Klíma szereléssel együtt ➜ a BudaKlíma profi szakembereitől

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt Budapesten

Az otthoni komfortérzetünk több mindentől függ: a lakásban használt színektől, a berendezéstől, az apró részletektől és a hőmérséklettől egyaránt. Ezért vagyunk mi a BudaKlíma: klíma szereléssel együtt. 

 

Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik klímaszereléssel és forgalmazással, így számos referenciával és tapasztalattal a hátunk mögött biztosítjuk Önnek a legjobb szolgáltatást. Amennyiben nem csak klímaberendezést vásárolna, jó helyen jár. Klíma szereléssel együtt a BudaKlímánál. 

 

De miért minket válasszon?


Klíma szereléssel együtt Budapesten egyedi igényekkel 


A BudaKlíma csapatánál sosincs két egyforma munka, nincsenek sablonajánlatok. Minden ember igénye és minden körülmény más. Emiatt nyújtunk ügyfeleink számára ingyenes előzetes helyszíni felmérést, hogy pontos árajánlatot tudjunk készíteni. Így a klíma szereléssel együtt az adott helyszín paramétereinek figyelembevételével zajlik. Árajánlataink során felmérjük az ügyfél költségkeretét, a klímaberendezés beltéri és kültéri egységének helyét és természetesen az egyedi igényeket. Ezalapján kalkuláljuk ki a legjobb konstrukciókat és ajánljuk az általunk forgalmazott klímaberendezéseket, klíma szereléssel együtt kiszámolt árakkal feltüntetve. 

 

Klíma szereléssel együtt teljeskörűen 


A klíma szereléssel együtt teljesen egyedi igények alapján történik. Tehát nem csak az ingyenes helyszíni felmérést biztosítjuk, de emellett arra is ügyelünk, hogy termékkínálatunkban olyan klímaberendezéseket forgalmazzunk, amelyek valóban a legjobb minőségűek. Klímáinkat nagykereskedelmi árakon kínáljuk, emellett pedig a klíma szereléssel együtt igen kedvezményes áron érhető el, amelyben a beszerelési költségek és a kiszállás díja is bele van kalkulálva. 

 

De milyen költségeket tartalmaz a klíma szereléssel együtt? 


Ebbe tényleg minden bele van számolva! Árajánlataink során olyan árat adunk Önnek, amelyben nem lesznek rejtett költségek. A klíma szereléssel együtti ára az összes olyan szolgáltatás és anyagot tartalmazza, amelyre munkánk során szükség van. Többek között a kültéri és beltéri egységek felszerelését, a fal átfúrását, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a kábelcsatornában történő kiépítést és a csövezést (2 méterig) is tartalmazza. Mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében! 

 

Válasszon minket és tapasztalatunkat, hogy garantáltan jól járjon! 


Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klíma szereléssel együtt kedvezményes áron: Kérje ajánlatunkat Ön is
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ december 15-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS