Mi az a split klíma? Milyen fajtái vannak? Split klíma választás, split klíma tudnivalók! ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Split klíma

Mi az a split klíma? Milyen fajtái vannak? Segítünk!

Klímaszerelés kapcsán már biztosan Ön is találkozott a split klíma fogalmával. De pontosan mit is jelent a split klíma? Érdemes split klímát választania, ha igen milyen split klíma típust? Erről lesz szó, és a split klíma tudnivalóiról! 

 

Mi az a split klíma? 

Első, és egyben legfontosabb kérdés annak megválaszolása, hogy mi is az a split klíma, milyen speciális funkciói vannak, mit lehet tudni róla összességében. Lássuk! A split klíma tulajdonképpen fali, vagyis falra rögzíthető klímát jelent. Azaz a split klíma az a hagyományos klíma, amit otthonunkba vagy az irodába szereltetünk komfortérzetünk megteremtése érdekében. 

Split klíma fajták

A split klímák között is többféle klíma fajta létezik, amelyek különbözhetnek márkájukban, teljesítményükben, méretükben, hatékonyságukban egyaránt. De akkor melyik split klímát érdemes választani? Segítünk, hogy melyik split klíma lesz az Ön számára ideális! A BudaKlíma kínálatában számtalan split klíma megtalálható. Mivel egyetlen márkával, forgalmazóval sem állunk kizárólagos szerződésben, de valamennyivel kapcsolatunk van, minden ügyfelünknek a számára legideálisabb split klímakészüléket tudjuk biztosítani. Nálunk csak a legjobb minőségű, leghatékonyabb split klímákat találja meg, amikre garanciát is vállalunk az előírások (például rendszeres karbantartás) betartása mellett.

Szeretné megtalálni a legjobb split klímát otthona, vagy irodája komfortosabbá tételére? Egy olyan split klímaberendezést szeretne, ami a hűtésen túl fűtésre is alkalmas? Kérjen időpontot ingyenes helyszíni felmérésünkre IDE kattintva! 

 

Először is: split klíma vagy mobil klíma?

Ugye, mint már tudjuk a split klíma a fali klímát jelenti, de felötlik a kérdés, hogy akkor a mobil klíma a split klíma ellentétje? Lényegében igen. A klíma típusai között a megkülönböztetést innen indítjuk, hiszen van a split klíma, és a mobil klíma. De melyik érdemes választani? Erről bővebben már kifejtettük véleményünket egy összehasonlító oldalon: fali vagy mobil klíma. Amennyiben bővebb tájékoztatásra van szüksége a mobil, illetve split klímákkal kapcsolatban, keresse szakértő munkatársainkat. Tudta, hogy a BudaKlíma már több évtizede foglalkozik klímaszereléssel. Már a kezdetek óta jelen vagyunk, és folyamatosan újítunk. Kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb, költség-, és energiatakarékos, többfunkciós, távolról is irányítható split klímák is. 

 

Milyen split klímát válasszak?

Tudta, hogy a BudaKlíma minden ügyfele számára ingyenes helyszíni felmérést biztosít? Bármilyen szakértők is vagyunk előre, a telefonon beszélgetve nem tudjuk 100%-os biztonsággal megmondani, hogy melyik Önnek a legjobb split klíma berendezés. Az, hogy melyik split klíma a legmegfelelőbb választás, sok minden függvénye. Függ a rendelkezésre álló lakás, iroda nagyságától, elrendezésétől, szobák, helyiségek számától, egymáshoz való vizsonyától, belmagasságtól, a szigeteléstől, és sok apró egyéb tényezőtől, amit csak a helyszínen tudunk felmérni. Amennyiben split klíma beszereltetésén gondolkodik, kérje ingyenes felmérésünket! A felmérés után készítünk Önnek egy konkrét tervet, árajánlattal, amiben a legjobb split klímákat ajánlunk az Ön otthona/irodája számára.
 

Split klíma: Milyen teljesítményűt válasszunk? 

Gyakran jön a kérdés, vagy valaki már előre szeretné meghatározni milyen klímát szeretne otthonába. A BudaKlíma csapatánál mindig azt tanácsoljuk, hogy először várják meg az ingyenes előzetes helyszíni felmérésünket, hogy olyan ajánlást tudjunk tenni, amellyel valóban jól jár. Ezt miért mondjuk? Mert minden szoba mérete más, ezáltal a klímát is a szoba méretéhez kell igazítani, hogy valóban olyan hatékonyságot érhessünk el a split klímaberendezéssel, amilyet szerettünk volna. A split klíma fajtái között teljesítményük szerint az alábbiak közül választhatunk: 2,5 kW-os, 3,5 kW-os és 5 kW-os split klíma. Az utóbbi split klímák teljesítményük szerint már inkább az ipari kategóriába tartoznak, azonban egy nagyobb, 40-60 négyzetméteres helyiségbe is ideálisak lehetnek. Még a 2,5 kW-os split klímák inkább a kisebb, 20-24 négyzetméteres szobákba ajánlottak, addig a 3,5 kW-os berendezések 30-40 négyzetméret is képesek hatékonyan lehűteni. 

Kollégáink minden esetben segítenek Önnek meghatározni a split klíma fajtáját teljesítménye szerint az ingyenes helyszíni felmérés alkalmával! 

Split klíma fűtésre is?

A legjobb split klíma berendezések már nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is alkalmasak. A BudaKlíma kínálata között több nagyon jó hatékonyságú, energiatakarékos hűtő-fűtő split klíma is megtalálható, amikkel nemcsak komfortosabb lesz az otthona, irodája, hanem a rezsi számlája is jóval alacsonabb!
 

Melyik az ideális split klíma modell? 

Erre nincs jó válasz így látatlanban, hiszen mindenki igénye más. Cégünk számos split klíma márkát forgalmaz, azonban egyik cég felé sincs kizárólagos szerződésünk. Ezáltal biztos lehet benne, hogy ajánlataink során mindig a legjobban Önhöz és a környezetébe illő berendezéseket fogjuk ajánlani. Ha konkrét elképzelése van, abban az esetben is szívesen segítünk több évtizedes tapasztalatunkkal megtalálni az Ön számára legideálisabb modellt. 

Kérje helyszíni felmérésünket és kollégáink segítenek kiválasztani és beszerelni a megfelelő split klímát otthonába vagy az irodába! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ november 30-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS