Klíma karbantartás szakszerűen és gyorsan a BudaKlímával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma karbantartás

Karbantartás

Egy klímaberendezés esetén nem csak akkor kell hívni a szerelőt, ha valami nem jól működik. A klíma karbantartása nagyon fontos a berendezések megfelelő működéséhez. Ha nem fordítunk rá kellő figyelmet a klíma használata akár az egészségünkre is hatással lesz. 

 

Klíma karbantartás – Miért fontos? 


A klíma karbantartása elsősorban azért fontos, mert a klíma használata során átáramló levegőből a lakásban lerakódhat por, amely nedves környezetben akár penészt is alkothat. A penész pedig az egészségre igen káros hatással van, hiszen légúti megbetegedéseket okozhat a lakásban élők esetén. A legionella baktérium az egyik leggyakoribb megbetegedést okozó baktérium a klímák nem megfelelő karbantartása során. Erről további információkat ITT talál.  

 

 

Klíma karbantartás – Hogyan működik?


A klíma karbantartása során ennek a folyamatnak a lefutását szeretnénk megelőzni, így teljesen lesterilizáljuk a klímaberendezés belső részeit, ezzel megszüntetve az összes kialakuló szennyeződést egyaránt. A klímákban teljesen láthatatlanul alakulnak ki baktériumok, így ezeket meg kell akadályozni vegyszeres gőzüléssel, amelyet otthoni takarítással nem lehet elvégezni, csakis szakember végezheti el. 

 


 

Klíma karbantartás – Ritka használat során is!


Sokan azt gondolják, hogy mivel alig használják a klímát a nyári szezonban semmi értelme nincsen a klíma karbantartására. Azonban fontos tudnivaló, hogy a klíma használat gyakoriságának semmi jelentősége nincs, hiszen a lakásban keletkezett por réteg ugyanúgy bejut a klíma belsejébe, így használatkor ugyanúgy bejutnak a levegőbe a nemkívánt kórokozók és baktériumok. 

 

Klíma karbantartás – Bízza a szakemberekre!


Mint már említettük a klíma teljeskörű tisztítását otthon, házi eszközökkel vagy a lakosság számára is elérhető klímatisztító spraykkel nem lehet elvégezni. Ezek a szerek nem alkalmasak leoldani a mikrofilmeket, így egyáltalán nem megy végbe a klíma fertőtlenítése. Emiatt minden évben egyszer kérjük a klíma karbantartását szakemberektől, akik szakszerűen végzik el a berendezés fertőtlenítését. A karbantartás alkalmával szabványos kórházi vegyszerekkel dolgozunk, amelyek teljesen fertőtlenítik a klímát.

 

Érdemes még a szezon előtt vagy után elvégeztetnünk a klíma karbantartását, hogy elkerüljük a várakozást és persze azt, hogy egészségtelen levegőt lélegezzünk be a klíma használatakor. 

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a klímák karbantartásáról olvassa el EZT a cikket. 


Ha pedig klíma karbantartást szeretne kérni kollégáinktól, keressen fel minket! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 15-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS