Fűtés klímával? Gazdaságos és előnyös! Részletek a BudaKlímánál

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Fűtés klímával

Klímával fűtés

Ma már ez is lehetséges gazdaságosabban, mint gondolná! A mai modern technológiával működő klímaberendezések remekül alkalmasak a lakás fűtésére és hűtésére egyaránt. De hogyan működik? 

 

Fűtés klímával – a működési elv 


A klíma hűtéskor a kinti levegőt felhasználva a hőszivattyú segítéségével alakítja át a levegőt hűvössé, és ezt használja fel a benti egység. Klímával való fűtéskor az elv ugyanaz marad, csupán a kinti levegőt nem lehűti, hanem felmelegíti a hőszivattyú és a beltéri egység pedig kellemes hőmérsékletet fog a lakásban csinálni. 

 

Fűtés klímával – olcsóbb, mint gondolnánk


Sokan úgy tartják, hogy a klíma használata amúgy is megdobja a havi energiaszámlát, pláne, ha még fűtünk is vele. A mai modern klímaberendezések már remek energiafogyasztásúak, így ettől egyáltalán nem kell félni. Ha megfelelően használjuk és karbantartjuk a klímaberendezésünket, nem kell kiemelkedően magas villanyszámlától aggódnunk. 

 

Fűtés klímával – az előnyök 


A klímával való fűtés nem csak gazdaságosabb lehet, de számos más előnnyel is rendelkezik. Az egyik, hogy gázhálózattól függetlenül bárhol kialakítható és nincs szükség hozzá sem engedélyre, sem kémény kialakítására. Fűtés klímával akár lokálisan is lehetséges, azaz csak azokat a helyiségeket fűthetjük vele, ahol többet tartózkodunk lakáson belül. Könnyedén telepíthetők a benti és a kültéri egységek is, így akár azok helyét módosítani is egyszerűbb akár lakásfelújítás esetén. Emellett az egyik legjobb előnye, hogy nem csak fűtésre, de a nyári kánikulában hűtésre és párátlanításra is egyaránt használhatjuk. 

 

Fűtés klímával – egyéb tudnivalók


Ugyan jelentősen több előnye van a klímával való fűtésnek, mint hátránya, de ezeket is érdemes tudnunk. Fűtés klímával nem lehetséges akármilyen hűvösben. Egyes klímák akár -25 C° fokig képesek teljes hatékonysággal fűteni, azonban ez modellenként teljesen változó. A klímával való fűtés során a nedvesség a kültéri tálcában lecsapódik a kültéri egységeknél, amely hideg időben könnyedén megfagyhat, ezáltal pedig tönkre teheti a klímát is. Ha erre nem figyelünk és nem kérjük a klímaszerelőtől az egység téliesítését, akkor bizony igen költséges lesz a klíma cseréje. 

 

Fűtés klímával – további tudnivalók


Ha szeretne többet megtudni a témáról, a klímák pontos működési elvéről, és olvasna egy ügyfélvéleményt, akkor kattintson IDE

 

Ha pedig érdekli ajánlatunk klímaberendezésre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok