Klíma beszerelés ára akciósan a Buda Klímánál- Mennyi a klíma beszerelés ára pontosan?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma beszerelés ára

Klíma beszerelés ára akciósan

Már most azon gondolkodik, hogy klímát szereltessen akár otthonába, akár az irodába, vagy más üzleti helyiségbe, ennek kapcsán pedig érdekli a klíma beszerelés ára? Alábbi cikkünkben erről adunk tájékoztatást, konkrét kérdések esetében forduljon kollégáinkhoz, valamely elérhetőégünk egyikén!

 

A klíma beszerelés ára függ a választott klíma berendezéstől

Mielőtt a klíma beszerelés ára kapcsán belemennénk a részletekbe, fontos, hogy tisztázzunk néhány lényeges dolgot, mint például, hogy a kialakult végösszeget nagyban meghatározza magának a klíma készüléknek az ára. A klíma készülékek ára változó, sok paraméter befolyásolja a pontos összeget. Jó minőségű klímát már 100 ezer Forintért is be lehet szerezni, de akadnak klímák az 1 millió Forintos árfekvésben is. Éppen ezért, előre nehéz megmondani, hogy mennyibe kerül a klíma beszerelés ára, hiszen ez a választott készülék függvénye is. A Választás azonban csakis Önön múlik. A Buda Klíma többféle nagy márka termékeit is forgalmazza, azonban egyetlen céggel sem állunk kizárólagos szerződésben, így széles termékpaletta áll ügyfeleink rendelkezésére. A választásban szakképzett munkatársainkra is számíthat, akik a helyszín felmérése, és igényeinek tisztázása után a legkézenfekvőbb klímaberendezést fogják ajánlani Önnek.

 

A klíma beszerelés ára miből tevődik össze?

Feljebb kifejttettük, hogy a klíma berendezés ára milyen hatással van a teljes árra, de a klíma beszerelés ára még további tételekkel is kiegészül. A klímaszerelés ára fontos része a beszereléshez használt eszközök és anyagok költsége. Az alábbi anyagokra kell gondolni a klíma beszerelés ára kapcsán: rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna, a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (2 méterig). Ezek a tételek tartoznak bele a Buda Klímánál a klímaszerelés szabványosított árába, amit most egy remek évindító akció keretében kedvezményes rendelésre van lehetősége igénybe venni: kattintson IDE!  

 

Mennyi pontosan a klíma beszerelés ára?

Ezen a ponton már biztos Önt is érdekli, hogy mennyi a klíma beszerelés ára egészen pontosan? Erre akkor tudunk megközelítőleg pontos választ adni, ha nem számoljuk magának a berendezésnek az árát. Ebben az esetben elmondható, hogy a klíma beszerelés ára Bruttó 70.000Ft január 15-ig történő megrendelés esetén (2 méter csövezésig)! Ráadásul az akció keretén belül még egy teljesen ingyenes karbantartást is kaphat, amit az első évben vehet igénybe, ezzel pedig 10.000 Ft-ot spórolhat meg.  

 

Klíma beszerelés ára egyedi igényekkel

Tekintve, hogy minden ügyfelünknek egyedi tervet készítünk, hogy a legjobb klíma berendezés kerülhessen minden otthonba, vagy más helyiségbe, az árak is másként alakulnak a különböző ajánlatok esetében. Azonban minden ajánlat tartalmaz egy pontos költségtervet is tételes felsorolással, így ezzel a kezében már mindent tudni fog a klíma beszerelés árakkal kapcsolatban. Amennyiben egyedi igényei vannak, vagy bármilyen kérdés felmerült Önben a klíma beszerelés ára vonatkozásában, vagy más a klimatizálást érintő témában, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és mi ingyenes elvégzünk egy helyszíni felmérést, miközben minden kérdésére válaszolunk. 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok