LG Standard S12ER

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

LG Standard S12ER

LG Standard S12ER

Energiaosztály hűtés

A+

Energiaosztály fűtés

A+

WIFI

Extra szűrő

Hűtési teljesítmény


3,50 kW

Fűtési teljesítmény


4,00 kW
Ár:
198 000 Ft

Kérje ajánlatunkat
KódnévLG S12ER
TeljesítményHűtéskW3,5
TeljesítményFűtéskW4,0
SEERHűtésW/W5,9
SCOPFűtésW/W3,8
Energia osztályhűtés/fűtésA+/A
ZajszintBeltéridb(A)19-41
ZajszintKültéridb(A)48
Hűtőközeg töltet típusR32
Méretek (szél x mag x mély)Beltérimm837x308x189
Méretek (szél x mag x mély)Kültérimm717x483x230
Nettó tömegBeltérikg8,7
Nettó tömegKültérikg25,1
A jellemzők modellenként változhatnak. Célunk a folyamatos fejlesztés, ezért a kialakítás és a műszaki jellemzők területén végbement módosítások külön figyelemfelhívás nélkül történnek.


Gyártó:
LG
Kategória:
LG
Leírás

Gyors és könnyű üzembehelyezés
Csendes működés 20dBA
Jet cool funkció
Négyirányú pásztázás
Aktív energiaszabályozás
Kétirányú pásztázás
Gyors felfűtés
Automatikus tisztítás
Golden Fin
Alacsony zajszint
Energiafogyasztás kijelző
Kellemes légáram funkció
Készülék diagnosztika okoseszközzel
R32 Hűtőközeg


  + 1 BÓNUSZ AJÁNLATUNK! Ingyenesen elvégezzük Önnél az első garanciális karbantartást a következő évben! (10.000Ft-ot spórolunk meg Önnek!)

 

A szerelés díja bruttó 80.000,- Ft, 2 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek. Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

 

Kérje ingyenes felmérésünket, mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és elkészítjük árajánlatát!


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként).

 

Miért éppen 2 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 10.000Ft/ méter a csövezés költésége a 2 méteren felüli szakaszra számolva.

 

Felhasznált anyagok»

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Klímaszerelési munkáinkra mindegyik általunk felszerelt klímára 5 év teljes körű garanciát adunk, évente egyszer elvégzett karbantartás esetén!

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot!