Klíma hűtés-fűtés mennyire hatékony, mennyibe kerül?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma hűtés-fűtés

Klíma hűtés-fűtés mennyibe kerül

Klíma hűtés-fűtés: mennyire éri meg, mennyire költséges kialakítani, üzemeltetni? Mutatjuk a legfontosabb dolgokat, amit a klíma hűtés-fűtéssel kapcsolatban érdemes tudni

 

Klíma hűtés-fűtés megéri?

Ügyfeleink gyakran teszik fel ezt a kérdést, amire a mi válaszunk röviden ennyi: igen. Hosszabban leírva: a mai modern technológiáknak köszönhetően a klímák már nem fogyasztanak olyan sok áramot, mint régen, így télen is megéri klímával fűteni, hiszen így nagyon sokat lehet spórolni a gázszámlán. Amennyiben klímát megfelelően kezeljük, karbantartjuk, és rendeltetés szerűen használjuk, nem lesz a villanyszámlánk rendkívül magas. Tehát igen is megéri a klíma hűtés-fűtés!

 

Klíma hűtés-fűtés mennyire hatékony?

Nagyon sokan azt gondolják, hogy a klíma hűtés-fűtés csak időszakosan alkalmazható, a klímaberendezéssel nem lehet egész télen felfűteni a lakást. A mai modern technológiáknak köszönhetően, egyes klímaberendezések olyannyira korszerűek, hogy akár mínusz 30 fokig is hatékonyan felfűtik a helyiségeket. Tehát a klíma hűtés-fűtés nemcsak nyáron és az átmenetei időszakokban alkalmazható, hanem az egész télen. Hazánkban ugyanis csak a legritkább esetekben szokott a hőmérséklet mínusz 25-30 fog alá süllyedni!

 

Klíma hűtés-fűtésen gondolkozik? IDE kattintva vegye fel velünk egy kapcsolatot, és egy személyes felmérés alkalmával minden tudnivalóról tájékoztatjuk!

 

Klíma hűtés-fűtés mennyibe kerül?

Fontos kérdés természetesen az is, hogy mennyibe kerül a klíma hűtés-fűtés rendszerét kiépíteni. Általánoságban elmondható, hogy egy nagyobb beruházás szükséges kezdetben, de visszahozza a befektetett pénzt. Másrészt a klíma hűtő-fűtő rendszert más fűtő rendszerekhez képest sokkal alacsonyabb költségekkel ki lehet alakítani, nem kellenek hozzá időigényes munkálatok, például kémény engedélyeztetési eljárás, valamint egyéb nagyobb építkezések, átalakítások. Ráadásul a fűtő klíma egységei nemcsak könnyen telepíthetőek, hanem átszereltethetőek, így akár lakásfelújítás esetén is egyszerűbb módosítani. A BudaKlíma minden esetben egyénre szabott ajánlatokkal dolgozik, így az árak is egyediek. Azonban a tervekkel együtt költség kalkulációt is végzünk, ami tartalmaz minden előrelátható költséget, így nem kell rejtett költségekkel számolnia.

 

Klíma hűtés-fűtés egyénre szabva

Ha klíma fűtés-hűtés rendszer kiépítésében gondolkodik, akkor a BudaKlíma a legjobb választás. Nálunk csakis szakképzett, profi szakemberek dolgoznak, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek. Másik nagy előnyünk, hogy egyedi ajánlatokkal dolgozunk. Számtalan márkával állunk kapcsoltban, de egyikkel sincsen kizárólagos szerződésünk, ezzel is biztosítva, hogy minden ügyfelünknek a legjobb ajánlatot adjuk. Senkit sem beszélünk rá olyan rendszerre, ami nem hatékony, vagy éppen felesleges, minden ügyfelünknek személyre szabott ajánlatot készítünk! 

Klíma hűtés-fűtés rendszer kiépítése szakképzett szakemberekkel, megbízhatóan, magas minőségben? Válassza a BudaKlíma csapatát! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS