Legjobb klímaszerelő teljeskörű szolgáltatással, kedvező árakkal

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Legjobb klímaszerelő

Melyik a legjobb klímaszerelő?

Ha a legjobb klímaszerelőt keresi, ahol minőségi berendezések mellett professzionális kiszolgálást is kap teljeskörű ellátással, tanácsadással, akkor a Buda Klíma a tökéletes választás. Nagy szakértelemmel és többéves tapasztalattal, többféle gyártótól származó klíma berendezésekkel felkészülve fogadjuk Önt is!

 

A legjobb klímaszerelő évtizedek óta

A Buda Klíma már több, mint 20 éve kezdte meg tevékenységét, azzal a céllal, hogy ügyfelei száma kényelmesebbé és komfortosabbá tegye az otthonokat, irodákat, és egyszerűbbé mindennapokat. Vállalkozásunk a legnagyobb ügyfélszámmal rendelkező és árbevételű lakossági klímaszerelő cég Magyarországon, így ezen adatok alapján is bátran mondhatjuk, hogy a legjobb klímaszerelő a piacon.  Mi voltunk az elsők, akik 5 év garanciát vállaltunk a munkáinkra, amit a mai napig megőriztünk. Számunkra az ügyfeleink az elsők, mindent megteszünk annak érdekében, hogy elnyerjük és fenntartsuk elégedettségüket. Nemcsak klímát szerelünk be, hanem komplex szolgáltatásokat nyújtunk: felmérünk, tanácsot adunk, segítünk választani, karbantartunk, javítunk, tisztítunk, és mindent megteszünk, hogy Ön is boldog klíma tulajdonos legyen általunk.

 

A Buda Klíma csapata a legjobb klímaszerelő ügyfeleink szerint is

Valóban mi vagyunk a legjobb klímaszerelő? Kérdezzük meg erről azokat, akiknek a véleméyne igazán számít! Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, boldogak vagyunk, hogy több visszatérő régi ügyfelünk is van, illetve ügyfeleink bátran kérnek tőlünk segítséget. Rengeteg munkánkat ajánlás útján kapjuk, hiszen ügyfeleink szerint a Buda klíma a legjobb klímaszerelő. Íme néhány vélemény, amit ügyfeleink osztottak meg Google oldalunkon.

 

„Hosszas keresgélés után döntöttem a BudaKlima (PestKlima, mert pesti oldalon vagyok) mellett!
A folyamat a következő volt. Telefonon érdeklődtem, 2-3 napra rá kijött a felmérő kollega, felmérést követően 1 nappal ajánlat e-mailban, ajánlat elfogadását követően 1 hétre kivitelezés. Első megkereséstől fogva profin, szervezetten ment minden. Kommunikáció 5-ös! A 3 fős szerelőcsapat svájci óra pontosággal érkezett és meglepődésemre 1.5 óra alatt végzett mindennel (párhuzamosan szereltek kívül és belül). A korrektség kedvéért megjegyzem, hogy standard tükör szerelés volt. Munkavégzés alatt folyamatosan takarítottak, még a kültéri egység fúrásakor is porszívóztak! Látszott, hogy nem ez az első munkájuk! Abszolút pozitív élmény! Köszönöm!”

 

„A munkahelyemen keresztül már ismertem a Budaklíma munkásságát, így nem volt kérdéses, hogy az otthoni klímánk telepítéshez Őket fogjuk választani. :) A kollégák rendkívül kedvesek és segítőkészek. A klíma kiválasztásában és a legoptimálisabb elhelyezés kigondolásában a helyszíni felmérést végző tanácsadó sokat segített. Ezt követően az üzembe helyezés, majd a későbbi karbantartás során is minden flottul ment, a szakemberek mindig pontosan érkeztek. Köszönjük!”

 

„Lassan másfél éve szerelték a klímánkat. Szerencsénk volt velük. Teljesen "nyugati" a szerelési minőség, a körülmények, a kommunikáció és a hozzáállás. Üdítő kivétel, ahogy működnek, és ebben nekem nem csak az a jó, hogy most jól jártam, hanem hogy visszaadta a hitem: igen, (nem tudom hogyan csinálják), de vannak még (vagy már) magyar (Magyar) "nyugati" cégek is, ahol minden "gombnyomásra”, elsőre tökéletes, és mindez átlagos áron.” Békés Balázs, Galeatus Kft.

 

Legjobb klímaszerelő Budapesten személyre szabva

Cégünk Budapest teljes területén tevékenykedik. A budai és pesti oldalon egyarát. Profi kollégáink ajánlatkérés után helyszíni felmérés végeznek. Ez azt jelenti, hogy teljesen ingyen elmegyünk Önhöz Budapest bármely pontjára, felmérjük otthonát, irodáját, vagy klímával felszerelni kívánt egyéb ingatlanát, miközben minden részletet tisztázunk Önnel és kérdéseire válaszolunk. Ezután Önnel egyeztetve elkészítünk egy személyre szabott ajánlatot. Annak köszönhetően vagyunk mi a legjobb klímaszerelő Budapesten, hogy mindenkinek egyedi ajánlatot készítünk, nem sablonok alapján dolgozunk. Amennyi ember, annyi hőérzet, és amennyi lakás, annyi különböző kialakítás, specifikum. Minden ügyfelünk számára ezekhez mérten készíjuk el a legjobb ajánlatot. Szeretnénk mi a legjobb klímaszerelő csapat lenni, és ehhez mérten minden tőlünk telhetőt meg is teszünk Önökért!

 

Miért vagyunk mi a legjobb klímaszerelő?

Miért vagyunk mi a legjobb klímaszerelő, miért válasszon minket, ha klímaszerelésről van szó?

 • Szakképzett és elhivatott klímaszerelő csapattal dolgozunk.
 • Helyszíni felmérést végzünk, melynek során minden tudnivalót elmondunk a klímákkal kapcsolatban.
 • Minden kívánságát figyelembe vevő egyedi ajánlatot alakítunk ki Önnek.
 • Nemcsak klímát szerelünk, hanem teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, ami magába foglalj a garanciát, szervízelést is.
 • 5 év garanciát vállalunk munkákra.
 • Szakértő csapatunk bármilyen kérdés esetében áll rendelkezésére.
 • Nagy tapasztalattal és rengeteg refereniával rendelkezünk.
 • Többféle klíma közül választhatja ki az Önnek legideálisabbat, mert egyetlen gyártóval sem vagyunk kizárólagos szerződésben, de valamennyivel kapcsolatban állunk.
 • Kedvező áron dolgozunk, és gyakran kedvezményeket is kaphat.
 • Ide kattintva egyszerűen kérhet ajánlatot néhány kattintással!
   

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS