Inverteres klíma fűtésre és hűtésre egyaránt, inverteres klíma fűtésre optimalizálása, inverteres klíma fűtésre hogyan használható?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Inverteres klíma fűtés

Inverteres klíma fűtésre optimalizálása

Ön tudta, hogy az inverteres klíma fűtésre is kiváló? Az alábbiakban bemutatjuk Önnek, hogy hogyan is működik az inverteres klíma, és miért a legjobb választás fűtésre is a hűtés mellett! Modern inverteres klímaberendezésekkel, szakértő kiszolgálással várja Önt a BudaKlíma csapata!

 

Inverteres klíma fűtésre és hűtésre

Mielőtt elmondanánk, hogy az inverteres klíma fűtésre miért olyan kiváló, tisztázzuk, hogy mi is az az inverteres klíma, hogyan működik pontosan. Ha Ön egy kicsit is jártas a klímák piacán -mondjuk azért, mert egy klímaberendezés felszereltetését fontolgatja-, akkor bizonyára már találkozott az inverteres klíma kifejezéssel. Az inverteres klíma abban különbözik a hagyományos klímáktól, hogy képes arra, hogy önmagát szabályozza működés közben. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy a kompresszor csak olyan szinten üzemel, amennyire szükség van az adott hőmérséklet szabályozásához, tehát a teljesítménye folyamatosan változik, ahhoz mérten, hogy mennyire van szükség egy adott hőmérséklet eléréséhez, vagy megtartásához. Az inverteres klíma fűtés és hűtés esetében is ilyen elven működik.

 

Inverteres klíma fűtésre és hűtésre is a leghatékonyabb

Az inverteres klíma fűtésre és hűtésre is a leghatékonyabb energiafelhasználás szempontjából, annak következtében, hogy annyit megy, amennyit kell, nem pedig folyamatosan működik. A hagyományos berendezésekhez képest az inverteres klímával akár 40-50%-ot is lehet spórolni, ugyanis ennyivel kevesebb energiát hasnál fel. Így egy inverteres klímát választva nem kell attól tartania, hogy a nyári, vagy a téli időszakban túlságosan megugrana a villanyszámlája. Ez pedig mindenképpen az alkalmassá teszi az inverteres klímát fűtésre és hűtésre is nagyon hatékonyan.

 

Milyen előnyei vannak az inverteres klíma fűtésre és hűtésre való alkalmazásának?

Az előzőekben már kifejtettük az inverteres klíma legnagyobb előnyét, ez pedig az, hogy nagyon pénztárcabarát, de nemcsak ezért nagyon jó választás az inverteres klíma fűtésre és hűtésre való alkalmazása. Az inverteres klíma halkabb is, mint a hagyományos klímák, ugyanis mivel folyamatosan szabályozza önmagát, nem kell újra meg újra elindulnia, ezáltal a kompresszornak sem kell pörögnie, ami azt eredményezi, hogy jóval halkabb. Másik nagy előnyük az inverteres klímaberendezéseknek, hogy hosszabb az élettartamuk is, ami megint csak annak köszönhető, hogy a folyamatos hőszabályzás miatt kisebb fordulaton üzemel. Míg a hagyományos klímák kompresszora 1500-1800-as fordulattal működik, addig az inverteres klímáké csupán 500-700-as szabályozott fordulatszámmal üzemel. Az inverteres klíma fűtésre irodák, és otthonok esetében is tökéletes választás.

Hogyan használható az inverteres klíma fűtésre? Hogyan kell beállítani, mennyire hatékony, mennyire fűti fel a helyiségeket? Bármilyen kérdése is legyen, vagy szeretne felszereltetni egy hatékony inverteres klímát, IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Inverteres klíma fűtésre nemcsak hűtésre

Manapság már nem meglepő, hogy a klímákat nem csak arra lehet használni, hogy nyáron hűtsenek, hanem télen is alkalmasak ennek ellenkezőjére, így a modern inverteres klíma fűtésre is alkalmas.  Az inverteres klíma fűtésre nagyon jó választás, hiszen kiépítése, és működtetése is nagyon gazdaságos, valamint hatékony. Az inverteres klíma fűtésre nemcsak az átmenetei időszakban, a hidegebb tavaszi, illetve őszi napokon alkalmas, hanem a teljes fűtési időszakban is. A magas gázárak miatt manapság fokozottan jó választás lehet az inverteres klíma fűtésre is!

 

Inverteres klíma fűtésre hogyan használható?

Az inverteres klíma fűtésre nagyon egyszerűen használható, ugyanúgy, ahogyan fűtésre is. Nemcsak a mérsékelt időben lehet fűteni vele, hanem egészen mínusz 30 fokig hatékony. Hazánkban nem nagyon szokott ennél hidegebb lenni, tehát az inverteres klíma fűtésre egész télen használható, amennyiben megfelelően van kiépítve, téliesítve.

 

Hogyan lesz az inverteres klíma fűtésre alkalmas?

Már írtuk, hogy az inverteres klíma fűtésre a tél minden napján alkalmas, azonban az inverteres klíma fűtésre való alkalmazása előtt mindenképpen szükség van egy szakszerű téliesítésre, amit kollégáink nagy szakértelemmel végeznek. Forduljon hozzánk ezzel kapcsolatban is bizalommal, hiszen szakértő kollégáink már megszámolhatatlanul sok inverteres klímát tettek fűtésre alkalmassá, a működésünk 20 éve alatt. Amennyiben bármilyen más kérdése lenne az inverteres klímák fűtésre való alkalmazásábal kapcsolatban keresse bátran a Buda Klíma csapatát! 

 

Melyik a legjobb inverteres klíma fűtésre?

Arra, hogy melyik a legjobb inverteres klíma fűtésre, csak az ingyenes helyszíni felmérés után tudunk válaszolni. Ahogyan minden ember más, úgy minden lakás is más, különböző négyzetméterek, különböző helyiségek, és különböző igények esetében más és más berendezés a legjobb. A lakása, irodája felmérése, illetve a költségkeret megbeszélése után a legjobb ajánlatot fogjuk összeállítani Önnek. Több forgalmazóval is kapcsoltban vagyunk, de egyikkel sem vagyunk kizárólagos szerződésben, termékpalettánkban inverteres klíma fűtésre alkalmas többféle is megtalálható.

 

Hogyan használható az inverteres klíma fűtésre? Hogyan kell beállítani, mennyire hatékony, mennyire fűti fel a helyiségeket? Bármilyen kérdése is legyen, vagy szeretne felszereltetni egy hatékony inverteres klímát, IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS