Klíma felszerelés árak: mennyibe kerülnek a klíma berendezés, klíma felszerelés árak Budapesten?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma felszerelés árak

Kedvezményes klíma felszerelés árak Budapesten

Egyre népszerűbbek a többfunkciós klímaberendezések, amik nemcsak hűteni, de fűteni is tudnak, ráadásul távolról vezérelhetőek, és még energiatakarékosak is. Ezzel egy időben egyre emelkedik a klíma felszerelés ára is több helyen, de nem a BudaKlímánál. Mi egész hónapban akciós klíma felszerelés árakkal várunk.

 

Hogyan alakulnak a klíma felszerelés árak?

A BudaKlíma csapata igyekszik mindig valami kedvezménnyel elődrukkolni ügyfelei részére. Ezért ebben a hónapban akciós a klíma felszerelés ára. Ne aggódj, amennyiben lemaradsz akciónkról, hiszen nálunk mindig fut valamilyen aktuális kedvezmény – szeretjük meglepni ügyfeleinket, vásárlóinkat. Mennyibe kerülnek a klíma felszerelés árak. A friss, és pontos árlistánkat ide kattintva találja meg! Hogy a klímafelszerelés ára pontosan mennyibe kerül, azt több tényező is befolyásolja. Vannak cégek, akik a bonyolultabb beüzemelésért is plusz pénzt kérnek, de mi nem tartozunk közéjük. A klíma felszerelés árak a BudaKlímánál egységesek 2 méter csövezésig. 2 méter csövezés felett extra díjat számítunk fel. 

 

Mennyibe kerülnek a klíma felszerelés árak a BudaKlímánál? Tekintse meg aktuális klíma felszerelés árainkat, és amennyiben akármi kérdése lenne, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal!  
 

Mit tartalmaznak a klíma felszerelés árak?

A BudaKlíma professzionális csapata mindenre gondol. 30 éve foglalkozunk klímák szerelésével, beüzemelésével, karbantartásával, és szervizelésével. Nálunk a klíma felszerelés árakba nemcsak a tényleges felszerelés tartozik bele, hanem számos extra művelet is, mint:

  • Kiszállás
  • Helyszín részletes felmérése
  • Egy fal átfúrása
  • A kültéri és a beltéri egység felszerelése
  • Kábelcsatornában történő kiépítés
  • Anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát)
  • A csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként)

 

Klíma felszerelés árak a legjobb klímák esetében

Fontosa azonban elmondanunk, hogy a klíma felszerelés árak az általunk forgalmazott klímaberendezésekre érvényesek csak. Máshol vásárolt klímák felszerelését nem vállaljuk, hiszen azokra garanciát sem tudunk vállalni. Klíma webáruházunkban számtalan klíma márka legjobb klímaberendezése megtalálható. Nem vagyunk egyetlen márkával sem kizárólagos forgalmazói szerződésben, de több klíma forgalmazóval van kapcsolatunk, így tényleg a legjobb klímákat tudjuk ajánlani megrendelőinknek. Így viszont garantálni tudjuk, hogy a klíma berendezés, és a klíma felszerelés ára jó befektetés lesz – hiszen az általunk felszerelt klímákra 5 év teljes körű garanciát biztosítunk, amit a felszerelés napján kezdünk el számolni. 5 éven belüli meghibásodás esetében ingyenesen végezzük el a klímák javítását, és a szükséges alkatrészeket is mi álljuk. Ehhez azonban szükség van a rendszeres klímakarbantartásra is! 

 

Mennyibe fognak kerülni a klíma felszerelés árak?

Kicsit elveszett, nem tudja, mennyibe fognak kerülni pontosan a klíma felszerelés árak? Ne aggódjon, hiszen minden érdeklődőnek ingyenes helyszíni felméréssel egybekötött tanácsadást biztosítunk. Kollégáink a helyszín alapos felmérése, az Ön igényeinek tisztázása után, segít kiválasztani a legmegfelelőbb klíma berendezést, és egyedi ajánlatot is készít Önnek, amihez árajánlatot is csatol, benne a klímaberendezés, és a klíma felszerelés árakkal. 

 

Érdekli, mennyibe kerülnek a klíma felszerelés árak, melyik klímakészüléket érdemes választania? Vegye fel a kapcsolatot velünk, és kérjen ingyenes helyszíni tanácsadást! 
KAPCSOLATFELVÉTEL

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok