Klíma beszerelés Budapesten és környékén - BudaKlíma komplett szolgáltatásokkal

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma beszerelés Budapest

Klímaszerelés Budapesten

A nyári forróság ellen a legjobb megoldás a klíma beszerelés lehet, hiszen egy jó klímaberendezéssel mindig megfelelő hőfokot biztosíthatunk otthonunkban. Amennyiben Ön is szeretne klíma beszerelést Budapest területén válassza a BudaKlíma csapatát, hiszen többféle megoldást kínálunk! 

 

 

Klíma beszerelés Budapest területén 


Cégünk telephelye Budán található, azonban a fővárosban és környékén az Ön rendelkezésére áll csapatunk. A klíma beszerelés Budapest területén belül bárhol lehetséges, ingyenes felméréssel és kiszállással együtt. Áraink minden esetben tartalmazzák ezeket a szolgáltatásokat, az Ön kényelme és pénztárcája érdekében. Szakképzett csapatunk garanciát vállalva szereli be a kiválasztott klímaberendezéseket, amelyet segítünk kiválasztani a legjobb konstrukciót megtalálva. 

 

 

Klíma beszerelés Budapesten az Ön igényeire szabva 


A BudaKlíma nem a sablonajánlatok híve, hiszen minden esetben egyedi ajánlatot adunk ügyfeleink részére. Az ingyenes helyszíni felmérés után kollégáink leadva a paramétereket és ajánlva a legjobb lehetőségeket, készítik el személyre szabott ajánlatát. Önnek legyen bármilyen kérése a klíma beszerelés kapcsán, mi megoldjuk. Széles termékkínálatunk nagykereskedelmi árakon érhetők el, amelyeket kedvezményes beszerelési árak mellett kínálunk. Mindig a legjobb megoldásra törekszünk!

 

 

Klíma beszerelés Budapesten komplett szolgáltatással 


A klíma beszerelés Budapesten több cég szolgáltatásai között is elérhető, de ilyen komplett csomagot nem minden esetben találnak. A BudaKlíma csapata az ingyenes felméréstől kezdve biztosítja az Ön számára a nagykereskedelmi árakon elérhető legjobb klímaberendezéseket, kedvezményes beszerelési költség mellett, amely tartalmazza a kiszállás díját is. Emellett konzolt, minőségi anyagokat, számlát biztosítunk és garanciát is vállalunk. Beszerelési költségeink között a fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), és a csövezést (2 méterig) egyaránt megtalálja. 

 

 

Klíma beszerelés Budapesten minőségi klímákkal


Cégünk a legjobb minőségű klímákkal dolgozik, amelyeket tapasztalataink és szakértelmünk alapján választottunk ki katalógusunkba. Klímáink árlistája a képekkel, műszaki adatokkal és árakkal a felmérés előtti tájékoztatást szolgálja.  Az ingyenes helyszíni felmérés után Ön kap tőlünk írásban egy árajánlatot, ami a szakmai szempontok figyelembevételével és az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően kialakított árral készül, egyedileg az Ön számára! Nem vagyunk egyetlen márka felé sem elkötelezve, nincsen kizárólagos szerződésünk, elfogultság nélkül csak azokat a márkákat fogjuk ajánlani, amiről tudjuk, hogy jó minőséget gyártanak és stabil a garanciális háttér. Emiatt árajánlatunk több típust tartalmaz, több árkategóriában, a garanciális és a fizetési feltételeket is, így a klíma beszerelés Budapesten a legjobb döntés lesz, ha minket választ. 

 

 

Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klíma beszerelés Budapesten és környékén bárhol lehetséges: Kérje ajánlatunkat Ön is! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ november 30-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS