Inverteres klíma fűtésre és hűtésre egyaránt | BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Inverteres klíma fűtés

Inverteres klíma fűtés

Ön tudta, hogy az inverteres klíma fűtésre is kiváló? Az alábbiakban bemutatjuk Önnek, hogy hogyan is működik az inverteres klíma, és miért a legjobb választás fűtésre is a hűtés mellett!

 

Inverteres klíma fűtésre és hűtésre

Mielőtt elmondanánk, hogy az inverteres klíma fűtésre miért olyan kiváló, tisztázzuk, hogy mi is az az inverteres klíma, hogyan működik pontosan. Ha Ön egy kicsit is jártas a klímák piacán, mondjuk azért, mert egy klímaberendezés felszereltetését fontolgatja, akkor bizonyára már találkozott az inverteres klíma kifejezéssel. Az inverteres klíma abban különbözik a hagyományos klímáktól, hogy képes arra, hogy önmagát szabályozza működés közben. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy a kompresszor csak olyan szinten üzemel, amennyire szükség van az adott hőmérséklet szabályozásához, tehát a teljesítménye folyamatosan változik, ahhoz mérten, hogy mennyire van szükség egy adott hőmérséklet eléréséhez, vagy megtartásához. Az inverteres klíma fűtés és hűtés esetében is ilyen elven működik.

 

Inverteres klíma fűtésre és hűtésre is a leghatékonyabb

Az inverteres klíma fűtésre és hűtésre is a leghatékonyabb energiafelhasználás szempontjából, annak következtében, hogy annyit megy, amennyit kell, nem pedig folyamatosan működik. A hagyományos berendezésekhez képest az inverteres klímával akár 40-50%-ot is lehet spórolni, ugyanis ennyivel kevesebb energiát hasnál fel. Így egy inverteres klímát választva nem kell attól tartania, hogy a nyári, vagy a téli időszakban túlságosan megugrana a villanyszámlája. Ez pedig mindenképpen az alkalmassá teszi az inverteres klímát fűtésre és hűtésre is nagyon hatékonyan.

 

Milyen előnyei vannak az inverteres klíma fűtésre és hűtésre való alkalmazásának?

Az előzőekben már kifejtettük az inverteres klíma legnagyobb előnyét, ez pedig az, hogy nagyon pénztárcabarát, de nemcsak ezért nagyon jó választás az inverteres klíma fűtésre és hűtésre való alkalmazása. Az inverteres klíma halkabb is, mint a hagyományos klímák, ugyanis mivel folyamatosan szabályozza önmagát, nem kell újra meg újra elindulnia, ezáltal a kompresszornak sem kell pörögnie, ami azt eredményezi, hogy jóval halkabb. Másik nagy előnyük az inverteres klímaberendezéseknek, hogy hosszabb az élettartamuk is, ami megint csak annak köszönhető, hogy a folyamatos hőszabályzás miatt kisebb fordulaton üzemel. Míg a hagyományos klímák kompresszora 1500-1800-as fordulattal működik, addig az inverteres klímáké csupán 500-700-as szabályozott fordulatszámmal üzemel. 

 

Inverteres klíma fűtésre nemcsak hűtésre

Manapság már nem meglepő, hogy a klímákat nem csak arra lehet használni, hogy nyáron hűtsenek, hanem télen is alkalmasak ennek ellenkezőjére, így a modern inverteres klíma fűtésre is alkalmas.  Az inverteres klíma fűtésre nagyon jó választás, hiszen kiépítése, és működtetése is nagyon gazdaságos, valamint hatékony. 

 

Inverteres klíma fűtésre hogyan használható?

Az inverteres klíma fűtésre nagyon egyszerűen használható, ugyanúgy, ahogyan fűtésre is. Nemcsak a mérsékelt időben lehet fűteni vele, hanem egészen mínusz 30 fokig hatékony, és hazánkban nem nagyon szokott ennél hidegebb lenni. Azonban az inverteres klíma fűtésre való alkalmazása előtt mindenképpen szükség van egy szakszerű téliesítésre, amit kollégáink nagy szakértelemmel végeznek. Forduljon hozzánk ezzel kapcsolatban is bizalommal, de bármilyen más kérdése lenn, esetleg most szereltetne fel inverteres klímát, vagy valamilyen más berendezést, abban is állunk rendelkezésére!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ január 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS