. Ezen kívül a klímaszerelés Budapesten minden esetben úgy zajlik, hogy az ügyfél költségkeretét is figyelembe vesszük. Szakképzett mérnök tanácsadóink a felmérés után leadva a paramétereket kollégáinknak, kikalkulálják a legjobb konstrukciókat és ez alapján küldik meg Önnek az árajánlatot. 

 

 

Klímaszerelés Budapesten teljeskörű szolgáltatással 


Mint említettük, a klímaszerelés Budapesten teljesen egyedi igények alapján történik, még a klíma beszerelése előtt. Nem csak ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk az Ön számra, de emellett arra is figyelünk, hogy termékkínálatunkban csakis olyan klímaberendezések érhetők el, amelyek valóban megérik az árukat. Ezeket mind kedvező árakon kínáljuk, és emellett kedvezményes beszerelési költségeink a kiszállás díját egyaránt tartalmazzák. 

 

 

De milyen költségeket tartalmaz még a klímaszerelés Budapesten? 


A kiszállási díj mellett a beszerelés költségeiben minden benne van, amivel teljeskörű szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani. A klímaszerelés Budapesten többek között a kültéri és beltéri egységek felszerelését, a fal átfúrását, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a kábelcsatornában történő kiépítést és a csövezést (2 méterig) is tartalmazza. Mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében! 

 

 

Hol vállalunk klímaszerelést Budapesten belül? 


Cégünk pontos telephelye ugyan Budán található, kollégáink az egész fővárosban vállalnak klímaszerelést. A klímaszerelés Budapest területén belül bárhol lehetséges, ugyanúgy komplett szolgáltatással. Kedvezményes áraink minden esetben biztosítottak, és természetesen garanciát vállalva valósítjuk meg otthonában a klímaszerelést. Az Ön érdekében szakképzett csapatunk segít kiválasztani a legjobb klímaberendezést, amennyiben tanácstalan lenne. 

 

 

Válasszon minket és tapasztalatunkat, hogy garantáltan jól járjon! 


Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klímaszerelés Budapesten és környékén bárhol lehetséges: Kérje ajánlatunkat Ön is! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS