Daikin Inverteres Klíma FTXC25C/RXC25C

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Daikin FTXC25C/RXC25C

Daikin FTXC25C/RXC25C

Energiaosztály hűtés

A++

Energiaosztály fűtés

A+

WIFI

Extra szűrő

Hűtési teljesítmény


2,57 kW

Fűtési teljesítmény


2,23 kW
Ár:
295 630 Ft

Kérje ajánlatunkat
KódnévDaikin FTXC25C/RXC25C
Hűtési teljesítmény3,0
Fűtési teljesítmény4,0
SEER6,84
SCOP4,45
Működési tartományHűtésben: -10°C - +46°C Fűtésben: -15°C - +18°C
Zajszint (kültéri)45
Méretek (beltéri)288x785x250
Méretek (kültéri)550x658x273
Súly (beltéri)9,0
Súly (kültéri)24,0
Csőméret6/10
A jellemzők modellenként változhatnak. Célunk a folyamatos fejlesztés, ezért a kialakítás és a műszaki jellemzők területén végbement módosítások külön figyelemfelhívás nélkül történnek.


Gyártó:
Daikin
Kategória:
Leírás

Az egyik legjobb ár-érték arányú oldalfali klíma
 Az R-32 hűtőközegnek köszönhetően a káros környezeti hatások akár 68%-kal csökkenthetőek, valamint nagyobb energiahatékonyság érhető el, ezáltal csökkennek az üzemeltetési költségek.
A diszkrét, megújult előlap tökéletesen illeszkedik a falra, minden lakásbelsőhöz passzol.
Online szabályzó (opcionális): vezérlés és energiafogyasztás monitorozása applikáción keresztül bárhonnan, bármikor.
Hangnyomás szint:
Hűtés Csendes működés / Alacsony / Magas dBA: 20/26/38
Hűtőközeg R32; 0,55Kg
 


 A szerelés díja bruttó 90.000,- Ft, 2 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek. Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

 

Kérje ingyenes felmérésünket, mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és elkészítjük árajánlatát!


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként).

 

Miért éppen 2 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 10.000Ft/ méter a csövezés költésége a 2 méteren felüli szakaszra számolva.

 

Felhasznált anyagok»

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Klímaszerelési munkáinkra mindegyik általunk felszerelt klímára 5 év teljes körű garanciát adunk, évente egyszer elvégzett karbantartás esetén!

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot!