Fűtő klíma ár mennyibe kerül? Kedvezményes fűtő klíma árak beszereléssel a BudaKlímánál

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Fűtő klíma ár

Kedvezményes fűtő klíma ár

A rezsi árak hirtelen történt drasztikus emelkedése miatt egyre többen érdeklődnek a fűtő klíma árak iránt. Amíg régebben még csak hűtésre lehetett használni a klímaberendezéseket, addig a mai modern klímák fűtésre is alkalmasak. Amennyiben Ön is gondolkozik azon, hogy klímával próbáljon meg spórolni az elszabadult gázárak mellett, olvassa el alábbi cikkünket, amiben többek között a fűtő klíma áraira is kitérünk.

 

Megéri a fűtő klíma ára?

Mielőtt konkrétan a fűtő klíma áráról írnánk, nézzük meg, hogy megéri-e klímával fűteni, és ha igen, miért, illetve mégis hogyan működik ez az egész klímás fűtés? Hazánkban az elmúlt időszakban drasztikusan megemelkedett a gáz ár, de az áram árát is megemelték, ezért jogosan merülhet fel a kérdés, hogy megéri a fűtő klíma ára, megéri klímával fűteni télen? Hatalmas tévhit, hogy a klíma extrém sokat fogyaszt, ugyanis a mai modern klímák már rendkívül energiatakarékosak. Napjaink klímaberendezései jó energiafelhasználással rendelkeznek, így nem kell nagymértékű villanyszámla emelkedésre számítani. A fűtő klíma ára mellett azt is fontos számításba venni, hogy a klímát rendszeresen karban kell tartani, annak érdekében, hogy optimális legyen az energiafelhasználása.

 

Mennyit fogyaszt a fűtő klíma, mennyi lesz a villanyszámla a klíma használatának hatására? Alábbi cikkünkben részletes számításokat mutatunk ezzel kapcsolatban! Arról pedig, hogy hogyan működik a fűtés klímával IDE kattintva olvashat egy részletes cikket.

 

Hogyan alakul a fűtő klíma ára?

A BudaKlímánál nem katalógus kínálattal dolgozunk, hanem egyénre szabott szolgáltatás csomagokkal, éppen ezért konkrétan nem tudjuk megmondani előre, hogy mennyibe fog kerülni a fűtő klíma ára. Azonban egy ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk az ehhez hasonló kérdések megválaszolására. Annak érdekében, hogy a legjobb klímát biztosítjuk Önnek, először felmérjük a terepet: lakása, irodája nagyságát, kialakítását, a helyiségek kialakítását, a belmagasságot, az áramellátottságot, és minden olyan fontos dolgot, ami meghatározó lehet a fűtés, valamint hűtés szempontjából. A fűtő klíma árakkal kapcsolatban csak ezután tudunk konkrétumokat mondani. 

 

Fűtő klíma ára beszereléssel

A fűtő klíma árakat igyekszünk úgy kialakítani, hogy Önöknek a legkedvezőbb legyen a csomag. Rengeteg forgalmazóval állunk kapcsolatban, de egyikkel sem kötöttünk kizárólagos szerződést, így valóban az a hűtő-fűtő klímát tudjuk ajánlani Önnek, ami leginkább megfelel az igényeinek. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk klímák terén, ezért bízhat benne, hogy a legjobb klímát szereljük be Önnek. Fűtő klíma áraink beszereléssel együtt értendőek. Az árban minden benne van, amire a klíma beszerelése során szükség van, 2 méter csövezésig. Az általunk beszerelt klímákra garanciát is biztosítunk Garanciális feltételeinkről bővebb tájékoztatást klímaszerelő kollégáink tudnak adni. A fűtő klíma árakkal kapcsolatban is ők tudnak részletes tájékoztatást adni az ingyenes helyszíni felmérésen.

 

Kedvező hűtő-fűtő klíma árak, profi kiszolgálás, beszerelés és garancia a BudaKlímánál, kérje egyedi ajánlatunkat még ma, és spóroljon velünk a fűtésen!  

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS