Akciós klíma - minőségi berendezések és kedvezményes beszerelés a BudaKlímánál

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Akciós klíma

Akciós klímaberendezések

Ön is akciós klímaberendezést keres? Nos, nálunk nem csak kedvezményes áron juthat hozzá új klímájához, de a beszerelési díj sem kerül sokba. Az akciós klíma szó azonban nem jelenti azt, hogy minőségileg rossz termékeket kínálunk. Épp ellenkezőleg!

 

 

Minőségi akciós klímaberendezések


Mint fentebb említettük, az akciós klíma szó semmiképp sem jelenti azt, hogy rossz minőségű termékeket forgalmazunk. Termékkínálatunkban a hosszú évek tapasztalatainak és szakértelmünk alapján csakis a legjobb paraméterekkel rendelkező és minőségű klímákat találhatja meg. De akkor mitől akciós klíma? Kínálatunk között feltüntetett áraink a felmérés előtti tájékoztatást szolgálják, amik minden esetben nagykereskedelmi árnak minősülnek. Tehát olcsóbban juthat hozzá Ön is. Emellett folyamatosan biztosítunk akciós termékeket és beszerelési árakat is új ügyfeleink részére. 

 

 

Akciós klíma beszereléssel együtt


Igen jól olvassa! Klímáinkat nem csak megvásárolhatja tőlünk, de igen kedvezményes árak mellett be is szereljük otthonába. Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt minden ügyfele számára, hogy Önnek semmi más dolga ne legyen, csak megrendelje klímáját. Az ingyenes helyszíni felmérés után, egyedi árajánlatot készítünk, amelyben több típusú modellt, illetve árkategóriában találhat klímákat. Ezután, ha megrendeli szolgáltatásunkat a beszerelési költséget az alábbiakkal együtt adjuk Önnek: a fal átfúrásával, a kültéri és a beltéri egység felszerelésével, a kábelcsatornában történő kiépítéssel, az anyagköltségekkel (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzollal vagy terasztartóval, cseppvízcsővel, hűtőközeg rátöltéssel, kábelcsatorna), és a csövezéssel (3 méterig) egyaránt. Nincsenek rejtett költségek, csak a komplett szolgáltatás. 

 

 

Akciós klíma az Ön igényeihez mérten


Egyedi árajánlataink során nem csak a beszerelés költségeit tüntetjük fel és nem csak általánosságban ajánlunk Önnek klímát, hanem minden paramétert figyelembe veszünk. Emiatt nyújtunk ingyenes helyszíni felmérést, hogy valóban a legjobb ajánlatot tehessük. Emellett természetesen, ha bármilyen kérése, egyedi igénye van, ezt jelezve a lehetőségeket felmérve megvalósítjuk Önnek. Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket még ma Budapesten és környékén ingyenes kiszállással! 

 

 

Akciós klíma, amivel jól jár 


Cégünk folyamatosan figyeli a piacon lévő termékkínálatot, így a legújabb technológiájú klímákat találhatja meg weboldalunkon. Mivel nincsen kizárólagos szerződésünk egyetlen márkával sem, minden esetben tapasztalatainkat vesszük alapul, hogy valóban melyek azok a berendezések, amelyeket saját otthonunkba is szívesen felszerelnénk. A beszerelések mellett, karbantartással és javítással egyaránt foglalkozunk, amelyeket 5 év garanciával vehet igénybe. Ügyfeleink részére igyekszünk minden esetben minőségi szolgáltatás nyújtani, így bármilyen probléma adódik klímaberendezésével a BudaKlíma csapata segít Önnek! 

 


Amennyiben segítségre lenne szüksége a klímák összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ január 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS