Klíma otthonra- a tökéletes klíma berendezés otthonra

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma otthonra

Klíma otthonra garanciával

Egy klíma otthonra tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnék megnövelni a komfortérzetüket, spórolni a fűtésszámlán, vagy növelni az ingatlan érékét, esetleg mind a hármat egyszerre.

 

Milyen a legjobb klíma otthonra?

Arra a kérdésre nagyon nehéz választ adni, hogy milyen a legjobb klíma otthonra, ugyanis ahány otthon, annyi ideális megoldás. Mi a Buda Klímánál 20 éves tapasztalattal rendelkezünk klímák telepítése, szerelése, szervízelése terén, és ezalatt az idő alatt rájöttünk, hogy ezen a területen nem működnek a sablon ajánlatok. Mivel minden otthon más és más, ezért más és más megoldást kell alkalmazni klímák tekintetében is. Az, hogy melyik a legjobb klíma otthonra, befolyásolja nagyon sok paraméter, mint a lakás nagysága, a belmagasság, a helyiségek száma, azok elhelyezkedése, vagy éppen az egyedi igények. Éppen ezért a Buda Klímánál minden ügyfelünknek egyedi ajánlatot készítünk egy ingyenes felmérést követően. Szakértő kollegáink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik Önt otthonában az ajánlatkérést követően, és a helyszín felmérése, valamint igényeinek meghallgatása után elkészítik az egyedi ajánlatot.

 

Klíma otthonra beszereléssel együtt

Ha a Buda Klímát választja, akkor semmire nem lesz gondja, ugyanis a teljeskörű szolgáltatási folyamat részeként a klíma beszerelését, teljes üzembeállítását is elvégezzük. A klímát otthonra úgy adjuk át, hogy Önnek már csak a hőfokot kelljen fel, lekapcsolnia, és élveznie az új komfortot, amit az otthona biztosít. Szakképzett szakembereinktől még személyre szabott tanácsokat is kaphat a pontos kezeléssel kapcsolatban.

 

Klíma otthonra garanciával

A Buda Klíma nagyon régóta van a piacon, így jól tudjuk, hogy ha valaki klímát szereltet otthonra, annak a későbbiekben is szüksége lehet segítségre. Éppen ezért teljeskörű szolgáltatásainknak nemcsak az ingyenes felmérés, a rendszer megtervezése, valamint a klíma beüzemelése a része, hanem az esetleges javítási munkálatok is. Munkánk után garanciát vállalunk, aminek a klíma típusától függően akár 5 év is lehet az időtartama. Ezentúl a klíma karbantartásában is állunk rendelkezésére.

 

Inverteres klíma otthonra?

A mai modern klímákkal már nemcsak hűteni, hanem fűteni is lehetséges. Mi azt ajánljuk, hogy olyan úgynevezett inverteres fűtő-hűtő klímát szereltessen be otthonra, ami alkalmas erre. Egy ideális klíma otthonra nemcsak a komfortérzetének tehet jót, hanem a pénztárcájának is! Az inverteres klímák -25 fokos kinti hőmérsékletig hatékonyan használhatóak, ennek következtében a télen a fűtésen is spórolhat.

 

Buda Klíma: a legjobb klíma otthonra

Milyen a legjobb klíma otthonra? Olyan, ami megfelel az Ön egyedi igényeinek, elképzeléseinek, otthona speciális paramétereinek, és megfelelően van beüzemelve. Ha a Buda Klímát választja, akkor biztos lehet benne, hogy egy ilyen klímát kap. Sok éves szakmai tapasztalatunkkal, hozzáértő kollégáinkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen az eredménnyel! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS