Hűtésre és fűtésre optimalizált klíma | BudaKlíma garanciával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Fűtésre optimalizált klíma

Fűtésre optimalizált klíma

Milyen a fűtésre optimalizált klíma, mit lehet tudni róla? Érdemes fűtésre optimalizált klímaberendezést vásárolni, milyen előnyei, illetve hátrányai vannak?

 

Milyen a fűtésre optimalizált klíma?

A fűtésre optimalizált klíma értelemszerűen egy olyan klímaberendezés, amivel a hűtés mellett fűteni is lehet. tehát, attól, hogy egy klíma fűtésre optimalizált, nem jelenti azt, hogy fűtésre nem alkalmas. A mai modern klímaberendezések, már nemcsak a nyári melegben alkalmasak arra, hogy lehűtsék a helyiségeket, hanem fűteni is lehet velük. Nemcsak az átmeneti időszakban, hanem akár a legkeményebb téli mínuszok esetében is. Az ilyen klímaberendezések tehát multifunkciósok, hűtésre és fűtésre is alkalmazhatóak.

 

Érdemes fűtésre optimalizált klímaberendezést vásárolni?

Egy fűtésre optimalizált klímaberendezés segítségével, nemcsak nyáron lehet komfortossá tenni a lakást, vagy éppen az irodát, hanem lehet használni az átmeneti időszakban (mikor még nincsen központi fűtés, de más hideg van) fűtésre, de télen is. Egy fűtésre optimalizált klíma megfelelő beszerelés, és kialakítás mellett a teljes lakás, vagy iroda fűtésére is használható a teljes fűtési időszakban, ugyanis az ilyen modern berendezések akár egészen mínusz 30 fokig tökéletesen működnek. Az elmúlt évek adatai alapján ennél hidegebb csak a legritkább esetekben szokott lenni hazánk területén. Ezek alapján érdemes lehet fűtésre optimalizált klímaberendezést választani!

 

Milyen előnyei vannak a fűtésre optimalizált klímaberendezésnek?

A fűtésre optimalizált klíma segítségével kedvezhet pénztárcájának, ugyanis nemcsak a kiépítéskor spórolhat meg nagyobb összegeket, azzal, hogy nem kell másmilyen fűtést kiépíteni, hanem közüzemi számlái is csökkenhetnek. Egy fűtő klíma mellett gázszámlája gyakorlatilag nullára redukálódik, de higgye el áramszámlája sem fog óriásit nőni, hiszen a mai modern technológiáknak köszönhetően ezek a berendezések nagyon takarékos fogyasztással működnek. megfelelő karbantartás mellett, biztos lehet benne, hogy áramszámlája nem fog megugrani sem nyáron, sem télen! Egy fűtő klíma rendszer bárhol könnyedén kialakítható a lakásan, különösebb engedélyeztetési folyamat, és kémény építése nélkül. De nemcsak telepíteni lehet gyorsan és egyszerűen, hanem egy esetleges felújítás esetében átalakítani is legalább ennyire egyszerű. 

 

Milyen hátrányai vannak a fűtésre optimalizált klímaberendezésnek?

A fűtésre optimalizált klímaberendezések ellen nem sok mindent tudunk szólni, hiszen a mai modern technológiának köszönhetőn nemcsak nagyon praktikusak, komfortosak, csendesek, hanem gazdaságosak is. Negatívumok egyedül talán az, hogy igényelnek egy kis odafigyelést, de melyik fűtési módszer nem? Ahhoz, ugyanis, hogy a klímát hűtés mellett, fűtésre is lehessen használni, szakszerű téliesítésre van szükség. Ez annyit takar, hogy meg kell előzni, hogy a nedvesség lecsapódjon a kültéri tálcában a kültéri egységeknél, ugyanis ez könnyedén megfagyhat, ezáltal pedig tönkre teheti a klímát is. Ez azonban egy nagyon egyszerű feladat, amiben szakértő kollegáink állnak rendelkezésére

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ november 30-ig!

Bruttó 70.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS