Klíma szereléssel együtt ➜ a BudaKlíma profi szakembereitől

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt Budapesten

Az otthoni komfortérzetünk több mindentől függ: a lakásban használt színektől, a berendezéstől, az apró részletektől és a hőmérséklettől egyaránt. Ezért vagyunk mi a BudaKlíma: klíma szereléssel együtt. 

 

Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik klímaszereléssel és forgalmazással, így számos referenciával és tapasztalattal a hátunk mögött biztosítjuk Önnek a legjobb szolgáltatást. Amennyiben nem csak klímaberendezést vásárolna, jó helyen jár. Klíma szereléssel együtt a BudaKlímánál. 

 

De miért minket válasszon?


Klíma szereléssel együtt Budapesten egyedi igényekkel 


A BudaKlíma csapatánál sosincs két egyforma munka, nincsenek sablonajánlatok. Minden ember igénye és minden körülmény más. Emiatt nyújtunk ügyfeleink számára ingyenes előzetes helyszíni felmérést, hogy pontos árajánlatot tudjunk készíteni. Így a klíma szereléssel együtt az adott helyszín paramétereinek figyelembevételével zajlik. Árajánlataink során felmérjük az ügyfél költségkeretét, a klímaberendezés beltéri és kültéri egységének helyét és természetesen az egyedi igényeket. Ezalapján kalkuláljuk ki a legjobb konstrukciókat és ajánljuk az általunk forgalmazott klímaberendezéseket, klíma szereléssel együtt kiszámolt árakkal feltüntetve. 

 

Klíma szereléssel együtt teljeskörűen 


A klíma szereléssel együtt teljesen egyedi igények alapján történik. Tehát nem csak az ingyenes helyszíni felmérést biztosítjuk, de emellett arra is ügyelünk, hogy termékkínálatunkban olyan klímaberendezéseket forgalmazzunk, amelyek valóban a legjobb minőségűek. Klímáinkat nagykereskedelmi árakon kínáljuk, emellett pedig a klíma szereléssel együtt igen kedvezményes áron érhető el, amelyben a beszerelési költségek és a kiszállás díja is bele van kalkulálva. 

 

De milyen költségeket tartalmaz a klíma szereléssel együtt? 


Ebbe tényleg minden bele van számolva! Árajánlataink során olyan árat adunk Önnek, amelyben nem lesznek rejtett költségek. A klíma szereléssel együtti ára az összes olyan szolgáltatás és anyagot tartalmazza, amelyre munkánk során szükség van. Többek között a kültéri és beltéri egységek felszerelését, a fal átfúrását, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a kábelcsatornában történő kiépítést és a csövezést (2 méterig) is tartalmazza. Mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében! 

 

Válasszon minket és tapasztalatunkat, hogy garantáltan jól járjon! 


Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klíma szereléssel együtt kedvezményes áron: Kérje ajánlatunkat Ön is
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 15-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS