Légkondi irodába több helyiségbe, készülékkel, beszereléssel, garanciával kedvező áron

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Légkondi irodába

Légkondi irodába több helyiségeb

Az ember az idejének egy jelentő részét, egészen pontosan hétköznapjainak egy harmadát a munkahelyén tölti. Ha már ilyen sok időt kell ott lenni, akkor legyen ez egy kellemes, komfortos érzés. A légkondi irodába könnyen segíteni tud ezen.

 

Légkondi irodába magas minőségben

Légkondi irodába többféle módon telepíthető, ez többek között függ attól is, hogy mekkora helyiségről, helyiségekről beszélünk, milyen kialakítással, szigeteléssel, fűtési rendszerrel. A Buda klíma minden esetben egyedi ajánlatokkal dolgozik, jól tudjuk, hogy a sablon ajánlatok csak a legritkább esetben felelnek meg a különböző igényeknek. Ha légkondi az irodába szükséges, akkor az iroda felmérésével, a személyzet igényeinek meghallgatásával kezdjük a folyamatot, így biztosítva azt, hogy a lehető legmagasabb minőségű klímaberendezés kerüljön az irodába. 
 

Légkondi irodába több helyiségbe

Míg a magánlakásokban általában csak egy helyiséget szoktak klímával felszerelni és lehűteni, jellemzően a nappalit, addig az irodában több helyiség hűtésére is szükség lehet. A Buda Klíma a legkülönfélébb klímaberendezésekkel, megoldásokkal dolgozik, igény szerint légkondi irodába több helyiségbe is kerülhet, ennek a rendszernek a hatékony kiépítését is vállaljuk. Az ilyenkor alkalmazott leggyakoribb megoldás a multiklíma. A multi klímaberendezések olyak osztott klímák, amelyek egy kültéri egységgel akár több beltéri egységet is képeset működtetni, így egyszerre több helyiség hűtésére is képes. Ezeket a beltéri egységeket egymástól függetlenül lehet működtetni, így a különböző helyiségekben eltérő hőfokot lehet beállítani.

 

Légkondi irodába teljeskörűen

Légkondi irodába teljeskörű szolgáltatással? Ha a Buda Klíma szakértő csapatára esik a választásuk, akkor gyakorlatilag semmire sem lesz gondjuk, ugyanis a felméréstől kezdve, a készülék megrendelésén, beszerelésén át, egészen az esetleges javításokig, karbantartási folyamatokig minden teendőt elvégzünk. Több, mint húsz éve tevékenykedünk ezen a szakterületen, rengeteg tapasztalatot és elégedett ügyfelet gyűjtöttünk ez idő alatt. A legmodernebb és leghatékonyabb technikákat is ismerjük, eszközparkunk pedig fejlett: minden szükséges felszerelésről, alapanyagról gondoskodunk.

 

Légkondi irodába cégre szabottan

Nem dolgozunk sablon kínálatokkal, minden esetben cégre, igényekre szabottan történik meg a légkondi beszerelése az irodákba. Figyelembe vesszük az iroda adottságait, méretét, helyiségek számát, a funkcióját, a munkatársak igényeit, és a költségkeretet is. Ezen a ponton fontosnak tartjuk elmondani, hogy a lehető legkedvezőbb árakon dolgozunk ingyenes helyszíni felméréssel. Ha légkondi irodába, akkor kérjen cégre szabott ajánlatot ingyenes helyszíni felméréssel kötelezettségek nélkül! A helyszíni felmérést követően egy pontos tervezetet adunk át előzetes árkalkulációval, ami minden előre látott költségtényezőt részletesen tartalmaz termékre, vagy szolgáltatásra lebontva, nem szeretjük mi sem a rejtett költségeket! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS