Klíma karbantartás Budapest nagy szakértelemmel : professzionális klíma karbantartás Budapesten

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma karbantartás Budapest

Klíma karbantartás Budapesten minden évben

A rendszeres klíma karbantartás Budapesten elengedhetetlen ahhoz, hogy a klímaberendezések hosszú ideig hibátlanul működjenek, és zavartalanul be tudják tölteni a hűtő, vagy éppen fűtő funkciójukat. Nemcsak amiatt érdemes minden évben megejteni az esedékes klíma karbantartást, hogy minél hosszabb ideig életképes legyen a készülék, hanem mert ennek elmaradása akár negatív egészségügyi kockázattal is járhat.

 

Ezért nagyon fontos a klíma karbantartás Budapesten

Amikor klímaberendezéseket szerelünk be, minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy klímaszerelő szakembert nem csak akkor kell hívni, ha valami nem működik jól. A klíma karbantartás Budapesten akkor is elvégezendő, ha Ön semmilyen problémát nem észlel a klímaberendezésével kapcsolatban. A klíma karbantartás Budapesten azért elengedhetetlen, mer a működés során nagyon sok káros anyaggal érintkezik a készülék, amitől meg kell szabadítani. A klímán átáramló por képes lerakodni a készülékben, ami egyrészt a hatékonyságát is csökkenti, másrészt pedig nedves környezetben akár penész kialakulásához is vezethet. Azt biztosan Ön is jól tudja, hogy a penész az emberi szervezetre káros hatásokat gyakorol, légúti megbetegedésekhez vezethet. A klímákban olyan baktériumok is megtelepedhetnek, mint a  legionella baktérium az egyik leggyakoribb megbetegedést okozó baktérium a nem karbantartott klímák esetében.

 

Hogyan történik a klíma karbantartás Budapesten?

A klíma karbantartás Budapesten mondhatni egy rutin művelet, azonban otthoni technikákkal- pontosan a fent leírt okok, egészségügyi kockázatok miatt- nem ajánlott elvéhezni. A klíma karbantartás célja a fent leírt negatív következmények elkerülése, amit erre szakosodott klímaszerelő szakember végez el rendszerint. Pontosan hogyan történik a klíma karbantartás Budapesten? Teljesen lesterilizáljuk a klímaberendezés minden részt, természetesen belülről is, ezzel meg lehet szüntetni a kialakuló szennyeződéseket, ehhez speciális anyagokat használunk, amik hatékonyak, de nem károsak az emberi szervezetre. Vegyszeres gőzöléssel távolítjuk el a láthatatlan baktériumokat a klíma teljes felületéről.

 

A klíma karbantartás Budapesten akkor is szükséges, ha csak ritkán használom a klímát?

Soka érvelnek azzal, hogy a klíma karbantartás Budapesten teljesen felesleges, hiszen alig használták a klímát, csak a legnagyobb hőségben kapcsolták be, és akkor is csak kis időre. A klíma használatának gyakorisága, intenzitása nincsen hatással arra, hogy a készülékben megtelepszik-e a por. A klíma ritka használata mellett is szükség van klíma karbantartásara! 

 

Szakszerű klíma karbantartás Budapesten

Mint fentebb írtuk, a klíma karbantartását semmiképpen nem ajánlott otthoni praktikákkal elvégezni, az interneten látott módszerek, a boltokban kapható fertőtlenítőszerek nem alkalmasak erre a célra, csak hamis biztonságérzetet keltenek. A szakszerű klíma karbantarás Budapesten mindenféleképpen gyakorlott szakemberek által van elvégezve, amilyen a Buda Kíma csapata is.  A klíma karbantartás alkalmával olyan szabványos kórházi vegyszerekkel dolgozunk, amelyek teljesen fertőtlenítik a klímát. Évente egyszer ajánlott elvégezni ezt a munkálatot. 
 

Szakszerű klíma karbantartás Budapesten, profi csapattal, hatékony eszközökkel? Keressen minket IDE kattintva!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok