Klíma karbantartás szakszerűen és gyorsan a BudaKlímával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma karbantartás

Karbantartás

Egy klímaberendezés esetén nem csak akkor kell hívni a szerelőt, ha valami nem jól működik. A klíma karbantartása nagyon fontos a berendezések megfelelő működéséhez. Ha nem fordítunk rá kellő figyelmet a klíma használata akár az egészségünkre is hatással lesz. 

 

Klíma karbantartás – Miért fontos? 


A klíma karbantartása elsősorban azért fontos, mert a klíma használata során átáramló levegőből a lakásban lerakódhat por, amely nedves környezetben akár penészt is alkothat. A penész pedig az egészségre igen káros hatással van, hiszen légúti megbetegedéseket okozhat a lakásban élők esetén. A legionella baktérium az egyik leggyakoribb megbetegedést okozó baktérium a klímák nem megfelelő karbantartása során. Erről további információkat ITT talál.  

 

 

Klíma karbantartás – Hogyan működik?


A klíma karbantartása során ennek a folyamatnak a lefutását szeretnénk megelőzni, így teljesen lesterilizáljuk a klímaberendezés belső részeit, ezzel megszüntetve az összes kialakuló szennyeződést egyaránt. A klímákban teljesen láthatatlanul alakulnak ki baktériumok, így ezeket meg kell akadályozni vegyszeres gőzüléssel, amelyet otthoni takarítással nem lehet elvégezni, csakis szakember végezheti el. 

 


 

Klíma karbantartás – Ritka használat során is!


Sokan azt gondolják, hogy mivel alig használják a klímát a nyári szezonban semmi értelme nincsen a klíma karbantartására. Azonban fontos tudnivaló, hogy a klíma használat gyakoriságának semmi jelentősége nincs, hiszen a lakásban keletkezett por réteg ugyanúgy bejut a klíma belsejébe, így használatkor ugyanúgy bejutnak a levegőbe a nemkívánt kórokozók és baktériumok. 

 

Klíma karbantartás – Bízza a szakemberekre!


Mint már említettük a klíma teljeskörű tisztítását otthon, házi eszközökkel vagy a lakosság számára is elérhető klímatisztító spraykkel nem lehet elvégezni. Ezek a szerek nem alkalmasak leoldani a mikrofilmeket, így egyáltalán nem megy végbe a klíma fertőtlenítése. Emiatt minden évben egyszer kérjük a klíma karbantartását szakemberektől, akik szakszerűen végzik el a berendezés fertőtlenítését. A karbantartás alkalmával szabványos kórházi vegyszerekkel dolgozunk, amelyek teljesen fertőtlenítik a klímát.

 

Érdemes még a szezon előtt vagy után elvégeztetnünk a klíma karbantartását, hogy elkerüljük a várakozást és persze azt, hogy egészségtelen levegőt lélegezzünk be a klíma használatakor. 

 

Amennyiben szeretne többet megtudni a klímák karbantartásáról olvassa el EZT a cikket. 


Ha pedig klíma karbantartást szeretne kérni kollégáinktól, keressen fel minket! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS