Klíma webáruház nagy választékkal, komplex szolgáltatásokkal. Klíma webáruház beszereléssel, garanciával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma webáruház

Klíma webáruház beszereléssel

A Buda Klíma nemcsak egy egyszerű klíma webáruház többféle minőségi klíma berendezéssel, hanem egy komplex szolgáltatásokat nyújtó klímaszerelő is egyben. Tőlünk nemcsak a klímáját rendelheti meg, hanem segítségére leszünk mindenben: a klíma kiválasztásában, felszerelésében és karbantartásában is.

 

Buda Klíma- több, mint egy klíma webáruház

A Buda Klíma sokkal több, mint egy egyszerű klíma webáruház, széles szolgáltatáspalettájával jóval tovább mutat ennél. Mi nemcsak klímákat értékesítünk, hanem komplex, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére. Ha klíma webáruházunkból vásárol, akkor nemcsak egy egyszerű klímaberendezést kap, hanem szakértői tanácsokat, igényfelmérést, helyszínfelmérést, klíma rendszer tervezést, beszerelést, javítást, garanciális szolgáltatások biztosítását, utógondozást, esetleges karbantartást együtt, tehát egy teljesen komplex szolgáltatáscsomagot. Ez azt jelenti, hogy önnek gyakorlatilag semmi dolga nincsen, csak klíma webáruházunk böngészése közben IDE kattintva felvenni velünk a kapcsolatot, és szakértő kollégáinkkal egyeztetve várni, hogy minden szükséges lépést elvégezzünk Ön helyett ahhoz, hogy élvezhesse új, klímával hűtött- fűtött komfortos lakását, irodahelyiség, üzletét.

 

Klíma webáruház nagy választékkal

Klíma webáruházunk széles választékkal rendelkezik, több nagy márka termékeit is forgalmazzuk. Azonban egyetlen beszállítóval sem állunk kizárólagos kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy minden ügyfelünknek lehetősége van eldönteni, hogy számára melyik márka a legideálisabb- ebben a döntésben természetesen mi is segítünk. A helyszín felmérése alkalmával elmondjuk, hogy a hely adottságai és az Ön igényei alapján melyik a legideálisabb klíma berendezés klíma webáruházunk széles választékából. Természetesen a rendelkezésre álló költségkeretet is figyelembe vesszük, miközben ajánlatot teszünk Önnek, ahogyan azt is, hogy milyen egyedi kérései vannak, milyen elvásárlásokat támaszt a klíma berendezéssekkel szemben.

 

Klíma webáruház a legjobb klíma berendezésekkel

Klíma webáruházunkban többféle klímaberendezés megtalálható, biztosítva ezzel, hogy minden típusú ügyfelünk igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni. Több mint 10 különböző márkával állunk kapcsolatban, így biztosan megtalálja ön is klíma webáruházunk vállasztékában azt a berendezést, ami igényeinek leginkább megfelel. Klíma webáruházunkban csakis magas minőségű klímákat forgalmazunk, amikre garanciát is vállalunk, vannak fix és mobilklímák is a választékban, továbbá választékában szerepelnek 2,5 kW-os, 3,5 kW-os, illetve 5kW-os klíma típusok is.

 

Klíma webáruház beszereléssel

Klíma webáruházunkban vásárolt klímákat be is szereljük Önnek, sőt garanciát is vállalunk rá. Amennyiben nem tudja eldönteni melyik Ön számára a legmegfelelőbb választás vegye fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot, és segítenek a választásban. Ha a Buda Klíma webáruházat választja, akkor biztosan a legjobbat kapja! 

 

Klíma webáruház teljeskörű szolgáltatással, beszereléssel, garanciával, nagy választékkal? A megoldás a Buda Klíma! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS