Profi klímaszerelő gárda a BudaKlímánál

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Profi klímaszerelő

Profi klímaszerelő

Profi klímaszerelő garanciával

Ha profi klímaszerelőt keres Budapesten, akkor a BudaKlíma a lehető legjobb választás. Profi klímaszerelőkből álló szakképzett csapatunk régóta foglalkozik klímák szerelésével, telepítésével, karbantartásával, így bármilyen problémája is merül fel a klímájával kapcsolatban biztosan tudunk segíteni. Nemcsak több éves tapasztalattal, szakértelemmel rendelkezünk, hanem megannyi referencia munkát is feltudunk mutatni, ami már önmagában is garancia a sikerre, de munkánk után is garanciát vállalunk. Különböző munkálatok után, többek között klímatelepítés után is vállalunk garanciát, aminek időtartama eltérő, de minden esetben részletes tájékoztatást kap ezzel kapcsolatban kollegáinktól.

 

Profi klímaszerelő Budapesten

Szakképzett, profi klímaszerelőink Budapest egész területére vállalják a kiszállást. Bár központunk Budán található, az egész fővárosban, illetve a környéken is elvégezzük a klímaszereléssel kapcsolatos teendőket, legyen szó klíma felméréséről, telepítéséről vagy karbantartásáról, szervízeléséről. Ráadásul Budapest egész területén ingyenesen végezzük el a klímafelszerelését megelőző felmérést. Ha Ön is klíma beszerelésén gondolkodik, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! 

 

Profi klímaszerelő egyedi ajánlattal

Azért is éri meg a BudaKlíma profi klímaszerelőit választani, mert egyedi ajánlatokkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy teljesen személyre szabott ajánlatot fog kapni, és a klímarendszere olyan lesz, ami leginkább passzol az otthonába, vagy más ingatlanába, és ami leginkább megfelel az elképzeléseinek. Véleményünk szerint egy profi klímaszerelő minden egyedi kérésnek, igénynek eleget tud tenni, amennyiben azt a rendelkezésre álló lehetőségek, például térigény, költségkeret megengedi, így mi igyekszünk ügyfeleink minden vágyát teljesíteni. 

 

Profi klímaszerelő komplex szolgáltatásokkal

Profi klímaszerelőinkre nemcsak a klíma felszerelésekor számíthat. A BudaKlíma nemcsak egy egyszerű klímát értékesít, hanem egy komplex szolgáltatás csomagot kínál Önnek, melynek része az előzetes felméréstől kezdve, a tervezésen, megrendelésen, beszerelésen át, egészen a karbantartásig, szervizelésig minden, ami a klímával kapcsolatos. Természetesen az anyagköltségek mellett ezeket is tartalmazzák az áraink. Árajánlatunk során olyan árat adunk meg, amik ezt mind tartalmazzák, Önnek semmiféle rejtett költséggel nem kell számolnia.

 

Profi klímaszerelő minőségi klímákkal

Mit sem ér egy profi klímaszerelő megfelelő minőségű klímaberendezések nélkül? A BudaKlímánál kizárólag magas minőségű, modern eszközökkel dolgozunk. Egyetlen céggel sem állunk kizárólagos szerződésben, de több minőségi klíma gyártó termékeit is forgalmazzuk, Önnek pedig minden esetben azt ajánljuk, ami szerintünk leginkább illik az otthonába, leginkább kielégíti az igényeit, és a rendelkezésre álló keretbe is belefér. 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS