Akciós klíma - minőségi berendezések és kedvezményes beszerelés a BudaKlímánál akciós klíma szerelés Budapesten

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Akciós klíma

Akciós klímaberendezések

Ön is akciós klímaberendezést keres? Nos, nálunk nem csak kedvezményes áron juthat hozzá új klímájához, de a beszerelési díj sem kerül sokba. Az akciós klíma szó azonban nem jelenti azt, hogy minőségileg rossz termékeket kínálunk. Épp ellenkezőleg, minden ügyfelünknek a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk, és a legjobb klímát ajánljuk! 


Minőségi akciós klímaberendezések

Mint fentebb említettük, az akciós klíma szó semmiképp sem jelenti azt, hogy rossz minőségű termékeket forgalmazunk. Termékkínálatunkban a hosszú évek tapasztalatainak és szakértelmünk alapján csakis a legjobb paraméterekkel rendelkező és magas minőségű klímákat találhatja meg. De akkor mitől akciós klíma? Kínálatunk között feltüntetett áraink a felmérés előtti tájékoztatást szolgálják, amik minden esetben nagykereskedelmi árnak minősülnek. Tehát olcsóbban juthat hozzá Ön is a kiválasztott berendezéshez, köszönhetően ennek az akciónak. Emellett folyamatosan biztosítunk akciós klímaberendezéseket és beszerelési árakat is új ügyfeleink részére. Nincsen olyan hónap, hogy ne adnánk valamilyen kedvezményt valamely szolgáltatásunkra, amellett, hogy árainkat is optimális szinten igyekszünk tartani a körülmények ellenére is. 


Akciós klíma beszereléssel együtt

Igen jól olvassa! Klímáinkat nem csak megvásárolhatja tőlünk, de igen kedvezményes árak mellett be is szereljük otthonába, ráadásul szakértő, biztos kezekkel. Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt minden ügyfele számára, ez magában foglalja az akciós klíma megrendelését, beszerelését, és esetleges garanciális javítását is. Önnek semmi más dolga nincs, csak hogy megrendelje az akciós klímáját. De melyiket? Ne aggódjon, segítünk a választásban. 

 

Akciós klíma rejtett költségek nélkül

Amikor akciós klímát látunk, laikusként azonnal gyanakodni kezdünk, de higgye el nálunk nincsen semmi átverés! Az ingyenes helyszíni felmérés után, egyedi árajánlatot készítünk, amelyben több típusú modellt, különböző árkategóriás klímát találhat. Segítünk elmagyarázni, hogy melyik miért kerül ennyibe, és melyik milyen funkciókkal bír, akciós klímákat is mutatunk, amik megfelelhetnek az igényeinek. Amennyiben megrendeli szolgáltatásunkat egy komplex csomagot kap tőlünk: a fal átfúrásával, a kültéri és a beltéri egység felszerelésével, a kábelcsatornában történő kiépítéssel, az anyagköltségekkel (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzollal vagy terasztartóval, cseppvízcsővel, hűtőközeg rátöltéssel, kábelcsatorna), és a csövezéssel (3 méterig) minden szerepel a költségek között, az általunk készített ajánlat ezeket a tételeket tartalmazza. Nincsenek rejtett költségek, csak a komplett szolgáltatás.!


Akciós klíma az Ön igényeihez mérten

Nem tudja eldönteni melyik Önnek a legideálisabb klíma, nem tudja, mi alapján döntsön, akciós klímát, vagy valami méregdrágát válasszon-e, melyikkel jár a legjobban? Azért vagyunk, hogy segítsünk eldönteni! A helyszíni felmérés során megnézzük lakásai, irodája kialakítását, paramétereit, nagyságát, a helyiségek számát, felmérjük igényeit, és ez alapján állítjuk össze akciós klímaszolgáltatás csomagunkat.  Egyedi árajánlataink során nem csak a beszerelés költségeit tüntetjük fel és nem csak általánosságban ajánlunk Önnek klímát, hanem minden paramétert figyelembe veszünk. Emiatt nyújtunk ingyenes helyszíni felmérést, hogy valóban a legjobb ajánlatot tehessük, az akciós klíma Önnek is megérje. Emellett természetesen, ha bármilyen kérése, egyedi igénye van, ezt jelezve a lehetőségeket felmérve megvalósítjuk Önnek. Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket még ma Budapesten és környékén ingyenes kiszállással, töltse ki ezt az űrlapot és visszahívjuk!  

 

Akciós klíma nagy választékban

Cégünk folyamatosan figyeli a piacon lévő termékkínálatot, így a legújabb technológiájú klímákat találhatja meg weboldalunkon. Mivel nincsen kizárólagos szerződésünk egyetlen márkával sem, minden esetben tapasztalatainkat vesszük alapul, hogy valóban melyek azok a berendezések, amelyeket saját otthonunkba is szívesen felszerelnénk. Böngéssze végig klíma kínálatunk között az akciós klímákat is! Többféle különböző márkájú akciós klíma is elérhető nálunk, abban az esetben, ha van konkrét igénye, a helyszíni felmérés során jelezze kollégáinknak! 

 

Akciós klíma, amivel jól jár 

A beszerelések mellett, karbantartással és javítással egyaránt foglalkozunk, amelyeket 5 év garanciával vehet igénybe. Ügyfeleink részére igyekszünk minden esetben minőségi szolgáltatás nyújtani, így bármilyen probléma adódik klímaberendezésével a BudaKlíma csapata segít Önnek! Nem csak akciós klímaberendezéseink vannak, hanem nagyon jó csomagajánlataink is, amik különböző szolgáltatásokat tartalmaznak!  Több évtizedes tapasztalatunk van klíma szerelésben, kizárólag magas színvonalon dolgozó szakembereket foglalkoztatunk, a BudaKlíma minőségében nem kellett még senkinek csalódnia, higgye el, Ön sem fog! 

 

Amennyiben segítségre lenne szüksége a klímák összehasonlítása során, vagy nem tudja, melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! Akciós klímaberendezéseink hada várja Önt, a lakásába legjobban passzolót fogjuk ajánlani, ami leginkább megfelel minden létező paraméternek! IDE kattintva kérjen ajánlatot, mi pedig visszahívjuk!  

 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok