Légkondi szerelés Budapesten és környékén a BudaKlímával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Légkondi szerelés

Légkondi szereléssel együtt

Légkondi szerelés profi csapattal? Amennyiben szeretné a legjobb légkondit beszereltetni, ami a leghatékonyabb az Ön lakásában/irodájában, miközben a legkevesebb áramot használja, akkor válassza csapatunkat! 30 éves tapasztaltunk van légkondi szerelésben, a legjobb szakemberekkel dolgozunk, munkánkra garanciát vállalunk!

 

Légkondi szerelés teljes Budapesten ingyenes felméréssel


Bár cégünk telephelye Budán található – innen is a név, BudaKlíma-, ez ne tévesszen meg senkit, a légkondi szerelés Budapest teljes területén belül bárhol lehetséges. Ráadásul minden ajánlatkérőnek ingyenes helyszíni felmérést végzünk, majd egyedi árajánlat készítünk légkondi szerelés előtt. Áraink minden fontos elemet és szolgáltatást magába foglalnak, igeyekszünk olyan ajánlatot összeállítani, ami pénztárcájának is megfelelel. Rejtett költségek nem lesznek, csak azok a tételek, amiket előzetesen megbeszélünk. Amennyiben van egy kerete légkondi szerelésre, kollégáink ennek megfelelően készítenek Önnek klimatizálási tervet. Szakképzett csapatunk garanciát vállalva szereli be a kiválasztott klímaberendezést akár otthonába, akár irodába. A piacon pedig teljesen egyedülálló módon az első karbantartást a következő évben ingyen adjuk szerelésünk mellé! 

Légkondi szerelés profi, megbízható csapattal, ingyenes felméréssel, egyedi tervvel, garanciával? Kérjen időpontot még most helyszíni felmérésre, mielőtt elfogynak a helyeink. A nyár előtti időszak mindig nagyon sűrű nálunk..

IDŐPONTOT KÉREK
 

Légkondi szerelés a legjobb módszerekkel 


A BudaKlíma nem készít sablonajánlatokat, minden esetben egyedi ajánlatot adunk ügyfeleink részére. Tudjuk, hogy légkondi szerelés esetén ez a legjobb módszer – 30 éve foglalkozunk klímákkal. Már akkor légkoni szereléssel foglalkoztunk, amikor még ez igazán új dolognak számított, amikor még csak néhányan csinálták ezt az országban. Mára már a legtöbb klímaforgalmazóval szerződésünk van, és a legmodernebb légkondikat szereljük be ügyfeleinknek, amik fűteni is tudnak, és távolról is vezérelhetőek.

Klíma Kínálatunk
 

Hogy működik a légkondi szerelés a BudaKlímánál?

A légkondi szerelés folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy az a lehető leghatékonyabb, és leggördülékenyebb legyen. Az ingyenes helyszíni felmérést követően kollégáink leadják a felmért paramétereket a tervező csapatnak és ezután készítjük el teljesen egyedi árajánlatát, amelyben többféle klímaberendezést ajánlunk, több árkategóriában. Önnek legyen bármilyen kérése a légkondi szerelése kapcsán, mi megoldjuk. Széles termékkínálatunkban nagykereskedelmi árakon kínáljuk légkondicionáló berendezéseinket, amelyeket kedvezményes beszerelési árak mellett érhet el. 

 

Mennyibe kerül a légkondi szerelés a BudaKlímánál?


A légkondi szerelés több cég szolgáltatásai között is elérhető, de ilyen komplett csomagot nem minden esetben találhatnak. A BudaKlíma csapata az ingyenes helyszíni felméréstől kezdve biztosítja az Ön számára a legjobb klímaberendezéseket, kedvezményes beszerelési költség mellett, amely tartalmazza a kiszállás díját is. Emellett konzolt, minőségi anyagokat, számlát biztosítunk és 5 év garanciát is vállalunk. Beszerelési költségeink között a fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), és a csövezést (2 méterig) egyaránt megtalálja. Így nincsenek rejtett költségek! 

 

Légkondi szerelés minőségi klímákkal


Cégünk a legjobb minőségű klímákkal dolgozik, amelyeket tapasztalataink és szakértelmünk alapján választottunk ki termékkínálatunkba. Klímáink árlistája képekkel, műszaki adatokkal és árakkal a felmérés előtti tájékoztatást szolgálja a weboldalon.  Az ingyenes helyszíni felmérés után Ön kap tőlünk írásban egy árajánlatot, ami a szakmai szempontok figyelembevételével és az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően kialakított árral készül el, egyedileg az Ön számára! Mivel egyetlen márkával sem állunk kizárólagos szerződésben, így elfogultság nélkül, azokat a klímaberendezéseket ajánljuk, amelyeket mi is szívesen szereltetnénk be otthonunkba. 


Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Légkondi szerelés Budapesten: Kérje ajánlatunkat Ön is!

AJÁNLATOT KÉREK 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS