Amit az energiatakarékos klíma kapcsán tudni érdemes

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Energiatakarékos klíma

Energiatakarékos klíma

Korunkban már igencsak elterjedtek a klímaberendezések, rengeteg otthonban és üzletben is megtalálhatóak. De a mai berendezések már sokkal fejlettebbek, okosabbak, mint 10 évvel ezelőtti társaik. Az energiatakarékos klíma ráadásul néhány további előnnyel is rendelkezik, amelyeknek köszönhetően még vonzóbbá válik egy ilyen eszköz beszerzése.

 

Mit tud egy energiatakarékos klíma?

Egy energiatakarékos klíma napjainkban már nem csak arra szolgál, hogy nyáron, amikor forróság van, a lakásban kellemes hőmérséklet uralkodjon – bár kétségtelen, hogy ez az egyik óriási előnye. Azonban a manapság készülő berendezések már nem csak hűtésre alkalmasak, hanem bizony a lakás fűtésére is. 

 

Hogyan működik az energiatakarékos klíma?

Az energiatakarékos klíma működési elve mindkét irányba viszonylag egyszerű, és kialakításának köszönhetően egyik folyamat sem fogyaszt különösebben sok energiát. Amennyiben a cél a szoba hűtése, az eszköz a kinti levegőt egy hőszivattyú segítségével lehűti, és a benti egység ebből állítja elő a kívánt szobahőmérsékletet.

Ha az adott helyiség felmelegítése a szándék, akkor a kinti levegőt az energiatakarékos klíma hőszivattyúja nem lehűti, hanem felmelegíti, és a benti egység ezáltal fúj ki meleget. Ezt egészen addig tudja csinálni, ameddig a kinti hőmérséklet nem zuhan -25°C alá, ami szerencsére Magyarországon nem különösebben fordul elő gyakran.

 

Az energiatakarékos klíma további előnyei

Az energiatakarékos klíma egyik hatalmas előnye, hogy a vele való lakásfűtés jelentősen gazdaságosabb, mintha a gázhálózatról menne. Bár a köztudatban még mindig élénken él a kép, hogy a klímaberendezések a csillagokig rúgják a számlákat, ez nem igaz, távolról sem. A mai szerkezeteket úgy építik meg, hogy a lehető legkevesebbet fogyasszák, és ha megfelelően karban vannak tartva, akkor ez a fogyasztás valóban nem sok.

Az energiatakarékos klíma másik nagy előnye, hogy nem helyhez kötött. Nem szükséges meglévő berendezéshez, csatlakoztatni, mint egy radiátort. Ezáltal szakembereink olyan helyre tudják felszerelni, ahol a leghatékonyabban tud működni.
Az energiatakarékos klíma felszereltetéséhez engedélyekre sincsen szükség, ellenben egyes fűtéshez használt eszközökkel.

Légkondicionáló bárki szabadon beszereltethet, még szabványoknak sem kell megfelelni.
Továbbá az energiatakarékos klíma által lehetőség nyílik egyes szobák, helyiségek fűtésére vagy hűtésére, igényektől függően.

 

Ha energiatakarékos klíma, akkor BudaKlíma!

Amennyiben Ön is úgy érzi, egy ilyen energiatakarékos klíma tökéletes kiegészítője, hűtője és fűtője lenne lakásának, keressen minket, a BudaKlímánál egyénre szabott ajánlatokkal várjuk Önt! Profi szakembereink Budapesten és környékén az ingyenes előzetes felmérést követően beszerelik a magas minőségű berendezéseket, melyekre öt év garancia jár, az első évben pedig minden karbantartó munkálatot ingyenesen elvégzünk. 

Kérje ajánlatunkat most, hogy minél előbb elvégezhessük ingyenes helyszíni felmérésünk! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok