Klímaszerelés folyamata lépésről lépésre: Klímaszerelés folyamata tervezéstől a beszerelésig

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelés folyamata

Klímaszerelés folyamata mennyi idő?

Elege van a nyári hőségből, nem bírja már a kánikulát, nem tud aludni éjszaka, annyira felforrósodik a lakás? Esetleg az irodában okoz gondot a melegben való munkavégzés? A megoldás egy klíma felszerelése, egy korszerű klímarendszer kiépítése. Ehhez csupán a BudaKlíma szakértő csapatára lesz szüksége, akik mindenben segítenek Önnek. Első lépésként mutatjuk is a klímaszerelés folyamatát. 

 

A klímaszerelés folyamata az elejétől a végéig

A BudaKlíma csapatát választva nagyon egyszerű dolga lesz a klímaszerelés folyamat alatt végig, ugyanis az elejétől, a végéig, sőt még annál is tovább elvégzünk minden munkálatot. A teljes körű klímaszerelés folyamata a helyszín alapos felmérésével, a rendszer megtervezésével indul, ezután következik a kivitelezés, azaz a felszerelés, beállítás, de itt nincsen vége. A legtöbb klímaberendezésünkre garanciát adunk, így a klímaszerelés folyamata a gyakorlatban sokkal tovább húzódik, mint a klímaberendezés beüzemelése, az esetleges garanciális javításokban, illetve karbantartási munkálatokban is számíthat szakértő kollégáink segítségére. Önnek nincsen más dolga, mint élveznie új, komfortos lakását vagy irodáját. Természetesen a kollégáink által végzett összes tevékenységet az Ön hozzájárulásával végezzük el, a klíma kiválasztásában is számít a véleménye, az igényei! 

 

A klímaszerelés folyamata felméréssel indul

A klímaszerelés folyamata -ahogyan fentebb is említettük- egy felméréssel indul. Ez azt jelenti, hogy a BudaKlíma szakemberei alaposan szemügyre veszik a klímásítani kívánt helyiséget, helyiségeket. Nemcsak a nagyságát, belmagasságát mérik fel, hanem a kialakítást is, a helyiségek egymáshoz való viszonyát, lehetséges helyet keresnek a beltéri, valamint a kültéri egységnek is, ellenőrzik a szellőzést, az áramellátottságot, valamint az Ön igényeit is meghallgatják. Nagyon jól tudjuk, hogy ahány ház, annyi szokás, azaz ahány lakás, ahány eltérő tulajdonos, annyi eltérő igény, a legtöbb háznak egyedi kialakítása, berendezése van, ezért a sablonos katalógus kínálat nem megfelelő. A BudaKlíma gyakorlott és szakértő csapata egyedi megoldásokkal dolgozik. A klímaszerelés folyamata ettől nem bonyolultabb, csupán kiegészül ezzel a nulladik lépéssel, ami akár segítségére is lehet, hiszen minden kérdését felteheti.

 

Hogyan zajlik a klímaszerelés folyamata?

A helyszín felmérése után a klímaszerelés folyamata a személyre szabott terv elkészítésével folytatódik. Mi ajánlunk Önnek egy ideális klímaberendezést, ami a legjobban illik az otthonába, természetesen az előre meghatározott költségkeretet is figyelembe vesszük. Többféle forgalmazóval is kapcsolatban állunk, de senkivel sem állunk kizárólagos szerződésben, így nagyon sok készülék közül tudunk választani Önnek. Maga a klímaszerelés folyamata, azaz a berendezés beüzemelése körülbelül 3-4 órát vesz igénybe. Kollégáink igyekeznek mindent az eredeti állapotba visszaállítani a klímaszerelés folyamatának a végére, hiszen a legfontosabb számunkra az Ön elégedettsége.

 

Egyszerűsíteni szeretné a klímaszerelés folyamatát? Válassza a BudaKlíma profi csapatát, akik mindent elvégeznek Ön helyett egészen a tervezéstől, a felszerelésen át a karbantartásig. IDE kattintva kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok