Klíma felméréssel az otthoni komfortérzetért a BudaKlímánál

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma felméréssel

Klíma felméréssel az otthoni komfortérzetért a BudaKlímánál

Napjainkban egyre elterjedtebbé vált a légkondicionálók beszereltetése, melyek sok esetben nem csak hűtésre, hanem fűtésre is szolgálnak. Nálunk, a BudaKlímánál ez a beszerelő folyamat a klíma felméréssel kezdődik, hogy valóban az Ön számára tökéletes végeredményt nyújthassuk otthonába.

 

Klíma felméréssel – első lépések

A legtöbb esetben a légkondicionálók beszerelése a klíma felméréssel kezdődik. Ilyenkor a szakemberek megnézik, az adott lakásban hol van az a hely, ahová elhelyezve a berendezésből a legtöbbet ki lehet hozni. 

 

Klíma felméréssel – számos előny

A klíma felméréssel szolgáltatás egyik előnye, hogy nem csupán nyáron lehet nagy hasznát venni, amikor kintkánikula tombol, és duplán jóleső belépni a kellemes hőmérsékletű lakásba. Ez is csodálatos érzés tud lenni, azonban ezek a klímák már úgy vannak megépítve, hogy nem csak hűteni tudják a benti teret, hanem bizony fűteni is, amennyiben a kinti hőmérséklet nem esik -25°C alá.
Amennyiben azért dönt valaki a klíma felméréssel szolgáltatás mellett, hogy így oldja meg otthonában a fűtést a téli hónapok során, az sokkal gazdaságosabban oldja meg a fűtést, mint radiátorok által. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis azok a berendezések, amelyek manapság készülnek, már úgy vannak megtervezve, hogy minimalizálják az energiafogyasztást, ennélfogva nem kell a magas számláktól sem tartani.

A klíma felméréssel szolgáltatás további előnye, hogy a már említett radiátorokkal szemben itt nem kell meglévő csövekhez és egyebekhez alkalmazkodni. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy az eszköz olyan helyre kerüljön, ahol a leghatékonyabban működik, illetve ahol a legnagyobb szükség van rá.

Mindezeken felül a klíma felméréssel szolgáltatás igényléséhez nincs szükség semmilyen engedélyre, bárki szabadon beszereltethet egy légkondicionálót. Ráadásul ezzel a berendezésre könnyedén kivitelezhető akár csak a lakás egyes pontjainak hűtése, vagy fűtése, ellenben a gázhálózathoz kötött verzióval.

 

Klíma felméréssel – miért minket válasszon?

Nálunk, a BudaKlíma cégnél a klíma felméréssel megajándékozzuk Önt, ezzel is segítve döntését. A helyszíni felmérést profi szakembereink minden esetben ingyen elvégzik. Alapvetően Budapesten és környékén vállaljuk minőségi klímaberendezéseink beszerelését, egyénre szabott ajánlatokkal.

Nem csupán ingyenes klíma felméréssel, de öt év garanciával is szolgálunk azoknak, akik termékeink közül választanak, és az első évben minden karbantartási munkálat is ingyenes.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat most!
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok