Klíma otthonra- a tökéletes klíma berendezés otthonra

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma otthonra

Klíma otthonra garanciával

Egy klíma otthonra tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnék megnövelni a komfortérzetüket, spórolni a fűtésszámlán, vagy növelni az ingatlan érékét, esetleg mind a hármat egyszerre.

 

Milyen a legjobb klíma otthonra?

Arra a kérdésre nagyon nehéz választ adni, hogy milyen a legjobb klíma otthonra, ugyanis ahány otthon, annyi ideális megoldás. Mi a Buda Klímánál 20 éves tapasztalattal rendelkezünk klímák telepítése, szerelése, szervízelése terén, és ezalatt az idő alatt rájöttünk, hogy ezen a területen nem működnek a sablon ajánlatok. Mivel minden otthon más és más, ezért más és más megoldást kell alkalmazni klímák tekintetében is. Az, hogy melyik a legjobb klíma otthonra, befolyásolja nagyon sok paraméter, mint a lakás nagysága, a belmagasság, a helyiségek száma, azok elhelyezkedése, vagy éppen az egyedi igények. Éppen ezért a Buda Klímánál minden ügyfelünknek egyedi ajánlatot készítünk egy ingyenes felmérést követően. Szakértő kollegáink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik Önt otthonában az ajánlatkérést követően, és a helyszín felmérése, valamint igényeinek meghallgatása után elkészítik az egyedi ajánlatot.

 

Klíma otthonra beszereléssel együtt

Ha a Buda Klímát választja, akkor semmire nem lesz gondja, ugyanis a teljeskörű szolgáltatási folyamat részeként a klíma beszerelését, teljes üzembeállítását is elvégezzük. A klímát otthonra úgy adjuk át, hogy Önnek már csak a hőfokot kelljen fel, lekapcsolnia, és élveznie az új komfortot, amit az otthona biztosít. Szakképzett szakembereinktől még személyre szabott tanácsokat is kaphat a pontos kezeléssel kapcsolatban.

 

Klíma otthonra garanciával

A Buda Klíma nagyon régóta van a piacon, így jól tudjuk, hogy ha valaki klímát szereltet otthonra, annak a későbbiekben is szüksége lehet segítségre. Éppen ezért teljeskörű szolgáltatásainknak nemcsak az ingyenes felmérés, a rendszer megtervezése, valamint a klíma beüzemelése a része, hanem az esetleges javítási munkálatok is. Munkánk után garanciát vállalunk, aminek a klíma típusától függően akár 5 év is lehet az időtartama. Ezentúl a klíma karbantartásában is állunk rendelkezésére.

 

Inverteres klíma otthonra?

A mai modern klímákkal már nemcsak hűteni, hanem fűteni is lehetséges. Mi azt ajánljuk, hogy olyan úgynevezett inverteres fűtő-hűtő klímát szereltessen be otthonra, ami alkalmas erre. Egy ideális klíma otthonra nemcsak a komfortérzetének tehet jót, hanem a pénztárcájának is! Az inverteres klímák -25 fokos kinti hőmérsékletig hatékonyan használhatóak, ennek következtében a télen a fűtésen is spórolhat.

 

Buda Klíma: a legjobb klíma otthonra

Milyen a legjobb klíma otthonra? Olyan, ami megfelel az Ön egyedi igényeinek, elképzeléseinek, otthona speciális paramétereinek, és megfelelően van beüzemelve. Ha a Buda Klímát választja, akkor biztos lehet benne, hogy egy ilyen klímát kap. Sok éves szakmai tapasztalatunkkal, hozzáértő kollégáinkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen az eredménnyel! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ február 28-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS