Klíma funkciók az Ön igényeire szabva: ezek a legújabb klíma funkciók

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma funkciók

Legjobb klíma funkciók

A mai modern klímák már számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, a különböző speciális klíma funkciókat sokáig lehetne sorolni, és ahogyan fejlődik a technika, úgy jönnek létre egyre újabb és újabb speciális, praktikus, takarékos megoldások a klímák kapcsán is.

 

Klíma funkciók az Ön igényei alapján

Míg régebben a klímáknak egyetlen egy funkciójuk volt, mégpedig valamilyen technológia segítségével lehűteni a lakást, vagy adott helyiséget, addig a mai napon már egy elég szép listát lehetne írni a különböző klíma funkciókból. Vegyük például az inverteres klímákat, amik nemcsak hűteni, de fűteni is tudnak, ráadásul elég hatékonyan, egészen mínusz 25-30 fokig, tehát télen fűtőtest helyett is funkcionálnak. A rengeteg klíma funkciók közül teljesen természetese, hogy Önnek nincsen mindegyikre szüksége, így nem is szeretne feleslegesen fizetni érte, de fontos funkciókat sem szeretne hiányolni. Ne aggódjon, a helyszíni felmérés során, amit kollégáink végeznek az ajánlatkérés után, a klíma kiválasztása előtt, az igényei pontos tisztázása után, a rendelkezésre álló lehetőségek átnézése után az Önnek legmegfelelőbb klíma funkciókkal rendelkező berendezést ajánljuk Önnek!

 

Az alapvető klíma funkciók

Az alapvető klíma funkcióknak a hűtés, és a lég keringetés számít, alapvetően arra tervezték a klímaberendezéseket, hogy lehűtsék a helyiségeket adott hőfokra és ezzel komfortot, kellemes környezetet teremtsenek az ott tartózkodók számára. Manapság a legegyszerűbb klímák is jóval több funkcióval rendelkeznek ennél, a távirányítójukon megannyi gomb található, amikkel ezeket a funkciókat működésre lehet bírni. A legnépszerűbb ilyen funkció a fűtés. Az inverteres klímák egy téliesítést követően nagyon hatékonyan használhatók nemcsak a fűtés kiegészítésként az átmeneti időszakokan, hanem akár egyedül a teljes fűtési időszakban is.

 

Egyéb klíma funkciók

A technológiák napról-napra változnak, olyan szintű technológiai forradalom kellős közepén járunk, amikor nem ritka, hogy egyik percről a másikra jelenik meg egy mindent elsöprő újítás. A digitalizáció olyan szárnyakat kapott, amit csak nagyon nehezen lehetne megállítani. Ezek a változások a klíma funkciókban is nyomot hagynak, hiszen már a legújabb klímák -úgynevezett okos klímák- internetre csatlakoztatgatóak, és nagyon egyszerűen nemcsak beprogramozhatóak, időzíthetőek, hanem távolról is irányíthatóak. Ez azt jelenti, hogy bekapcsolhatja a klímát amikor a munkahelyéről haza indul, hogy kellemes levegő fogadja haza érkezve. ma már a csendes üzemmód, automatikus tisztítás, friss levegő betáplálás, speciális éjszakai üzemmód, intelligens leolvasztás, gazdaságos üzemmód, áramszünet memória, túlfolyás védelem, ventilátor fordulat szabályzás is a népszerű klíma funkciók közé tartozik. Ezek a klíma funkciók még komfortosabbá és egyszerűbbé varázsolják az életét.

 

A legjobb klíma funkciók

Hogy Ön számára melyek a legjobb, valamint leghasznosabb klíma funkciók, azt így távolról nem tudjuk megmondani, de egy helyszíni felmérést követően szakképzett kollégáink a legjobb ajánlatot fogják összeállítani Önnek. Nemcsak a klíma funkciók kiválasztásában, hanem a klíma beszerelésének teljes folyamatában, és a későbbiek folyamán a karbantartásban és az esetleges garanciális javítások elvégzésében is számíthat ránk. 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ december 15-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS