Klíma szereléssel együtt mennyibe kerül? Megbízható klíma szereléssel együtt egyedi csomagban, kedvezményes klíma szereléssel együtt

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt Budapesten

Az otthoni komfortérzetünk több mindentől függ: a lakásban használt színektől, a berendezéstől, az apró részletektől és a hőmérséklettől egyaránt. Ezért vagyunk mi a BudaKlíma: klíma szereléssel együtt tesszük otthonosabbá, élhetőbbé az otthonát. Választékunkon klíma szereléssel együtt többféle is elérhető, igényeinek megfelelően ajánljuk a legjobb típust! 

Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik klímaszereléssel és forgalmazással, így számos referenciával és tapasztalattal a hátunk mögött biztosítjuk Önnek a legjobb szolgáltatást. Amennyiben nem csak klímaberendezést vásárolna, jó helyen jár. Klíma szereléssel együtt a BudaKlímánál. 

 

De miért minket válasszon?

Klíma szereléssel együtt Budapesten egyedi igényekkel 

A BudaKlíma csapatánál sosincs két egyforma munka, nincsenek sablonajánlatok. Minden ember igénye és minden körülmény más. Emiatt nyújtunk ügyfeleink számára ingyenes előzetes helyszíni felmérést, hogy pontos árajánlatot tudjunk készíteni. Így a klíma szereléssel együtt az adott helyszín paramétereinek figyelembevételével zajlik, teljesen igényekre, lakásméretekre szabva. A helyszíni felmérés során felmérjük az ügyfél költségkeretét, a helyszín kialakítását, a méreteket, a helyiségek egymáshoz való viszonyát, a klímaberendezés beltéri és kültéri egységének helyét és természetesen az egyedi igényeket.

 

Mennyibe kerül a klíma szereléssel együtt?

Előre nehéz lehet megmondani, hogy pontosan mennyibe kerül a klíma szereléssel együtt, ugyanis nem sablon kontrakciókkal, hanem egyedi megoldásokkal, ajánlatokkal dolgozunk. A fentiek alapján kalkuláljuk ki a legjobb konstrukciókat és ajánljuk az általunk forgalmazott klímaberendezéseket, klíma szereléssel együtt kiszámolt árakkal feltüntetve, számlával elérhetőek nálunk. Egyedi ajánlatot készítünk minden egyes érdeklődőnek, ami tartalmaz minden felmerülő költséget részletezve, így nem csak azt láthatja, hogy mennyibe kerül a klíma szereléssel együtt, hanem azt is, hogy melyik tétel, pontosan mennyibe kerül, miért fizet. A helyszíni felmérés után, miután tisztáztuk  egyedi igényeit, megnéztük a rendelkezésre álló helyet, és ez alapján megtaláltuk a legoptimálisabb megoldást Önnek, tudni fogja pontosan, hogy mennyibe kerül a klíma szereléssel együtt.

 

De milyen költségeket tartalmaz a klíma szereléssel együtt? 

Ebbe tényleg minden bele van számolva! Árajánlataink során olyan árat adunk Önnek, amelyben nem lesznek rejtett költségek. A klíma szereléssel együtti ára az összes olyan szolgáltatás és anyagot tartalmazza, amelyre munkánk során szükség van. Többek között a kültéri és beltéri egységek felszerelését, a fal átfúrását, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a kábelcsatornában történő kiépítést és a csövezést (2 méterig) is tartalmazza. Mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében! 

 

Klíma szereléssel együtt teljeskörűen 

A klíma szereléssel együtt teljesen egyedi igények alapján történik. Tehát nem csak az ingyenes helyszíni felmérést biztosítjuk, de emellett arra is ügyelünk, hogy termékkínálatunkban olyan klímaberendezéseket forgalmazzunk, amelyek valóban a legjobb minőségűek. Klímáinkat nagykereskedelmi árakon kínáljuk, emellett pedig a klíma szereléssel együtt igen kedvezményes áron érhető el, amelyben a beszerelési költségek és a kiszállás díja is bele van kalkulálva. 

 

Klíma szereléssel együtt szakszerű kiszolgálással

Önnek gyakorlatilag semmit sem kell tennie, csak IDE kattintva ajánlatot kérnie tőlünk, és elmondania, hogy milyen speciális igényei vannak! Hozzáértő szakembereink megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb klíma berendezést, és be is szerelik azt. A szerelés során igyekszünk a legprecízebben eljárni, nemcsak arra gondolunk ezzel, hogy szakszerűen szereljük be a berendezést, hanem arra is, hogy a lehető legkevesebb szennyeződést hagyjuk magunk után, A fúrást is porszívózással végezzük. A klíma szereléssel együtt, valamint karbantartással is elérhető a BudaKlíma szolgáltatatásai között.

 

Klíma szereléssel együtt széles készülékválasztékkal

A BudaKlímának más klímaszerelőkkel ellentétben hatalmas klíma választéka van. Ugyanis rengeteg márkával, forgalmazóval kapcsolatban állunk, valamennyi készüléket alaposan ismerünk, és szerelünk is be. Azonban egyik márkával sincsen kizárólagos szerződésünk, így választék terén abszolút nincsen megkötve a kezünk. A klíma szereléssel együtt a legjobbnak ítélt, leghatékonyabb klímával fog megtörténni. Szakértőink segítenek kiválasztani az Ön otthonába, irodájába leginkább passzoló berendezést. Természetesen a legmodernebb inverteres, hűtő-fűtő klímák is elérhetőek választékunkban. A klíma szereléssel együtt a legmodernebb klímákkal, szakszerű szolgáltatás mellett is nagyon kedvezményes! 
Válasszon minket és tapasztalatunkat, hogy garantáltan jól járjon! 

 

Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klíma szereléssel együtt kedvezményes áron: Kérje ajánlatunkat Ön is! 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok