Klíma beszereléssel Budapesten

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma beszereléssel

Klíma beszereléssel együtt

Klímaberendezést keres beszereléssel? Akkor a legjobb helyen jár! BudaKlíma profi klíma beszerelés, minőségi termékkínálat, akár 5 év garanciával.

 

Csapatunk régóta foglalkozik klíma beszereléssel és forgalmazással, így több ezer ügyféllel a hátunk mögött mondhatjuk, hogy a szakmai rejtelmeit teljesmértékben elsajátítottuk. Amennyiben nem csak klímaberendezést vásárolna, jó helyen jár, hiszen szakembereink beszerelik klímáját garanciálisan. 

 

Klíma beszereléssel Budapesten ügyfélre szabva

Cégünk alapelve, hogy sosem dolgozunk sablonajánlatokkal, hiszen minden ügyfél igénye és környezete más. Mivel a klímaberendezések sem egyformák, meg kell válogatni, hogy hova, melyik típust érdemes felszerelni. Erre vonatkozóan minden ajánlatunkban felsoroljuk a tapasztalataink alapján kiválasztott legjobb klímaberendezéseket és ennek megfelelően adunk pontos klíma beszerelési árat is. Árajánlatunk megadása előtt azonban egy ingyenes előzetes helyszíni felmérést végzünk el, hogy a helyszín paramétereit és az ügyfél igényeit figyelembevéve tudjuk elkészíteni az árkalkulációt. Ezek alapján kalkuláljuk ki a legjobb konstrukciókat és ajánljuk az általunk forgalmazott klímaberendezéseket, klíma beszereléssel kiszámolt árakkal feltüntetve. 

 

Teljeskörű klíma beszereléssel

A klíma beszereléssel együtt teljesen egyedi igények alapján történik. Nem csak az ingyenes helyszíni felmérést biztosítjuk ügyfeleink részére, de a lehető legjobb klímaberendezéseket is. Tapasztalataink és szakértelmünk alapján termékkínálatunkban csak olyan klímaberendezéseket forgalmazunk, amelyek valóban megérik az árukat. Klímáinkat mindig kedvező árakon kínáljuk, így a klíma beszereléssel együtt a lehető legjobb konstrukció lesz az Ön számára. 

BudaKlíma klíma beszereléssel

Klíma beszereléssel: Mennyi az annyi? 

Klíma beszereléssel együtt igen kedvezményes a BudaKlíma csapatánál, hiszen díjkalkulációnk során minden költséget beleveszünk az árba, így nem kell rejtett költségekkel számolnia. A klíma beszereléssel együtt minden olyan szolgáltatást és anyagot tartalmaz, amelyre munkánk során szükség van. Az árban így belefoglaltuk a kültéri és beltéri klímaberendezések egységeinek felszerelését, a fal átfúrását, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a kábelcsatornában történő kiépítést és a csövezést (2 méterig). Mindemellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt és természetes számlát is adunk. 

 

Klíma beszereléssel 5 év garanciával 

Nálunk teljeskörű garanciát kaphat akár 5 évig klímaberendezésére, ha klímáját tőlünk választja! Ilyen lehetőség csak a BudaKlíma csapatánál érhető el. Az elektronikai berendezéseket illetően, ahogyan a klímáknál is a gyártók általában 3 év garanciát adnak készülékeikre. A BudaKlíma csapata azonban +10.000 Ft-ért 5 év teljeskörű garanciát ad a klímaberendezésre, ha a megrendelés a klíma beszereléssel együtt történik.

 

Válasszon minket és tapasztalatunkat, hogy garantáltan jól járjon! 

Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klíma beszereléssel kedvezményes áron: Kérje ajánlatunkat Ön is! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS