Klímaszerelés a legprofibb csapattal ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelés

Klímaszerelés profi csapattal

Klímaszerelés profi csapattal? Válassza a BudaKlímát, hiszen cégünk már több ezer ügyféllel a háta mögött rengeteg tapasztalatra tett szert, így a lehető legjobb klímaszerelési szolgáltatást biztosítjuk ügyfeleink számára. Nem csak klímaszerelési, de a klímák kiválasztásában is sok tapasztalatra tettünk szert az évek során. De miért bízza ránk a klímaszerelést?

A BudaKlíma csapata pontosabban több mint 20 éve foglalkozik klímaszereléssel, karbantartással Budapest területén. Számos referenciával a hátunk mögött, és több tízezer felszerelt klímaberendezéssel mondhatjuk, hogy ez egyik legtapasztaltabb szakemberek vagyunk a klímaszerelési piacon. Sok évnyi munkánk során és a piaci igényeket folyamatosan mérve azt is kitapasztaltuk, melyek azok a klímaberendezések, amelyek a legjobbak közé tartoznak. 

 

Klímaszerelés ügyfélre szabva

Cégünknél sosem használtunk és nem is fogunk sablonajánlatokkal dolgozni. Ez miért van? Mert minden lakás, otthon más, ahogyan az ügyfelek igénye is egyaránt. Általában az ügyfél eltervezi a klíma beltéri egységének helyét, amelyhez mi a körülményektől függően természetesen próbálunk alkalmazkodni. Ezért van nálunk ingyenes helyszíni felmérésre lehetőség, hogy megnézhessük a lakás paramétereit és ki tudjuk kalkulálni a pontos klímaszerelési költségeket. A klímaszerelési költségek mellett az ügyfél költségkeretét egyaránt figyelembe vesszük, így szakképzett mérnök tanácsadónk a leadja a paramétereket kollégáinknak, majd csak ezután készítjük el az árajánlatot. Árajánlatunkban többféle konstrukciót és klíma fajtát megadunk, illetve külön feltüntetjük klímaszerelési árainkat. 

 

Teljeskörű klímaszerelési szolgáltatás

A klímaszerelés minden esetben ügyfélre szabottan történik, ahogyan már említettük. Teljeskörű szolgáltatásunkban ezen kívül nem csak az igényeket, a lakás paramétereit vesszük figyelembe, vagyis az ingyenes felmérést biztosítjuk, hanem klímaszerelésünk után a következő évben a klíma karbantartását is ingyen elvégezzük. Emellett klíma típustól függően akár 5 év garanciát biztosítunk ügyfeleink számára, hogyha bármilyen probléma merülne fel a klímaberendezéssel, azt mi megoldjuk. 

 

Klímaszerelési költségek 

Ez az a rész, ahol általában a legtöbb ügyfél megijed és attól fél, hogy a klímaszerelés költsége rendkívül magas lesz, illetve rejtett díjak is megjelennek. A BudaKlíma csapatánál ilyentől egyáltalán nem kell tartania, hiszen klímaszerelési költségeink minden olyan tételt tartalmaznak, amelyre munkánk során szükség van. Ezek a költségek tartalmazzák a kültéri és beltéri egységek felszerelését, a fal átfúrását, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a kábelcsatornában történő kiépítést és a csövezést (2 méterig) is tartalmazza. Mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében! 

 

Klímaszerelés minőségi klímaberendezésekkel

Cégünk egy márkával sincsen kizárólagos szerződésben, így árajánlataink során valóban az általunk tapasztalt és a piaci igényeknek megfelelő klímaberendezéseket ajánljuk. Klímáink remek teljesítménnyel és energiahatékonysággal rendelkeznek. Igényekhez mérten nem csak kényelmi funkciókkal ellátott klímákat forgalmazunk, de design klímákat is, amelyek remekül illeszkednek otthonába. 

 

Ha valóban profi klímaszerelést szeretne, akkor válasszon minket! 

Kérje ajánlatunkat és ingyenes helyszíni felmérésünket még MA! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS