Légkondi szerelés Budapesten és környékén a BudaKlímával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Légkondi szerelés

Légkondi szereléssel együtt

A nyári forróság ellen a legjobb megoldás a légkondi szerelés lehet, hiszen egy jó klímaberendezéssel mindig megfelelő hőfokot biztosíthatunk otthonunkban. Amennyiben Ön is szeretne légkondi szerelést Budapest területén válassza a BudaKlíma csapatát, hiszen többféle megoldást kínálunk! 

 

Légkondi szerelés Budapest területén 


Cégünk telephelye Budán található, azonban a fővárosban és környékén az Ön rendelkezésére áll csapatunk. A légkondi szerelés Budapest területén belül bárhol lehetséges, ingyenes helyszíni felméréssel és egyedi árajánlat készítéssel. Áraink minden fontos elemet és szolgáltatást magába foglal, az Ön kényelme és pénztárcája érdekében. Szakképzett csapatunk garanciát vállalva szereli be a kiválasztott klímaberendezést akár otthonába, akár irodába, amelyet segítünk kiválasztani a legjobb konstrukciót megtalálva. A piacon pedig teljesen egyedülálló módon az első karbantartást a következő évben ingyen adjuk szerelésünk mellé! 

 

Légkondi szerelés az Ön igényeire szabva 


A BudaKlíma nem készít sablonajánlatokat, minden esetben egyedi ajánlatot adunk ügyfeleink részére. Az ingyenes helyszíni felmérést követően kollégáink leadják a felmért paramétereket és ezután készítjük el teljesen egyedi árajánlatát, amelyben többféle klímaberendezést ajánlunk, több árkategóriában. Önnek legyen bármilyen kérése a légkondi szerelése kapcsán, mi megoldjuk. Széles termékkínálatunkban nagykereskedelmi árakon kínáljuk légkondicionáló berendezéseinket, amelyeket kedvezményes beszerelési árak mellett érhet el. 

 

Légkondi szerelés teljeskörű szolgáltatással 


A légkondi szerelés több cég szolgáltatásai között is elérhető, de ilyen komplett csomagot nem minden esetben találhatnak. A BudaKlíma csapata az ingyenes helyszíni felméréstől kezdve biztosítja az Ön számára a legjobb klímaberendezéseket, kedvezményes beszerelési költség mellett, amely tartalmazza a kiszállás díját is. Emellett konzolt, minőségi anyagokat, számlát biztosítunk és 5 év garanciát is vállalunk. Beszerelési költségeink között a fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), és a csövezést (2 méterig) egyaránt megtalálja. Így nincsenek rejtett költségek! 

 

Légkondi szerelés minőségi klímákkal


Cégünk a legjobb minőségű klímákkal dolgozik, amelyeket tapasztalataink és szakértelmünk alapján választottunk ki termékkínálatunkba. Klímáink árlistája képekkel, műszaki adatokkal és árakkal a felmérés előtti tájékoztatást szolgálja a weboldalon.  Az ingyenes helyszíni felmérés után Ön kap tőlünk írásban egy árajánlatot, ami a szakmai szempontok figyelembevételével és az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően kialakított árral készül el, egyedileg az Ön számára! Mivel egyetlen márkával sem állunk kizárólagos szerződésben, így elfogultság nélkül, azokat a klímaberendezéseket ajánljuk, amelyeket mi is szívesen szereltetnénk be otthonunkba. 


Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Légkondi szerelés Budapesten: Kérje ajánlatunkat Ön is! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ október 1-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS