Klímák irodába, minőségi berendezések profi klímaszerelő csapattal

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímák irodába

Irodai klímák

Az ember a napjának nagyrészét a munkahelyén tölti. Így ott is nagymértékben számít a komfortérzet, nem csak otthonunkban. A nyári időszakban sokan nem bírják a hőséget, így az iroda klimatizálása egyaránt fontos. 

 

Minőségi klímák irodába 


Klímák irodába többféle megoldással telepíthetők, attól függően, hogy mekkora helyiséget kell klimatizálni. A BudaKlíma csapata minőségi klímaberendezésekkel dolgozik, amelyek a mai modern kornak megfelelő technológiával vannak felszerelve. Így a munkatársak is könnyen beállíthatják a kívánt hőmérsékletet úgy, hogy az mindenkinek kielégítő legyen. 

 

Klímák irodába, akár több helyiségbe


Cégünk termékválasztékában többféle klímaberendezés is megtalálható, pontosan azért, hogy minden igénynek eleget tudjunk tenni. Az úgynevezett multi klímaberendezések olyak osztott klímák, amelyek egy kültéri egységgel akár több beltéri egységet is képeset működtetni. Klímaszereléseink nagyrésze ilyen multiklímák telepítéséből áll, amelyeket otthonra vagy akár az irodába egyaránt beszerelünk. 

 

Klímák irodába elérhető árakon 


Klímáink nagykereskedelmi árakon érhetők el, amelyeket kedvezményes beszerelési árakon telepítünk. Amennyiben több beltéri egyégre van szükség a klímák irodába történő telepítésekor, a multiklíma a legjobb választás. Ezek a klímák árkonstrukcióban sokkal jobban jönnek ki, mint a hagyományos split klímák, amelyeknél minden beltéri egységhez külön kültéri egység tartozik. Természetesen ezeknél a klímáknál az is döntő szempont, hogy az iroda helyiségei milyen távolságra vannak egymástól. 

 

Klímák irodába, igényre szabottan 


Cégünk sosem dolgozik sablon ajánlatokkal. Minden esetben a telepítés előzményeként helyszíni felmérést biztosítunk ügyfeleinknek, hogy az egyedi igényekhez mérten tudjuk megadni az árajánlatot, illetve ehhez mérten ajánljunk megfelelő klímaberendezést. Így a klímák az irodában minden igényt kielégítve tudnak működni a használat során. 

 

Klímák irodába való telepítése Budapesten és környékén 


A BudaKlíma csapata a fővárosban és környékén vállalja a klímaberendezések telepítését. Árkalkulációnk során a kiszállás díját minden esetben beleszámítjuk a végösszegbe, hogy elkerüljük a rejtett költségeket. Profi klímaszerelő szakembereink garanciával és számlával vállalják el a légkondicionálók beszerelését. 

 

Kérje Ön is ajánlatunkat online még ma és kollégáink minél előbb felveszik Önnel a kapcsolatot! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok