Klíma fertőtlenítés szakszerűen Budapesten

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma fertőtlenítés

Klíma fertőtlenítés szakszerűen

A klíma fertőtlenítés célja a készülék belsőjében megtelepedett baktériumok, gombák elpusztítása, illetve az újra fertőződésnek a megakadályozása. A klíma fertőtlenítés nagyon fontos része a klíma karbantartásának, amelyet nem szabad elhanyagolni!

 

Miért fontos a klíma fertőtlenítése?

A klíma fertőtlenítésének két oka, valamint célja van. Az egyik az egészség megóvása, a másik pedig magának a klíma élettartamának a megóvása. Ha a klíma fertőtlenítése nincsen elvégezve megfelelően, annak csak az egyik káros következménye az egészégroncsoló hatás. A megtelepedett szennyeződés az egészsége mellett a klíma berendezésnek is káros, hiszen így nehezebben jut át a levegő a klímán, így hatása is gyengül, és élettartama is könnyen csökkenhet. A klíma éves karbantartásának fontos része a klíma tisztítása, és a klíma fertőtlenítése is. Ha szeretné szakértő kezekre bízni ezt az igen fontos feladatot, akkor hívja a BudaKlíma csapatát! 

 

Hogyan zajlik a klíma fertőtlenítése?

A klíma fertőtlenítése a klíma karbantartásának a szerves része. Ez a folyamat a berendezés átvizsgálásával indul, ennek részei: a pangó víz helyeinek meghatározása, a pangó víz szakszerű, cseppképződés nélküli eltávolítása, valamint a kialakuláshoz vezető feltételek megszüntetése (az alkatrészek, illetve a berendezés dőlésszögeinek beállítása, az akadályok eltávolítása a víz útjából). Ezt követi a kondenzvíz elfolyás szabad útjának ellenőrzése. Ez után közvetlenül következik is a klíma fertőtlenítése, ami egészen pontosan az alábbiak szerint zajlik: a bakteriális növekedés szempontjából kockázatos pontok fertőtlenítőszeres (spray-vel) vagy meleglevegős (hőlégfúvóval) fertőtlenítése. Legionella előfordulásának gyanúja esetén mintavétel és vizsgálatot javaslunk. 

 

Klíma fertőtlenítése otthon?

Bár az interneten számos praktikát lehet olvasni a házi klíma fertőtlenítéssel kapcsolatban, mi azt javasoljuk, hogy Ön inkább ne kísérletezzen ezekkel. A klíma karbantartása, a klíma takarítása, és a klíma fertőtlenítése is egy olyan speciális szakterület, ami speciális szakértelmet, és ehhez való speciális eszközöket, anyagokat igényel, ezek birtokában lehet csak hatékonyan elvégezni a feladatot. Amennyiben Ön hozzáfog otthon ilyen-olyan praktikákkal kísérletezni, nagyobb kárt okozhat, mint hasznot. Ez nem tudja pótolni a szakszerű, ipari eszközökkel és vegyszerekkel végzett munkát, néhány év alatt ennek meg lesznek a nyomai. Arra is ügyeljen, hogy megfelelő szakemberekkel végeztesse el a munkát, akik tudnak számlát adni, és garanciát vállalnak. A Buda Klíma csapata minden munkájára garanciát vállal, klíma fertőtlenítése esetében is!

 

Klíma fertőtlenítése szakszerűen

Ha szeretné biztonságban tudni magát, családtagjait, alkalmazottjait, illetve szeretné, hogy a klíma berendezése sokáig hatékonyan működjön, akkor semmiképpen ne sajnáljon minden évben megejteni egy klíma fertőtlenítéssel egybekötött klímakarbantartást. Kérjen ajánlatot a BudaKlíma szakértő csapatától! Több éves tapasztalattal, és nagy szakértelemmel rendelkezünk klíma szerelése és klíma fertőtlenítése kapcsán is. Ha ránk bízza a feladatot, garantáljuk, hogy az eredmény tökéletes lesz, Ön pedig a lehető legelégedettebb! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ március 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS