Iroda klímaberendezéssel, kedvezményes beszereléssel

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Iroda klíma

Irodába klíma

A megfelelő hőmérséklet biztosítása nem csak otthonunkban fontos, hanem a munkahelyen is, hiszen a napunk nagy részt ott töltjük. A munkahelyi iroda klímaberendezésének felszerelésében pedig mi segítünk!

 

Iroda minőségi klímaberendezéssel

A munkahelyi iroda klímaberendezésének kiválasztásában minden esetben segítünk. Az iroda klíma típusa attól függ, hogy mekkora helyiséget kell klimatizálni. Az előzetes ingyenes helyszíni felmérésünk pontosan emiatt van, hogy segítünk Önnek kiválasztani a legjobb és legminőségibb klímaberendezést. Termékkínálatunk között a mai modern technológiával felszerelt klímaberendezések is megtalálhatók, amelyek megkönnyítik a klíma használatát és a kollégák komfortérzetét. Így a munkatársak könnyen beállíthatják a kívánt hőmérsékletet az iroda klímaberendezésével úgy, hogy az mindenkinek kielégítő legyen. 

 

Irodai klíma több helyiségben is

Cégünk termékválasztékában többféle irodába illő klímaberendezés is megtalálható, pontosan azért, hogy minden igénynek eleget tudjunk tenni. Akár kényelmi funkcióról, akár designról van szó az iroda klímaberendezése illeni fog a helyszín adottságaihoz. A multi klímaberendezések pedig azoknál a cégeknél lesz jó választás, akik több helyiségbe is szeretnének az irodába klímát. Ezek az osztott berendezések egy kültéri egységgel akár több beltéri egységet is képesek működtetni. Így az iroda klímaválasztásánál ez lesz a legjobb döntés. 

Iroda klíma

 

Irodai klíma elérhető árakon 

Iroda klímaberendezéseink kedvezményes árakon érhetők el, amelyeket a lehető legjobb klímaszerelési konstrukcióban telepítünk. Több beltéri egység szükségessége esetén az iroda klímaválasztásánál a multiklíma a legjobb választás, amelynek klímaszerelési árát szintén a helyszíni felmérés után tudjuk pontosan meghatározni Önnek. Kérje személyre szabott ajánlatainkat és ingyenes helyszíni felmérésünket online!

 

Iroda klíma cégre szabottan 

A BudaKlíma csapata az irodai klímák és az otthoni klímák esetében sem dolgozik sablonajánlatokkal. Minden helyiségnek más az adottsága és persze mások az ügyféligények is. Ennek megfelelően biztosítjuk ügyfelelink számára az ingyenes helyszíni felmérést, így az egyedi igényeket és paramétereket figyelembe véve tudjuk adni a legjobb árajánlatot. Ha klimatizált irodát szeretne biztosítani kollégái számára, akkor keressen fel minket!  

 

Irodai klíma telepítése Budapesten és környékén 

A BudaKlíma csapata a fővárosban és környékén vállalja az irodai klímaberendezések telepítését. Árkalkulációnk során a kiszállás díját és az összes munkánkhoz szükséges szolgáltatást, anyagot minden esetben beleszámítjuk a végösszegbe, hogy elkerüljük a rejtett költségeket. Profi klímaszerelő szakembereink garanciával és számlával vállalják el a légkondicionálók beszerelését. 

 

Kérje Ön is ajánlatunkat irodai klímára online és kollégáink minél előbb felveszik Önnel a kapcsolatot! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok