Klíma fertőtlenítés szakszerűen Budapesten

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma fertőtlenítés

Klíma fertőtlenítés szakszerűen

A klíma fertőtlenítés célja a készülék belsőjében megtelepedett baktériumok, gombák elpusztítása, illetve az újra fertőződésnek a megakadályozása. A klíma fertőtlenítés nagyon fontos része a klíma karbantartásának, amelyet nem szabad elhanyagolni!

 

Miért fontos a klíma fertőtlenítése?

A klíma fertőtlenítésének két oka, valamint célja van. Az egyik az egészség megóvása, a másik pedig magának a klíma élettartamának a megóvása. Ha a klíma fertőtlenítése nincsen elvégezve megfelelően, annak csak az egyik káros következménye az egészégroncsoló hatás. A megtelepedett szennyeződés az egészsége mellett a klíma berendezésnek is káros, hiszen így nehezebben jut át a levegő a klímán, így hatása is gyengül, és élettartama is könnyen csökkenhet. A klíma éves karbantartásának fontos része a klíma tisztítása, és a klíma fertőtlenítése is. Ha szeretné szakértő kezekre bízni ezt az igen fontos feladatot, akkor hívja a BudaKlíma csapatát! 

 

Hogyan zajlik a klíma fertőtlenítése?

A klíma fertőtlenítése a klíma karbantartásának a szerves része. Ez a folyamat a berendezés átvizsgálásával indul, ennek részei: a pangó víz helyeinek meghatározása, a pangó víz szakszerű, cseppképződés nélküli eltávolítása, valamint a kialakuláshoz vezető feltételek megszüntetése (az alkatrészek, illetve a berendezés dőlésszögeinek beállítása, az akadályok eltávolítása a víz útjából). Ezt követi a kondenzvíz elfolyás szabad útjának ellenőrzése. Ez után közvetlenül következik is a klíma fertőtlenítése, ami egészen pontosan az alábbiak szerint zajlik: a bakteriális növekedés szempontjából kockázatos pontok fertőtlenítőszeres (spray-vel) vagy meleglevegős (hőlégfúvóval) fertőtlenítése. Legionella előfordulásának gyanúja esetén mintavétel és vizsgálatot javaslunk. 

 

Klíma fertőtlenítése otthon?

Bár az interneten számos praktikát lehet olvasni a házi klíma fertőtlenítéssel kapcsolatban, mi azt javasoljuk, hogy Ön inkább ne kísérletezzen ezekkel. A klíma karbantartása, a klíma takarítása, és a klíma fertőtlenítése is egy olyan speciális szakterület, ami speciális szakértelmet, és ehhez való speciális eszközöket, anyagokat igényel, ezek birtokában lehet csak hatékonyan elvégezni a feladatot. Amennyiben Ön hozzáfog otthon ilyen-olyan praktikákkal kísérletezni, nagyobb kárt okozhat, mint hasznot. Ez nem tudja pótolni a szakszerű, ipari eszközökkel és vegyszerekkel végzett munkát, néhány év alatt ennek meg lesznek a nyomai. Arra is ügyeljen, hogy megfelelő szakemberekkel végeztesse el a munkát, akik tudnak számlát adni, és garanciát vállalnak. A Buda Klíma csapata minden munkájára garanciát vállal, klíma fertőtlenítése esetében is!

 

Klíma fertőtlenítése szakszerűen

Ha szeretné biztonságban tudni magát, családtagjait, alkalmazottjait, illetve szeretné, hogy a klíma berendezése sokáig hatékonyan működjön, akkor semmiképpen ne sajnáljon minden évben megejteni egy klíma fertőtlenítéssel egybekötött klímakarbantartást. Kérjen ajánlatot a BudaKlíma szakértő csapatától! Több éves tapasztalattal, és nagy szakértelemmel rendelkezünk klíma szerelése és klíma fertőtlenítése kapcsán is. Ha ránk bízza a feladatot, garantáljuk, hogy az eredmény tökéletes lesz, Ön pedig a lehető legelégedettebb! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

KLÍMASZERELÉSI AKCIÓ!

Július 1-ig  AKCIÓS 70 000 Forintos beszereléssel!

(2 méter csövezésig, felmérés alapján) 

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.