Fűtő klíma ár mennyibe kerül? Kedvezményes fűtő klíma árak beszereléssel a BudaKlímánál

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Fűtő klíma ár

Kedvezményes fűtő klíma ár

A rezsi árak hirtelen történt drasztikus emelkedése miatt egyre többen érdeklődnek a fűtő klíma árak iránt. Amíg régebben még csak hűtésre lehetett használni a klímaberendezéseket, addig a mai modern klímák fűtésre is alkalmasak. Amennyiben Ön is gondolkozik azon, hogy klímával próbáljon meg spórolni az elszabadult gázárak mellett, olvassa el alábbi cikkünket, amiben többek között a fűtő klíma áraira is kitérünk.

 

Megéri a fűtő klíma ára?

Mielőtt konkrétan a fűtő klíma áráról írnánk, nézzük meg, hogy megéri-e klímával fűteni, és ha igen, miért, illetve mégis hogyan működik ez az egész klímás fűtés? Hazánkban az elmúlt időszakban drasztikusan megemelkedett a gáz ár, de az áram árát is megemelték, ezért jogosan merülhet fel a kérdés, hogy megéri a fűtő klíma ára, megéri klímával fűteni télen? Hatalmas tévhit, hogy a klíma extrém sokat fogyaszt, ugyanis a mai modern klímák már rendkívül energiatakarékosak. Napjaink klímaberendezései jó energiafelhasználással rendelkeznek, így nem kell nagymértékű villanyszámla emelkedésre számítani. A fűtő klíma ára mellett azt is fontos számításba venni, hogy a klímát rendszeresen karban kell tartani, annak érdekében, hogy optimális legyen az energiafelhasználása.

 

Mennyit fogyaszt a fűtő klíma, mennyi lesz a villanyszámla a klíma használatának hatására? Alábbi cikkünkben részletes számításokat mutatunk ezzel kapcsolatban! Arról pedig, hogy hogyan működik a fűtés klímával IDE kattintva olvashat egy részletes cikket.

 

Hogyan alakul a fűtő klíma ára?

A BudaKlímánál nem katalógus kínálattal dolgozunk, hanem egyénre szabott szolgáltatás csomagokkal, éppen ezért konkrétan nem tudjuk megmondani előre, hogy mennyibe fog kerülni a fűtő klíma ára. Azonban egy ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk az ehhez hasonló kérdések megválaszolására. Annak érdekében, hogy a legjobb klímát biztosítjuk Önnek, először felmérjük a terepet: lakása, irodája nagyságát, kialakítását, a helyiségek kialakítását, a belmagasságot, az áramellátottságot, és minden olyan fontos dolgot, ami meghatározó lehet a fűtés, valamint hűtés szempontjából. A fűtő klíma árakkal kapcsolatban csak ezután tudunk konkrétumokat mondani. 

 

Fűtő klíma ára beszereléssel

A fűtő klíma árakat igyekszünk úgy kialakítani, hogy Önöknek a legkedvezőbb legyen a csomag. Rengeteg forgalmazóval állunk kapcsolatban, de egyikkel sem kötöttünk kizárólagos szerződést, így valóban az a hűtő-fűtő klímát tudjuk ajánlani Önnek, ami leginkább megfelel az igényeinek. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk klímák terén, ezért bízhat benne, hogy a legjobb klímát szereljük be Önnek. Fűtő klíma áraink beszereléssel együtt értendőek. Az árban minden benne van, amire a klíma beszerelése során szükség van, 2 méter csövezésig. Az általunk beszerelt klímákra garanciát is biztosítunk Garanciális feltételeinkről bővebb tájékoztatást klímaszerelő kollégáink tudnak adni. A fűtő klíma árakkal kapcsolatban is ők tudnak részletes tájékoztatást adni az ingyenes helyszíni felmérésen.

 

Kedvező hűtő-fűtő klíma árak, profi kiszolgálás, beszerelés és garancia a BudaKlímánál, kérje egyedi ajánlatunkat még ma, és spóroljon velünk a fűtésen!  

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ március 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS