Klíma telepítés, klímaszerelés Budapesten ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma telepítés

Klíma telepítés Budapest

Ön is olyan céget keres, ahol nem csak megvásárolhatja klímáját, de az árban benne van a telepítés is? Ezért vagyunk mi a BudaKlíma: klíma telepítés Budapesten. 

 

Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik klíma telepítéssel és forgalmazással, így számos referenciával és tapasztalattal a hátunk mögött biztosítunk Önnek teljeskörű szolgáltatást. Amennyiben nem csak klímaberendezést vásárolna, jó helyen jár. Klíma telepítéssel együtt a BudaKlímánál. 

 

De miért a BudaKlíma?

Klíma telepítés Budapesten teljesen egyedileg 

Minden klíma telepítése másként zajlik, hiszen sosincs két egyforma munka, egyforma lakás és mások az igények is. Ügyfeleink számára ezért nyújtjuk ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot el tudjuk készíteni. A klíma telepítése így az adott helyszín paramétereinek figyelembevételével fog zajlani. Nálunk kétféle árajánlat sincs, hiszen az ügyfél által megadott költségkeretet figyelembevéve és a helyszínen felmért igények alapján készítjük el. A legjobb konstrukciókat ezután kalkuláljuk ki az általunk forgalmazott klímaberendezések közül, majd ezeket klíma telepítési árral együtt feltüntetve adjuk át az ügyfél részére. 

 

Klíma telepítés garanciával

A klíma telepítése, mint említettük teljesen egyedi igények alapján történik.  Szolgáltatásaink között nem csak az ingyenes helyszíni felmérés biztosított, de garanciális javítást is vállalunk a klíma típusától függően, akár 5 évig. Így biztos lehet abban, ha bármilyen problémát észlel klímaberendezésével kapcsolatban, kollégáink segítenek a megjavításában. 

 

A klíma telepítés költségei

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinkkel korrektek legyünk, ezáltal ők elégedettek lehessenek. A klíma telepítés költségeinél így minden fontos díjat felszámolunk és feltüntetünk előre, hogy semmilyen rejtett költség ne merülhessen fel. Így a klíma telepítés árában benne van az összes olyan szolgáltatás és anyag, amelyre munkák során szükség lehet. Ilyen költségek a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (2 méterig). Ezeket árajánlatunk mind tartalmazza, mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében! 

 

Válasszon minket és tapasztalatunkat, hogy garantáltan jól járjon! 

Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klíma telepítés kedvezményes áron: Kérje ajánlatunkat Ön is! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ november 30-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS