Minőségi klímaszerelés Budapesten készülékkel: Minőségi klímaszerelés személyre szabott tervek alapján

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Minőségi klímaszerelés

Minőségi klímaszerelés készülékkel

Minőségi klímaszerelés Budapesten, ingyenes helyszíni felméréssel, széles klíma választékkal, készülékkel, beszereléssel, karbantartással? Válassza a Buda Klíma szakértő csapatát!

 

Minőségi klímaszerelés minden tekintetben a Buda Klímánál

Egyre nagyobb a kereslet a klímák iránt, manapság már egyáltalán nem számít luxus kiegészítőnek, sőt sokkal inkább az alapfelszerelések irányba tendál. Egy iroda, már lassan nem iroda, ha nincsen klímával felszerelve, de ugyanez elmondható egy modern társasházi lakásról is. Ahogy egyre nagyobb a kereslet, úgy hígul fel a szakma. Mi is egyre több trehány munkát látunk. A Buda Klímánál azonban továbbra is a minőségi klímaszerelésen van a hangsúly. Szakképzett kollégáink már több éves tapasztalattal rendelkeznek, csak olyan munkát adnak ki a kezük közül, amivel Ön garantáltan elégedett lesz. Nemcsak a klímát szereljük be Önnek, hanem a készüléket is biztosítjuk, ráadásul többféle közül is választhat, ráadásul még a választásban, valamint a minőségi klímaszerelés előtti folyamatokban, valamint azt követően is segítünk Önnek.

 

A minőségi klímaszerelés a tervezésnél indul

A minőségi klímaszerelés nem jöhetne létre, egy részletesen kidolgozott terv nélkül, ugyanis ez mindennek az alapja. A Buda Klíma ugyan már 20 éve foglalkozik minőségi klímaszereléssel, karbantartással, mégsem tudja látatlanban megmondani Önnek, hogy melyik a legideálisabb készülék Ön számára, és hova kell azt helyezni. Nem azért mert nem értünk hozzá, hanem épp ellenkezőleg, nagyon jól tudjuk, hogy minden helyiségnek, illetve embernek más az igénye. Nincs két egyforma ember, és helyiség sem, ezért nem dolgozunk sablon ajánlatokkal, hanem mindenkinek személyre szabott tervet készítünk egy ingyenes helyszíni felmérést követően. A helyszíni felmérés során nemcsak a lakás paramétereit, nagyságát, belmagasságát, a helyiségek elrendezésit vizsgáljuk meg, hanem az Ön igényeit is meghallgatjuk, ezeket összevetve készítjük el a legoptimálisabb tervet, természetesen a rendelkezésre álló költségkeretet is figyelembe véve.

 

Minőségi klímaszerelés készülékkel

Manapság már rengeteg különböző klíma létezik, a legmodernebb klímák már nemcsak hűteni, hanem fűteni is tudnak, programozhatóak, távolról irányíthatóak, és rengeteg más kiegészítő funkciójuk is van. Mindenkinek más igénye van ezen a téren is, ezért ehhez igyekszünk igazodni, és széles választékot tartani. A Buda Klíma a minőségi klímaszerelés mellett a minőségi klímák beszerzésére is nagy gondot fordít. Több gyártóval is kapcsolatban állunk, de egyikkel sincsen kizárólagos szerződésünk, így biztos lehet abban, hogy nem egy olyan készüléket ajánlunk majd Önnek, amihez érdekünk fűződik, hanem ami a legideálisabb.

 

Minőségi klímaszerelés garanciával

A minőségi klímaszerelés nálunk nemcsak a klíma telepítésének a folyamatát takarja, hanem minden ehhez kapcsolódó tevékenységet, akár megelőzi, akár pedig követi a sorban. A tervezésen, felszerelésen túl, a karbantartásban, és a garanciális javítások elvégzésében is számíthat kollégáink szakértő segítségére! A minőségi klímaszerelés részeként klíma típustól függően akár 5 év garanciát biztosítunk. Természetesen számlát is adunk! 

 

Ha minőségi klímaszerelés, nagy klíma választék akkor Buda Klíma! Kérjen ajánlatot ingyenes helyszíni felmérésre online IDE kattintva!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok