Klímaszerelő cég Budapesten széles klímaválasztékkal: BudaKlíma a megbízható klímaszerelő cég Budapesten

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelő cég

Legjobb klímaszerelő cég Budapest

Egy olyan megbízható klímaszerelő céget keres Budapesten, ami több évtizedes tapasztalattal, nagy szaktudással működik, többféle klímaberendezést is forgalmaz, és a helyszíni felméréstől kezdve, a megrendelésen és beszerelésen át, egészen a garanciális javításokig mindent elvégez? A BudaKlíma szakértő csapatával megtalálta a legjobb klímaszerelő céget Budapesten!

 

Megbízható klímaszerelő cég Budapesten

A BudaKlíma, már több mint 20 éve van a piacon, tehát már évtizedes tapasztalatunk van klímaszerelésben. Rengeteg boldog, és elégedett ügyfelet tudhatunk a hátunk mögött. Egy olyan megbízható klímaszerelő cég vagyunk, aki elmondhatja magáról, hogy az első olyan klímaszerelő cég volt, aki már tizenéve is 5 év garanciát vállalt az általa végzett klímaszerelési munkálatokra, és ez azóta sem változott semmit, még mindig garanciát vállalunk a munkatársaink által végzett folyamatokra. Mi vagyunk az egyetlenek a piacon, akik ajándékba adjuk az első éves karbantartást az általunk felszerelt klímaberendezésekhez. A BudaKlíma egy olyan megbízható klímaszerelő cég, ahol nincsenek rejtett buktatók, nem várt költségek, munkánk után számlát állítunk ki, a valós folyamatokról, és kizárólag hivatalos értékesítési forrásból szerezzük be az általunk értékesített klímákat. Számunkra olyannyira fontosak az ügyfeleink, hogy minden esetben ügyfélelégedettégi mérést is végzünk, mindig örömünkre szolgál a sok pozitív visszajelzés! 

 

Lássunk néhány ügyfél véleményt klímaszerelő cégünkről!

„A folyamatot elejétől a végéig, profizmus kísérte. Igényes munkát végeztek, a klíma tökéletesen működik. A felmérésnél mindenről teljeskörűen kaptunk felvilágosítást. A klíma választék óriási, amiből választani lehet. Mindenkinek ajánlom a Budaklímát. Köszönjük!”
„Az egész folyamat a felméréstől kezdve a beszerelésen keresztül a számlázásig profi, ügyfélbarát és zökkenőmentes volt. Az árak is teljesen korrektek. Bárkinek jó szívvel ajánlom őket.”
„Kapcsolatfelvétel, helyszíni felmérés gördülékenyen és gyorsan ment, türelmesen végighallgatják az elképzeléseket és jó szakmai tanácsokat adnak.”

 

Klímaszerelő cég komplex szolgáltatással

Ahogyan a fenti ügyfél visszajelzésekből is látszik, a BudaKlíma egy olyan klímaszerelő cég, ami nemcsak klímákat ad el, hanem teljes, komplex szolgáltatást nyújt az ügyfelei részére. Az egész folyamat az ajánlatkérést követően egy előre egyeztetett időpontban történi helyszíni felméréssel indul. Ekkor szakértő kollégáink nemcsak a helyszín, a tereket mérik fel, hanem az Ön igényeit, elvárásait is meghallgatják, hogy teljes képet kaphassanak arról, hogy milyen klímaberendezésre lesz szükség. Ez alapján készül el egy kizárólag Önnek szóló egyedi terv és ajánlat, amit elfogadva indul meg a klíma megrendelése. Klímaszerelő cégünk feladata itt még nem ér véget, hiszen a beszerelést, karbantartást, esetleges garanciális javításokat is elvégezzük, hogy Önnek már csak az új, konfortos otthonát, irodáját kellejen élveznie.

 

Klímaszerelő cég nagy választékkal

Klímaszerelő cégünk több klíma forgalmazóval is kapcsolatban áll, de egyikkel sincsen kizárólagos szerződésünk, ami azt jelenti, hogy klímák széles választékával tudunk szolgálni. Többféle márka, típus, és méret is elérhető nálunk, szakértő kollégáink pedig abban is segítenek, hogy melyiket célszerű Önnek választania.

Ha szeretne megbízható helyről, hatékony, időtálló klímát beszerezni, akkor válassza a BudaKlímát, ami sokak szerint e legjobb klímaszerelő cég Budapesten!
Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok