Akciós klíma felszereléssel, karbantartással- Akciós klíma felszereléssel Budapesten, magas minőségben

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Akciós klíma felszereléssel

Akciós klíma felszereléssel, karbantartással

A BudaKlimánál akciós klíma felszereléssel elérhető, a legtöbb klímánk már inverteres, ami hűteni is fűteni is tud, azaz megkönnyíti a téli fűtés szezont. Az akciós klíma felszereléssel minőségben ugyanolyan jó, mint a nem értékcsökkentett táraik, ez csupán egy kis figyelmesség tőlünk a kedves vásárlóink irányába. A BudaKlima már 2 évtizede van a piacon, kizárólag jó minőségű munkát adunk ki a kezeink közül. 

 

Akciós klíma felszereléssel magas minőségben

Manapság annyi olyan történetet hallani, hogy az akció valójában valamilyen átverés volt, v agy kevesebbet, vagy rosszabbat kapott a vásárló, vagy nem is annyiba került, amennyiért meg volt hirdetve, hanem ilyen-olyan rejtett költségek léptek fel, hogy az akció szó hallatán rögtön valami negatív dologra gondolunk. Azonban a BudaKlima akciós klímái mögött nincsen semmiféle átverés. Az akciós klíma felszereléssel azért tud ennyibe kerülni, mert a nagy mennyiségű megrendelések miatt kedvezményeket tudunk biztosítani. Önnek nem kell több klímát rendelnie ahhoz, hogy akciós áron tudjuk leszállítani. Akciós klíma felszereléssel együtt folyamatosan megtalálható kínálatunk között, mindazok mellett, hogy nagykereskedelmi árakon tudjuk biztosítani a termékeket.

 

Akciós klíma felszereléssel teljes körű szolgáltatással

A BudaKlimánál akciós klíma felszereléssel is elérhető-, ami azt jelenti, hogy Önnek nincsen más dolga, mint beszerezni kedvezményes áron a választott készüléket, hátradőlnie, és várni, hogy mi beszereljük, és megfelelően be is állítsuk Önnek. Akciós klíma felszereléssel még jobb, mint a sima akciós klíma: jó üzlet, és még kényelmes is. Sok baja biztosan nem lesz az ügylettel, ugyanis cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt minden ügyfele számára. Ez azt jelenti, hogy segítünk a legjobb klíma kiválasztásában, a felszerelés megtervezésében, felszereljük, beállítjuk, beüzemeljük, karbantartjuk és szükség esetén garanciálisan javítjuk is. mert bizony az akciós klímáinkhoz még garancia is jár!

 

Akciós klíma felszereléssel egyénre szabva

Akciós klíma felszereléssel többféle típusból is elérhető, így Ön a lakásának, irodájának legmegfelelőbbet, legoptimálisabbat tudja választani. Az ingyenes helyszíni felmérés során segítünk eldönteni, hogy a helyiség mérete, kialakítás, valamint az Ön preferenciái alapján melyik a legoptimálisabb klíma. Higgye el, nem fogjuk semmire rábeszélni, nincsenek kereskedői szerződéseink, az Ön igényeinek megfelelően együtt döntjük el, melyik klíma legyen. Erről egy árajánlatot is adunk. A helyszíni felmérés teljes ideje alatt nyugodtan kérdezhet, jelezheti egyedi kéréseit kollégáink felé.

 

Akciós klíma felszereléssel- mit tartalmaz a csomag?

Az akciós klíma felszereléssel több olyan költséget is tartalmaz, amiért más cégeknél fizetni kell. A fal átfúrása, a kültéri és a beltéri egység felszerelése, a kábelcsatornában történő kiépítés, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzollal vagy terasztartóval, cseppvízcsővel, hűtőközeg rátöltéssel, kábelcsatorna), és a csövezés (3 méterig) is egyaránt a csomag részét képzik, tehát ezekért már nem kell külön fizetnie.

 

Akciós klíma felszereléssel magas minőségben, választható klímákkal? IDE kattintva vegye fel a BudaKlíma szakértő csapatával a kapcsolatot!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok