Klímaszerelés lépései, ahogyan a szakértők csinálják- a Klímaszerelés lépései szakszerűen

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelés lépései

Klímaszerelés lépései szakszerűen

Hogyan zajlik a klíma beszerelése, mik a klímaszerelés lépései, mire lehet számítani a klíma szerelés előtt, közben és után? Mutatjuk hogyan zajlik a klíma beszerelése, milyen lépésekre lehet számítani.

 

A klímaszerelés lépéseit ajánlatkérés előzi meg

Ha klímaszerelés lépéseiről beszélünk, akkor leginkább a nulladik lépés címszó illene az ajánlatkérésre. Ez gyakorlatilag néhány kattintást jelent, ugyanis a weboldalunkon található ajánlatkérő űrlap segítségével gyorsan és nagyon egyszerűen jelezheti igényét felénk. Ezt követően mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk helyszíni felmérésre, illetve egy részletes tájékoztatással egybekötött megbeszélésre. Ehhez csak egészen egyszerűen IDE Kattintva meg kell adnia néhány információt!

 

Klímaszerelés lépései előtt fontos felmérni a helyszínt

Mielőtt a klímaszerelés lépései megindulnának, fontos, hogy felmérjük a helyszínt. Több éves tapasztalattal rendelkezünk klímaszerelés terén, így tudjuk, hogy a klímaszerelésnek az egyik legfontosabb lépése, még a klíma szerelés valódi lépései előtt van, ez pedig nem más, mint egy alapos felmérés.  Minden egyes épület, lakás, helyiség más és más, ahogyan a benne élő, dolgozó embereké is így minden egyes helyiség más és más megoldást kíván klíma szempontjából is. Mi egyetlen klíma gyártóval sem vagyunk kizárólagos szerződésben, de sok márkával vagyunk kapcsolatban, így biztos lehet benne, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb klímát ajánljuk a helyszíni felmérés, az igények pontos tisztázása után. 

 

Klímaszerelés lépései: az árajánlat

A felmérés követő napon e-mailben küldünk egy részletes, több típusra és akár több szerelési elképzelésre is lebontott árajánlatot, ami tartalmazza a garanciális feltételeken túl a fizetési módozatokat, a felhasznált anyagok listáját is. Egy olyan könnyen értelmezhető dokumentumot fog kapni, amit egyszerűen értelmezhet, mindenféle szakmai felkészülés nélkül is. Amennyiben az ajánlat elfogadása megtörténik akkor egy előzetes időpont egyeztetés után megkezdődik a klímaszerelés folyamata, a klímaszerelés lépéseit lentebb olvashatja!

 

Klímaszerelés folyamata: ezek a klímaszerelés lépései

Egy egyszerű klímaszerelés szakértő kollégáinknak általában 2-4 óráig tart, ami magában foglalja a klímaszerelés lépéseit a legelejétől teljesen a végéig, de vannak rendhagyó esetek is, amikor olyan feladatokat kell elvégezni, ami több napot is igénybe vehet. A klímaszerelés lépései egy pakolással kezdődnek, igyekszünk a lehető legjobban megtisztítani a munkafelületet, a fúrás, létrázás helyét előkészíteni. A klímaszerelés következő lépése a beltéri egységnek pontos helyének meghatározása, a panel felfúrása, csövek furatának előkészítése, az egység kialakítása, az elektromos bekötés, a tömítettség leellenőrzése, vákumolás, és a klímaszerelés utolsó előtti lépéseként a klíma beüzemelése.

A klímaszerelés folyamata egy takarítással, a klíma üzemeltetésének bemutatásával és a szükséges dokumentáció átadásával zárul.
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS