Beltéri klímaberendezések kedvezményes áron ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Beltéri klíma

Beltéri klímaszerelés

Ön is beltéri klímaberendezést keres? Nos, nálunk nem csak remek áron juthat hozzá új klímájához, de a beszerelési díj is kedvezményes. Ha Ön is szeretne beltéri klímát otthonába, amely segít a hőségben és a hűvösebb időben is növelni komfortérzetünket, akkor jó helyen jár!   

 

Minőségi beltéri klímaberendezések


Beltéri klímaberendezéseink között csak olyan termékeket találhat, amelyeket tapasztalataink és szakértelmünk alapján válogattunk össze. Így termékkínálatunkban a legjobb paraméterekkel rendelkező, minőségi klímákat forgalmazzuk. Beltéri klímáink között olyan neves márkákat is megtalál, mint a Daikin, az LG vagy a Fujitsu. Ezek mind olyan beltéri klímák, amelyek nem csak energiahatékonyak, de remek más tulajdonságokkal vannak felruházva, amik csak segítik megkönnyíteni mindennapjainkat. 

 

Beltéri klíma szereléssel együtt


Cégünk nem csak klímaberendezéseket forgalmaz, hanem fel is szereli azokat. Így nem csak beltéri klímákat, de kültéri elemeket egyaránt biztosítunk termékkínálatunkban, illetve a beszereléshez járuló minőségi anyagokat. Teljeskörű szolgáltatásunkat minden esetben egyedi paraméterek alapján biztosítjuk, így csak ingyenes helyszíni felmérés után tudunk pontos árajánlatot adni ügyfeleink részére. Ebben az árajánlatban többféle beltéri klíma modellt, többféle árkategóriában tüntetünk fel, beszerelési árakkal együtt. Beszerelési költségeinkben, minden benne van: a fal átfúrása, a kültéri és a beltéri egység felszerelése, a kábelcsatornában történő kiépítés, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzollal vagy terasztartóval, cseppvízcsővel, hűtőközeg rátöltéssel, kábelcsatorna), és a csövezés (2 méterig) egyaránt. Ezáltal nincsenek nálunk rejtett költségek, csak a komplett szolgáltatás. 

 

Beltéri klíma az Ön igényeihez mérten


Nem vagyunk a sablonajánlatok híve, hiszen minden esetben más körülményekhez mérten kell felszerelnünk az aktuálisan kiválasztott beltéri klímát és a hozzátartozó kültéri egységet. Ezt és az ügyfél igényeit figyelembevéve tesszük Önnek a legjobb ajánlatot termékkínálatunkban található klímáinkra. Ezért mondjuk, hogy minden esetben nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés, hogy ügyfeleink valóban a legjobb szolgáltatást kaphassák és hosszú távon elégedettek legyenek. 

 

A legújabb technológiával működő beltéri klímák


Cégünk egyetlen márkával sem áll kizárólagos szerződésben, így saját tapasztalatinkat alapul véve ajánljuk ügyfeleink részére termékkínálatunkból a legjobb készülékeket. Folyamatosan figyeljük a piacon lévő új modelleket, ezért a legújabb technológiával működő, és design beltéri klímák is megtalálhatók választékunkban. A berendezések mellé nem csak beszerelést biztosítunk, hanem karbantartást és javítást is elvégzünk, amennyiben szükséges, méghozzá 5 év garanciával. 

 

Amennyiben segítségre lenne szüksége a klímák összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok