Légkondícionálót keres Budapesten? Válassza a BudaKlíma csapatát komplett szolgáltatással!

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Légkondicionáló Budapest

Budapest légkondi

Ön is légkondicionálót keres Budapesten? Akkor a legjobb helyen jár a BudaKlíma oldalán! Cégünk széles termékkínálatával, egyedi ajánlataival és garanciát vállalva segít Önnek a lehető legoptimálisabb termék kiválasztásában. Ismerje meg aktuális ajánlatainkat komplett szolgáltatásainkkal együtt! 

 

 

Légkondicionáló Budapest – a legjobb megoldásokkal


Légkondicionáló vásárlás előtt sokan nem tudják melyik lenne számukra a legjobb típus. Mi a különbség a bizonyos márkák között, és mégis melyiket válasszák. Az interneten már minden megvásárolható a különböző webáruházakból, akár jelentősen olcsóbban, mint a típusra szakosodott cégektől, hiszen itt nem kell bemutatótermet, szakértő eladót, kereskedőt megfizetni, csak kitolni a raktár sarkából az árut és elszállítani a vevőkhöz. Azonban cégünk komplett szolgáltatást nyújt az Ön számára! Légkondicionáló Budapest területén nem csak kiszállítással! Ha minket választ, cégünk segít a klíma kiválasztásában, beszerelésében, szervizelésében és mindezt garanciálisan vállalva. 

 

 

Légkondicionáló Budapest – többféle típussal 


Valaki az egyszerűség híve, valaki szereti a stílusos megjelenést és valaki a praktikus megoldásokat kedveli. Cégünk többféle márkával és típusú légkondicionálóval dolgozik pontosan azért, hogy az Ön igényeit kielégítve találjuk meg a tökéletes típust. Mobil klímák, inverteres klímák és dizájn klímák közül is válogathat választékunk között. A helyszíni felmérés után kollégáink Önnel egyeztetve segítenek a legjobb típus kiválasztásában, amelyet kedvezményes áron biztosítunk. 

 

 

Légkondicionáló Budapest – gyors beszereléssel 


Kollégáink minden esetben arra törekednek, hogy ügyfeleink gyors és maximális szolgáltatást kapjanak. Első körben a helyszíni felmérés után kollégáink pontosan felmérve otthonát és az Ön igényeit összeállítanak egy árajánlatot. Ezt követve, ha kiválasztotta az általunk kínált klímák bármelyikét egy előre egyeztetett időpontban mennek ki kollégáink otthonába felszerelni a légkondicionálót. A szerelés ideje általánosságban 4-5 órát vesz igénybe. Ez persze, attól is függ, hogy mennyire bonyolult a felszerelés, de igyekszünk a gyorsaság mellett a lehető legpontosabban felszerelni a klímaberendezéseket. 

 

 

Légkondicionáló Budapest – számlával és garanciával 


A klímákat minden alkalommal számlával adjuk és vesszük a nagykereskedésektől, magyarországi forgalmazóktól és garanciát is biztosítunk a berendezésekre. Minden felszerelt klíma esetében kitöltjük a Telepítési Tanúsítványt, amit a számlával összekapcsolva, fénymásolva a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnak is elküldünk regisztrációhoz. Így szabályos és törvényes a klímaszerelési munkálat. Minden egyes, a cégünkhöz beérkező klímaberendezés megfelel az energetikai szabványoknak és a törvényi előírás szerint regisztráljuk az eladását a számla kiállításával. Így tökéletesen biztos lehet a garanciában és maximálisan megbízhat a BudaKlíma csapatában. 

 

 

Ha még nem biztos a döntésben, de szeretne beszereltetni otthonába légkondicionálót Budapesten vagy környékén, akkor kérje egyedi ajánlatainkat és ingyenes helyszíni felmérésünket! 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok