Profi klímaszerelés garanciával, ingyenes felméréssel

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Profi klímaszerelés

Profi klímaszerelés ingyenes felméréssel

Ha igazán profi klímaszerelést szeretne, akkor keresse bizalommal a Buda klíma csapatát: profi klímaszerelés ingyenes helyszíni felméréssel, 5 év garanciával, szakképszett szakemberekkel Budapest teljes területén!

 

Profi klímaszerelés profi csapattal

A Buda Klímánál csakis szakképzett, megbízható szakemberek dolgoznak, amit mindent megtesznek azért, hogy Ön a legjobbat kapja, a legjobb klímaberendezést, ami a legjobban megfelel az igényeinek, a körülményeknek, és a legjobb szolgáltatást mellé. Profi munkatársaink mindent kézben tartanak, a folyamat elejétől, a végéig, a felméréstől kezdve, a megfelelő készülék kiválasztásán, megrendelésén, beszerelésén át, a karbantartásig, esetleges javításig segítségére lesznek. Így Önnek tényleg semmire nem lesz gondja, csupán az újonnan kialakult konformot kell élveznie. A Buda klíma több, mint 20 éve foglalkozik klíma beüzemeléssel, és javítással, higgye el, tudjuk a dolgunkat, és Önnek sem fogunk csalódást okozni!

 

Profi klímaszerelés az igényeire szabva

Egy profi klímaszerelés attól lesz igazán profi, azon túl, hogy a legújabb technikákkal, eszközökkel, eljárásokkal, és berendezéseket használva dolgozunk, hogy minden igényét és kívánságát figyelembe vesszük. A Buda Klímánál nincsenek sablonajánlatok. „0 éves működésünk alatt megtapasztaltuk, hogy ahány ház, annyi igény, a klímaszerelést nem lehet egységesíteni. A legjobb eredmény érdekében egyedi ajánlatokra van szükség. 

 

Profi klímaszerelés ingyenes felméréssel

Ha profi klímaszerelésről van szó, akkor az elsődleges szempont az Ön elégedettsége, éppen ezért szakértő csapatunk ingyenes helyszíni felmérést biztosít. Mit jelent ez pontosan? Az ajánlat beérkezése után, egyeztetünk Önnel egy időpontot, és szakképzett kollégáink felkeresik az otthonában, ahol pontosan felmérik a terepet, az adottságokat, valamint az igényeit is. Ilyenkor kiválasztásra kerül a klíma típusa, és helye is, valamint egy előzetes árkalkulációra is sor kerül. Amennyiben a kívánságai, és az adottágok alapján elkészül a pontos terv, és árkalkuláció, Ön rábólint, akkor elkezdődik a megrendelés folyamata, amit egy újabb időpontegyeztetés, majd a beszerelés követ.

 

Profi klímaszerelés profi klímaberendezésekkel

Profi klímaszereléshez profi klímaberendezés szükséges, ugye ezzel Ön is egyet ért? Cégünk egyetlen gyártóval sem áll kizárólagos szerződésben, azonban több, magas minőségű klímaberendezést is forgalmazunk. Így garantálni tudjuk Ön számára is, hogy olyan klímaberendezés kerüljön az otthonába, ami minden paramétert figyelembevéve a legideálisabb oda. Kollegáink pedig segítségére lesznek abban, hogy eldöntse, melyik a legjobb döntés az Ön otthonába!

 

Profi klímaszerelés teljeskörűen

A Buda Klímánál a profi klímaszerelés azt jelenti, hogy minden folyamatban a maximálisat nyújtjuk. Nemcsak ingyenes felmérést biztosítunk az ügyfeleinknek, hanem az általunk végzett munkára garanciát is vállalunk. A garancia akár 5 év is lehet, persze ez függ a klímaberendezés típusától is. Továbbá emellett szerelési munkáinkra is "Élettartam garanciát" adunk, ami azt jelenti, hogy a klíma működési élettartamának ideje alatt bármilyen szerelésből vagy anyagfáradásból keletkező hibát díjmenetesen elhárítunk Önnek!  
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS