Klíma telepítés szakszerűen: Ez a klímatelepítés menete

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma telepítés

Klíma telepítés Budapest

Ön is olyan céget keres, ahol nem csak megvásárolhatja klímáját, de az árban benne van a telepítés is? Ezért vagyunk mi a BudaKlíma: klíma telepítés Budapesten teljes terülteén szakszerűen. 

 

Hogyan történik a szakszerű klíma telepítés?

A klíma telepítés egy speciális folyamat, mely szakembert igényel. Mi több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött azt tudjuk mondani, hogy nem érdemes a házi barkács jellegű megoldásokat alkalmazni, mert azok általában nem sülnek el jól, hosszútávon biztosan nem hatékonyak. Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik klíma telepítéssel és forgalmazással, így számos referenciával és tapasztalattal a hátunk mögött biztosítunk Önnek teljes körű szolgáltatást. Amennyiben nem csak klímaberendezést vásárolna, jó helyen jár. Klíma telepítéssel együtt érhető el a BudaKlímánál. 

 

Mik a klíma telepítés lépései?

A klíma telepítése egy összetett folyamat, amely több lépésből áll, és precíz munkát igényel. Bár a pontos lépések részben függnek a klíma típusától (pl. split, ablakba szerelhető, mobil), a leggyakoribb split klíma telepítési folyamat általános lépéseit itt soroljuk fel:

 • Előzetes helyszíni felmérés
 • A készülék kiválasztása, a klíma telepítés megtervezése
 • Telepítési hely kiválasztása: a külső, és belső egység helyének megtervezése
 • Tartókonzolok felszerelése
 • Nyílások fúrása a falon
 • Csővezetékek és elektromos kábelezés telepítése
 • Beltéri egység felszerelése
 • Kültéri egység felszerelése
 • Vákuumozás
 • Elektromos bekötések elvégzése
 • Klíma telepítés eredményének ellenőrzése és tesztelése
 • Használati utasítás és karbantartási tanácsok átadása

Ha bármilyen más kérdése van a klíma telepítéssel kapcsolatban, ne habozzon meg feltenni kollégáinknak. Nem baj, ha kérdőjeleket érez egy-egy lépéssel kapcsolatban, hiszen az előzetes helyszíni felmérés során minden kérdésére választ kaphat tapasztalt kollégáinktól. A klíma telepítés minden esetben gyakorlott szakemberek által, a jól bevált módszereinkkel történik.

 

A klíma telepítés előtt ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk

Ahogyan írtuk, minden klíma telepítése másként zajlik, hiszen sosincs két egyforma munka, egyforma lakás és mások az igények is. Ügyfeleink számára ezért nyújtjuk ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudjuk elkészíteni. A klíma telepítése így az adott helyszín paramétereinek figyelembevételével fog zajlani. Csakis olyan klímaberendezést ajánlunk minden ügyfelünknek, amit mi magunk is szívesen telepíttetnénk magunknak hasonló helyzetben. Készülékeink választéka nagyon széles, a legjobb nemzetközi márkákkal dolgozunk együtt. 

 

Klíma telepítés Budapesten egyedi igényekkel is lehetséges?

Igen! Nálunk kétféle árajánlat sincs, hiszen az ügyfél által megadott költségkeretet figyelembevéve és a helyszínen felmért igények alapján készítjük el. A legjobb konstrukciókat ezután kalkuláljuk ki az általunk forgalmazott klímaberendezések közül, majd ezeket klíma telepítési árral együtt feltüntetve adjuk át az ügyfél részére. Nálunk kétféle árajánlat sincs, hiszen az ügyfél által megadott költségkeretet figyelembevéve és a helyszínen felmért igények alapján készítjük el. A legjobb konstrukciókat ezután kalkuláljuk ki az általunk forgalmazott klímaberendezések közül, majd ezeket klíma telepítési árral együtt feltüntetve adjuk át az ügyfél részére. 

 

Klíma telepítés után mennyi garancia jár?

A klíma telepítése, mint említettük teljesen egyedi igények alapján történik.  Szolgáltatásaink között nem csak az ingyenes helyszíni felmérés biztosított, de garanciális javítást is vállalunk a klíma típusától függően, akár 5 évig. Így biztos lehet abban, ha bármilyen problémát észlel klímaberendezésével kapcsolatban, kollégáink segítenek a megjavításában. A klíma telepítés utáni garancia cégenként eltérő, ezért mindig érdeklődjön, mielőtt szolgáltatót választ!

 

A klíma telepítés költségei

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinkkel korrektek legyünk, ezáltal ők elégedettek lehessenek. A klíma telepítés költségeinél így minden fontos díjat felszámolunk és feltüntetünk előre, hogy semmilyen rejtett költség ne merülhessen fel. Így a klíma telepítés árában benne van az összes olyan szolgáltatás és anyag, amelyre munkák során szükség lehet. Ilyen költségek a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (2 méterig). Ezeket árajánlatunk mind tartalmazza, mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében! 
A klíma telepítés árakról, és garanciális feltételekről az árak menüpontban talál részleteket.  

Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klíma telepítés kedvezményes áron: Kérje ajánlatunkat Ön is! 
AJÁNLATKÉRÉS

 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS