Bosch Climate 8500 5,3kW Prémium

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Bosch Climate 8500 5,3kW Prémium

Bosch Climate 8500 5,3kW Prémium

WIFI

Extra szűrő

Hűtési teljesítmény


5,3 kW

Fűtési teljesítmény


5,6 kW
Ár:
336 550 Ft

Kérje ajánlatunkat
KódnévBosch inverteres klíma
EnergiaosztályA++/A+
Hűtőteljesítmény5,3 kW
Fűtőteljesítmény5,6 kW
Garancia3 év
típus2si
tól-ig ahova ajánlott40-60 négyzetméter
A jellemzők modellenként változhatnak. Célunk a folyamatos fejlesztés, ezért a kialakítás és a műszaki jellemzők területén végbement módosítások külön figyelemfelhívás nélkül történnek.


Gyártó:
bosch
Kategória:
Leírás

5,3 kW R32 hűtőközeg Esztétikus vékony kialakítás Nagyon magas hatékonyság Energiatakarékos üzemmód Mosható légszűrő Fordulatszám-szabályozott kompresszor Maximális külső hőmérséklet hűtési üzemben : +45°C Maximális külső hőmérséklet fűtési üzemben : -15°C Megfelel az ErP és a CE előírásoknak SEER: A++ osztály SCOP: A+ (átlagos éghajlat), A++ (melegebb éghajlat)


 A szerelés díja bruttó 80.000,- Ft, 2 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek. Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

 

Kérje ingyenes felmérésünket, mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és elkészítjük árajánlatát!


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként).

 

Miért éppen 2 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 10.000Ft/ méter a csövezés költésége a 2 méteren felüli szakaszra számolva.

 

Felhasznált anyagok»

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Klímaszerelési munkáinkra mindegyik általunk felszerelt klímára 5 év teljes körű garanciát adunk, évente egyszer elvégzett karbantartás esetén!

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot!