Klíma telepítés, klímaszerelés Budapesten ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma telepítés

Klíma telepítés Budapest

Ön is olyan céget keres, ahol nem csak megvásárolhatja klímáját, de az árban benne van a telepítés is? Ezért vagyunk mi a BudaKlíma: klíma telepítés Budapesten. 

 

Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik klíma telepítéssel és forgalmazással, így számos referenciával és tapasztalattal a hátunk mögött biztosítunk Önnek teljeskörű szolgáltatást. Amennyiben nem csak klímaberendezést vásárolna, jó helyen jár. Klíma telepítéssel együtt a BudaKlímánál. 

 

De miért a BudaKlíma?

Klíma telepítés Budapesten teljesen egyedileg 

Minden klíma telepítése másként zajlik, hiszen sosincs két egyforma munka, egyforma lakás és mások az igények is. Ügyfeleink számára ezért nyújtjuk ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot el tudjuk készíteni. A klíma telepítése így az adott helyszín paramétereinek figyelembevételével fog zajlani. Nálunk kétféle árajánlat sincs, hiszen az ügyfél által megadott költségkeretet figyelembevéve és a helyszínen felmért igények alapján készítjük el. A legjobb konstrukciókat ezután kalkuláljuk ki az általunk forgalmazott klímaberendezések közül, majd ezeket klíma telepítési árral együtt feltüntetve adjuk át az ügyfél részére. 

 

Klíma telepítés garanciával

A klíma telepítése, mint említettük teljesen egyedi igények alapján történik.  Szolgáltatásaink között nem csak az ingyenes helyszíni felmérés biztosított, de garanciális javítást is vállalunk a klíma típusától függően, akár 5 évig. Így biztos lehet abban, ha bármilyen problémát észlel klímaberendezésével kapcsolatban, kollégáink segítenek a megjavításában. 

 

A klíma telepítés költségei

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinkkel korrektek legyünk, ezáltal ők elégedettek lehessenek. A klíma telepítés költségeinél így minden fontos díjat felszámolunk és feltüntetünk előre, hogy semmilyen rejtett költség ne merülhessen fel. Így a klíma telepítés árában benne van az összes olyan szolgáltatás és anyag, amelyre munkák során szükség lehet. Ilyen költségek a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (2 méterig). Ezeket árajánlatunk mind tartalmazza, mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében! 

 

Válasszon minket és tapasztalatunkat, hogy garantáltan jól járjon! 

Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klíma telepítés kedvezményes áron: Kérje ajánlatunkat Ön is! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

KLÍMASZERELÉSI AKCIÓ!

Május 15-ig  AKCIÓS 60 000 Forintos beszereléssel!

(2 méter csövezésig, felmérés alapján) 

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.