Mi az a split klíma? Milyen fajtái vannak? Segítünk! ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Split klíma

Mi az a split klíma? Milyen fajtái vannak? Segítünk!

Klímaszerelés kapcsán már biztosan Ön is találkozott a split klíma fogalmával. De pontosan mit is jelent a split klíma? Erről lesz szó, és a split kílma tudnivalóiról! 

 

Mi az a split klíma? 

A split klíma tulajdonképpen fali, vagyis falra rögzíthető klímát jelent. A split klíma az a hagyományos klíma, amit otthonunkba vagy az irodába szereltetünk komfortérzetünk megteremtése érdekében. A split klímák között is többféle klíma fajta létezik, amelyek különbözhetnek márkájukban, teljesítményükben, méretükben, hatékonyságukban egyaránt. De akkor melyiket is érdemes választani? Segítünk, hogy melyik split klíma lesz az Ön számára ideális!

 

Először is: split klíma vagy mobil klíma?

Ugye, mint már tudjuk a split klíma a fali klímát jelenti, de felötlik a kérdés, hogy akkor a mobil klíma a split klíma ellentétje? Lényegében igen. A klíma típusai között a megkülönböztetést innen indítjuk, hiszen van a split klíma, és a mobil klíma. De melyik érdemes választani? Erről bővebben már kifejtettük véleményünket egy összehasonlító oldalon: fali vagy mobil klíma

 

Split klíma: Milyen teljesítményűt válasszunk? 

Gyakran jön a kérdés, vagy valaki már előre szeretné meghatározni milyen klímát szeretne otthonába. A BudaKlíma csapatánál mindig azt tanácsoljuk, hogy először várják meg az ingyenes előzetes helyszíni felmérésünket, hogy olyan ajánlást tudjunk tenni, amellyel valóban jól jár. Ezt miért mondjuk? Mert minden szoba mérete más, ezáltal a klímát is a szoba méretéhez kell igazítani, hogy valóban olyan hatékonyságot érhessünk el a split klímaberendezéssel, amilyet szerettünk volna. A split klíma fajtái között teljesítményük szerint az alábbiak közül választhatunk: 2,5 kW-os, 3,5 kW-os és 5 kW-os split klíma. Az utóbbi split klímák teljesítményük szerint már inkább az ipari kategóriába tartoznak, azonban egy nagyobb, 40-60 négyzetméteres helyiségbe is ideálisak lehetnek. Még a 2,5 kW-os split klímák inkább a kisebb, 20-24 négyzetméteres szobákba ajánlottak, addig a 3,5 kW-os berendezések 30-40 négyzetméret is képesek hatékonyan lehűteni. 

Kollégáink minden esetben segítenek Önnek meghatározni a split klíma fajtáját teljesítménye szerint az ingyenes helyszíni felmérés alkalmával! 

 

Melyik az ideális split klíma modell? 

Erre nincs jó válasz így látatlanban, hiszen mindenki igénye más. Cégünk számos split klíma márkát forgalmaz, azonban egyik cég felé sincs kizárólagos szerződésünk. Ezáltal biztos lehet benne, hogy ajánlataink során mindig a legjobban Önhöz és a környezetébe illő berendezéseket fogjuk ajánlani. Ha konkrét elképzelése van, abban az esetben is szívesen segítünk több évtizedes tapasztalatunkkal megtalálni az Ön számára legideálisabb modellt. 

Kérje helyszíni felmérésünket és kollégáink segítenek kiválasztani és beszerelni a megfelelő split klímát otthonába vagy az irodába! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS