Oldalfali split klíma beszerelés, karbantartás Budapesten- BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Oldalfali split klíma

Oldalfali split klíma beszerelése

Az oldalfali split klíma tökéletes választás lehet Ön számára is, ha szeretné komfortosabbá tenni az otthonát, vagy élhetőbbé varázsolni az irodát.

 

Mi az az oldalfali split klíma?

Az oldalfali split klíma nem mást jelent, mint egy olyan fali, vagyis falra rögzíthető klímát, amit lehetőség van az oldalfalon elhelyezni. Ebben az esetben a kültéri és beltéri egység elkülönül, ez többek között a klíma tisztítása szempontjából is előnyös. Az oldalfali split kíma nem más, mint a mindenki által jól ismert hagyományos klímaberendezést, amit abból a célból telepítünk, hogy megfelelő hőmérsékletet teremtsen a különböző helyiségekben. A klíma főleg nyáron használatos, amikor is képes egy vagy több helyiség terét is kellemesre mérsékelni a legnagyobb kánikula közepette. A legmodernebb berendezések télen is használhatóak fűtésre, egészen mínusz 25 fokig nagyon hatékonyak.

 

Oldalfali split klíma vagy mobilklíma?

Felmerülhet a kérdés, hogy mi az alapvető különbség az oldalfali split klíma vagy mobilklíma között? Ahogyan kiderült a split klíma a fali klímát jelenti, a mobil klíma ennek az ellenkezője. Megkülönböztetünk split és mobilklímát, valamint ezen belül is vannak különböző típusú klímák, amik más-más teljesítményűek, funkcióban eltérőek. A BudaKlímánál megtalálható több típusú klímaberendezés is. Egyetlen klíma típushoz sem ragaszkodunk, és egyetlen klíma márkát sem preferálunk jobban, minden esetben azt a klímát ajánljuk ügyfeleink számára, amik a legideálisabbak az addott célra, az adott körülmények között. Ahhoz, hogy kiderüljön Ön számárra melyik klíma a legideálisabb, egy oldalfali split klíma, vagy más klímaberendezés, IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy ingyenes helyszíni felmérés keretében segíteni fogunk benne, hogy meghozza a legjobb döntést! 

 

Oldalfali split klíma a tökéletes komfortérzethez

Az oldalfali split klíma szinte bárhova telepíthető, megtalálhatóak a választékon kifejezetten takarékos, csendes készülékek is, amik az Ön otthonát is komfortossá varázsolják majd. Többféle teljesítményű oldalfali split klíma van, hogy Önnek melyik a legideálisabb, azt a helyszín felmérése után tudjuk megmondani. Van 2,5 kW-os, 3,5 kW-os és 5 kW-os split klíma is. a 2,5 kW-os split klímák inkább a kisebb, 20-24 négyzetméteres szobákba ajánlottak, addig a 3,5 kW-os berendezések 30-40 négyzetméret is képesek hatékonyan lehűteni, az 5 kW teljesítményűek pedig leginkább 40-60 négyzetméteres helyiségbe ajánlottak, ez inkább már ipari használatra szokott kelleni. Split klímából létezik mono és multi funkciós változat is, az előbbi esetében egy kültéri egységhez egy beltéri párosul, még a multi split klíma esetében több beltéri egység is felszerelhető párhuzamosan, így egyszerre több helyiség hűtését is meg lehet oldani hatékonyan. 

 

Oldalfali split klíma a BudaKlímánál

Akár egy oldalfali split klímára, akár más típusú klímaberendezésre is essen a választása, keressen minket bátran! Több éves tapasztalattal, és magasfokú szakértelemmel rendelkezünk klímaszerelés kapcsán. Munkánkra garanciát vállalunk, egész Budapest területén ingyenesen mérjük fel a helyszínt és készítünk egyedi ajánlatot! 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS