Klíma felszerelés ára mennyibe kerül? Így számold ki, mennyibe kerül a klíma felszerelés ára

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma felszerelés ára

Klíma felszerelés árak, költségek

A klíma felszerelés ára több tényező függvénye, attól is függ, hova kell klímát felszerelni, milyet, és milyen a szakember képesítése, aki végrehajtja. Mennyibe kerül a klíma felszerelés ára, milyen tételeket tartalmaz az összeg, hogyan érdemes kalkulálni?  Íme a válaszok.

 

Mennyibe kerül a klíma felszerelés ára a különböző klímák esetében?

A klíma felszerelés ára több tényező függvénye, más-más céges más-más árakkal dolgoznak. Arra valószínűleg mindenki számít, hogy a különböző típusú és teljesítményű klímaberendezések eltérő árkategóriába tartoznak. Egy nagy teljesítményű, egész lakást hűtő split rendszer általában többe kerül, mint egy kisebb, egy szobára szánt ablakba szerelhető vagy mobil egység. Azonban azzal is számolni kell, hogy a bonyolultabb rendszerek esetében a klíma felszerelés árakra is drágább ajánlatot fog kapni. 

 

Mekkora részét képzi a klíma felszerelés ára a teljes költségnek? 

Amikor klíma berendezéseket válogat a katalógusokból, akkor gondoljon arra is, hogy nemcsak a készüléket, hanem a klíma felszerelés árát is ki kell fizetni. A telepítési költségek szintén jelentős részét képezik az árnak. Ezek a költségek változhatnak attól függően, hogy mennyire bonyolult a telepítés – például szükség van-e falak átfúrására, vagy milyen hosszú a csővezeték a bel- és kültéri egységek között. A munkaerő díja is befolyásolja az árat; különböző szakemberek eltérő árakat számolhatnak fel a munkájukért. 

A BudaKlíma esetében igyekszünk kedvező klíma felszerelés árakat kialakítani. Az áraink menüpontban megnézheti, hogy pontosan milyen árakkal dolgozunk. 

Fontos! Cégünk komplex kivitelezéssel foglalkozik. Teljesen természetes, ha Ön nem tudja, hogy mennyi csövezés szükséges a klíma beszereléséhez. Azonban mi ingyenes helyszíni felmérésünk során Ön számára is készítünk egy részletes tervet a felszerelésről, ami tartalmazni fogja a választott klíma, illetve a klíma felszerelés árát, pontos költségeit is.

 

Mit tartalmaznak a klíma felszerelés árak?

A klíma felszerelés árak minden olyan költséget tartalmaznak, amik a felszerelés során jelentkeznek. A különböző anyagokat, gumik, tömítések, rézcsövek, és sokáig sorolhatnánk, valamint két szakképzett kolléga bérét, a kiszállás költségeit, és az amortizáció költségeket is. Fontos megemlíteni, hogy a legjobb eszközökkel, és gépekkel dolgozunk, nemcsak azért, hogy minél jobb legyen az eredmény, hanem azért is, hogy ne okozzunk kárt az otthonában.  Ezeket a tételeket tartalmazza a klíma felszerelés ára:

  • Berendezés beszerzése: A klímaegység maga a legnagyobb egyedi kiadás. Az ár függ a berendezés típusától, teljesítményétől, energiatakarékosságától és extra funkcióitól.
  • Telepítési munkadíj: A szakember vagy csapat, aki elvégzi a telepítést, díjazása. Ez az ár változhat a telepítés összetettségétől és időigényétől függően.
  • Kiegészítő anyagok: Ez magában foglalhat minden további anyagot, ami a telepítés során szükségessé válik, például csővezeték, izoláció, rögzítőelemek és elektromos kábelezés.
  • Módosítások és előkészítés: Ha a telepítéshez szükséges a helyiség szerkezetének módosítása (pl. falak átfúrása, speciális tartók felszerelése), ez további költségeket jelenthet.
  • Utazási és szállítási költségek: Néhány szolgáltató felszámíthat utazási vagy szállítási díjat, különösen, ha a telepítési helyszín távol esik a szolgáltató bázisától. Nálunk Budapest teljes területén ingyenes a kiszállási díj.
  • Elektromos munkálatok: Ha az új klímaegység telepítése extra elektromos munkálatokat igényel (például új áramkörök kiépítése vagy meglévő rendszer frissítése), ezek a költségek is hozzáadódnak. A helyszín felmérése során jelezzük, ha ez a probléma felmerül.
  • Engedélyek és ellenőrzések: Néhány esetben engedélyek beszerzése vagy az elkészült munka hivatalos ellenőrzése szükséges lehet, ami szintén költségeket jelenthet. Ez leginkább a cégeket érintheti.

 

Klíma felszerelés ára készülékkel

Mennyibe kerül a klíma felszerelés ára készülékkel? Ezt előre nagyon nehéz megmondani. Manapság már sok különböző klímaberendezés van, vannak hűtő-fűtő klímák, nagyon energiatakarékos készülékek, és olyanok is, amik távolról irányíthatóak. Attól is függ, hogy mennyi lesz a végösszeg, hogy Önnek milyen igényei vannak. A BudaKlíma csapata minden ügyfele részére ingyenes helyszíni felmérést biztosít, ennek során felmérjük a lakás/iroda adottságait, mekkora az alapterület, belmagasság, mennyi szoba van, és azok hogy helyezkednek el egymáshoz képest, milyen az áramellátottság. És ezek alapján a legjobb klíma készüléket ajánljuk Önnek. 
 

Megbízható klímaszerelő céget keres, korrekt klíma felszerelés árakkal, a legjobb készülékekkel, ingyenes helyszíni felméréssel? Keressen minket elérhetőségeink egyikén! 
ELÉRHETŐSÉGEINK

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS