Klíma áruház, ahol a klímaszerelés is megvalósul ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma áruház

Klíma áruház szereléssel

A BudaKlíma több, mint egy egyszerű klíma áruház! Nálunk nem csak a klímáját rendelheti meg, hanem egy komplex szolgáltatáscsomagot vásárolhat. A Budaklíma sokkal többet ad, mint egy egyszerű klíma áruház.

 

Klíma áruház komplex szolgáltatással

A BudaKlíma áruház, nem a hagyományos értelemben vett klíma áruház, hanem jóval több ennél. Hiszen tőlünk nemcsak a klímáját vásárolhatja meg, hanem értékes tanácsokat, szakértői tudást is kaphat, valamint folyamatos utógondozást, javítási szolgálttást vehet igénybe. Az igények felmérésétől, a tervezéstől kezdve a megrendelésen, beszerelésen át, a javításig és egyéb garanciális tevékenységek ellátásáig mindenben számíthat ránk. Bármilyen kérdése, problémája van, nyugodtan fordulhat felénk, mi pedig örömmel állunk majd az Ön szolgálatára. Ingyenes igényfelmérést biztosítunk Budapest teljes területén, melynek keretén belül segítünk, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb, az otthonába legtökéletesebben passzoló klíma berendezést. Mivel semmilyen márkával sincs kizárólagos szerződésünk, biztos lehet benne, hogy tényleg az Ön számára legmegfelelőbb márkát, és típust fogjuk ajánlani, az előre megbeszélt költségkereten belül.

 

Klíma áruház egyedi igényekkel

Egyedi igényei vannak, egyik klíma áruházban sem találja a megfelelő klíma berendezést, ami minden szempontból megfelel az Ön elvárásainak? A BudaKlíma áruházában nincsnek sablon ajánlatok. Minden rendelést egyedien kezelünk, hiszen jól tudjuk, minden ember, és minden ház már, így másféle klíma berendezésre van szükség különböző esetekben. Minden klíma áruházunkba beérkezett rendelést egy személyre szabott konzultációval egybekötött helyszíni felméréssel kezdünk, ami teljesen ingyenes. Bármilyen egyedi igénye, kívánsága is legyen, igyekszünk teljesíteni ezt a külső adottságok figyelembevételével.

 

Klíma áruház Budapesten

A BudaKlíma központja Budán található, de klíma áruházunk Budapest egész területén végez klíma beszerelés, klímajavítást. Klíma áruházunk termékei tehát Budapest teljes terültén elérhetőek, ahogyan komplex szolgáltatásaink is. Szakképzett csapatunk a teljes főváros területén végez előzetes felméréseket klíma telepítéséhez teljesen ingyen.

 

Klíma áruház széles választékkal

Klíma áruházunknak egyetlen márkával sincsen kizárólagos szerződése, de 14 márkával áll kapcsolatban, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Az Önnek legmegfelelőbb klímát biztosítjuk választékunkról. Klíma áruházunk nemcsupán a legjobb minőségű, és legkorszerűbb klímákat árusítja, hanem a klímákhoz kapcsolódó teljeskörű szolgáltatásokat is biztosít. Választékunkon egyaránt megtalálhatóak a legmodernebb fix és mobil klímák is, ipari, valamint háztartási használatra is. Klíma áruházunk választékában szerepelnek 2,5 kW-os, 3,5 kW-os, illetve 5kW-os klíma típusok is. Ne aggódjon kollegáink az előzetes felmérés alkalmával segítenek kiválasztani az Ön számára ideális teljesítményű, és típusú klíma berendezést. Ha a BudaKlímát választja nem kell attól tartania, hogy rossz klíma típust rendel, mert hozzáértő csapatunk mindenben segítségére lesz! 

 

Ha klíma, akkor válassza a BudaKlíma csapatát, ami több, mint egy egyszerű klíma áruház! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk valamelyikén! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS