Klíma funkciók az Ön igényeire szabva: ezek a legújabb klíma funkciók

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma funkciók

Legjobb klíma funkciók

A mai modern klímák már számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, a különböző speciális klíma funkciókat sokáig lehetne sorolni, és ahogyan fejlődik a technika, úgy jönnek létre egyre újabb és újabb speciális, praktikus, takarékos megoldások a klímák kapcsán is.

 

Klíma funkciók az Ön igényei alapján

Míg régebben a klímáknak egyetlen egy funkciójuk volt, mégpedig valamilyen technológia segítségével lehűteni a lakást, vagy adott helyiséget, addig a mai napon már egy elég szép listát lehetne írni a különböző klíma funkciókból. Vegyük például az inverteres klímákat, amik nemcsak hűteni, de fűteni is tudnak, ráadásul elég hatékonyan, egészen mínusz 25-30 fokig, tehát télen fűtőtest helyett is funkcionálnak. A rengeteg klíma funkciók közül teljesen természetese, hogy Önnek nincsen mindegyikre szüksége, így nem is szeretne feleslegesen fizetni érte, de fontos funkciókat sem szeretne hiányolni. Ne aggódjon, a helyszíni felmérés során, amit kollégáink végeznek az ajánlatkérés után, a klíma kiválasztása előtt, az igényei pontos tisztázása után, a rendelkezésre álló lehetőségek átnézése után az Önnek legmegfelelőbb klíma funkciókkal rendelkező berendezést ajánljuk Önnek!

 

Az alapvető klíma funkciók

Az alapvető klíma funkcióknak a hűtés, és a lég keringetés számít, alapvetően arra tervezték a klímaberendezéseket, hogy lehűtsék a helyiségeket adott hőfokra és ezzel komfortot, kellemes környezetet teremtsenek az ott tartózkodók számára. Manapság a legegyszerűbb klímák is jóval több funkcióval rendelkeznek ennél, a távirányítójukon megannyi gomb található, amikkel ezeket a funkciókat működésre lehet bírni. A legnépszerűbb ilyen funkció a fűtés. Az inverteres klímák egy téliesítést követően nagyon hatékonyan használhatók nemcsak a fűtés kiegészítésként az átmeneti időszakokan, hanem akár egyedül a teljes fűtési időszakban is.

 

Egyéb klíma funkciók

A technológiák napról-napra változnak, olyan szintű technológiai forradalom kellős közepén járunk, amikor nem ritka, hogy egyik percről a másikra jelenik meg egy mindent elsöprő újítás. A digitalizáció olyan szárnyakat kapott, amit csak nagyon nehezen lehetne megállítani. Ezek a változások a klíma funkciókban is nyomot hagynak, hiszen már a legújabb klímák -úgynevezett okos klímák- internetre csatlakoztatgatóak, és nagyon egyszerűen nemcsak beprogramozhatóak, időzíthetőek, hanem távolról is irányíthatóak. Ez azt jelenti, hogy bekapcsolhatja a klímát amikor a munkahelyéről haza indul, hogy kellemes levegő fogadja haza érkezve. ma már a csendes üzemmód, automatikus tisztítás, friss levegő betáplálás, speciális éjszakai üzemmód, intelligens leolvasztás, gazdaságos üzemmód, áramszünet memória, túlfolyás védelem, ventilátor fordulat szabályzás is a népszerű klíma funkciók közé tartozik. Ezek a klíma funkciók még komfortosabbá és egyszerűbbé varázsolják az életét.

 

A legjobb klíma funkciók

Hogy Ön számára melyek a legjobb, valamint leghasznosabb klíma funkciók, azt így távolról nem tudjuk megmondani, de egy helyszíni felmérést követően szakképzett kollégáink a legjobb ajánlatot fogják összeállítani Önnek. Nemcsak a klíma funkciók kiválasztásában, hanem a klíma beszerelésének teljes folyamatában, és a későbbiek folyamán a karbantartásban és az esetleges garanciális javítások elvégzésében is számíthat ránk. 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS